Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Naaldwerkgroep

Er zijn zo veel mensen die fantastische dingen kunnen maken! Zo hebben we een club vrouwen, de naaldwerkgroep, die twee keer per week samen komt om leuke spullen te maken. Vrouwen tussen de 18 en 30 jaar die meestal met elkaar gemeen hebben dat ze op jonge leeftijd kinderen kregen en er alleen voor staan. 

De ene keer zijn ze bezig met de opvulling van de RKC Craftshop, de andere keer met een bestelling vanuit Nederland of uit Namibië. En tussendoor praten ze over het weekend, lezen ze een stukje uit een boekje, delen ze ervaringen over zwangerschap en baby’s en luisteren ze naar muziek. Soms geven we onderwijs, over hoe relaties kunnen en zouden moeten werken bijvoorbeeld. Voor deze vrouwen is de naaldwerkgroep heel erg belangrijk.

Jacobus is ook iemand die fantastische dingen kan maken. Hij is de zoon van oma Magdalena, de moeder van het centrum. Hij maakt leren tassen, volledig met de hand, armbandjes of bijvoorbeeld kleine schoentjes om als souvenir mee te nemen. De producten liggen in ons winkeltje bij het RKC en zullen we te koop aanbieden via deze site en via Facebook. 

De verkoop van deze spullen laat de ogen van deze mensen stralen. Een prachtige manier om te werken aan hun eigen waardigheid. 

Wil jij ook een bestelling plaatsen? Laat het ons weten!

DONEER AAN DIT PROJECT >
PROJECTLOCATIE
 
 
Werken aan mooie souvenirs
  • Aantal mensen dat werkt voor Ons Winkeltje: 8
  • Grootste order ooit (mini-schoentjes souvenir) 400
Handwerk-1
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
191