Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Naschoolse opvang

Aandacht, liefde en zorg, op persoonlijk vlak. Dat is wat we kinderen geven op de naschoolse opvang. Gelukkig kunnen kinderen in Rehoboth veelal naar school. En bij degenen bij wie dat niet lukt, proberen we te helpen. Want school is belangrijk. Maar met school alleen zijn de problemen niet opgelost.

Wat we zien is dat kinderen na school op straat lopen. En veelal gebeuren daar de minder goede dingen. Alcohol, misbruik en vooral doelloosheid. Het zorgt ervoor dat veel kinderen terugvallen in het ritme van hun ouders. Een leven zonder liefde, ambitie en vooruitgang. Maar een leven van verslaving, ontrouw en leegte.

Dit was het hart van Oma Magdalena, de moeder van het René Kids Centre. Om deze kinderen aandacht en liefde te geven. Om ze te laten voelen dat ze het waard zijn. Door ze op te vangen en op het prachtige centrum van alles te doen met elkaar. Sport, spel, toneel, plezier. Ieder in z'n kracht. Een onbevangen moment, waarbij wij de kinderen leren kennen en ze door de kwetsbaarste fase van het leven kunnen begeleiden.

DONEER AAN DIT PROJECT >
PROJECTLOCATIE
 
LAATSTE ONTWIKKELINGEN
  • Een beloning voor hard werken in de huiswerkklas
    Met een groep kinderen van de huiswerkklas zijn we naar Busy Bodies Playgrond in Windhoek geweest. De kinderen konden heerlijk spelen en...
    Lees verder
  • 1000 kinderen ontvangen een box
    Wat een feest! 1000 kinderen ontvingen een geschenkbox, gevuld door kinderen uit Amerika. Wat waren ze blij en wat gingen ze opgewonden naar huis....
    Lees verder
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
191