Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Events

Wil jij in actie komen voor het René Kids Centre? We organiseren allerlei fantastische events, zoals sponsortochten en reizen. Op deze manier zijn honderden mensen betrokken geraakt bij ons werk. 

Je kunt natuurlijk meedoen aan onze events, maar misschien wil jij er ook wel één organiseren? Velen gingen je al voor, door bijvoorbeeld een marathon te lopen voor het RKC. 

 • Block_E-14

  RKC Reis

  Met een groep van maximaal 16 betrokken en geïnteresseerde mensen/ondernemers gaan we naar het René Kids Centre. We leren de problematiek kennen van deze plek, maar ook de schoonheid van het land en de mensen. Wie weet zien we samen kansen om deze gemeenschap te helpen ontsnappen aan een uitzichtloos bestaan.

  Lees meer  

 • 496_800

  Vrouwenreis

  In het voorjaar van 2019 organiseren we voor de vierde keer een vrouwenreis naar Namibië. Op deze reis gaan we met (maximaal) 16 vrouwen naar het René Kids Centre in Rehoboth. Het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven. 

  Lees meer  

 • DSC_3401

  RKC Prestatietocht

  Hou je van schaatsen? En durf je wel een uitdaging aan? Eind januari 2019 staat de RKC Prestatietocht op het programma. We schaatsen de Alternatieve Elfstedentocht op de Oostenrijkse Weissensee.

  Lees meer  

 • BeemFlights-Hilversumsche2014-4-Small

  RKC Golfdag

  Op maandag 14 mei 2018 vindt de zesde RKC Golfdag plaats op een unieke locatie: De Hilversumsche in Hilversum. Voor iedereen met een warm hart en een passie voor golfen. Door de verkoop van flights en een veiling werven we fondsen voor het René Kids Centre in Namibië!

  Lees meer  

 • Kidsclub-27

  Jongerenreis 2018

  Wil jij graag op een echte safari in plaats van naar de dierentuin? Heb jij altijd al gedroomd over een onvergetelijke reis naar Afrika? Wil jij je vakantie dit keer eens op een heel bijzondere manier invullen en kennis maken met een heel andere cultuur? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor deze speciale reis naar Namibië! 

  Lees meer  

212