Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Events

Wil jij in actie komen voor het René Kids Centre? We organiseren allerlei fantastische events, zoals sponsortochten en reizen. Op deze manier zijn honderden mensen betrokken geraakt bij ons werk. 

Je kunt natuurlijk meedoen aan onze events, maar misschien wil jij er ook wel één organiseren? Velen gingen je al voor, door bijvoorbeeld een marathon te lopen voor het RKC. 

 • Kidsclub-27

  Jongerenreis 2018

  Wil jij graag op een echte safari in plaats van naar de dierentuin? Heb jij altijd al gedroomd over een onvergetelijke reis naar Afrika? Wil jij je vakantie dit keer eens op een heel bijzondere manier invullen en kennis maken met een heel andere cultuur? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor deze speciale reis naar Namibië! 

  Lees meer  

 • Block_E-8 kopie

  RKC Reis

  Met betrokken ondernemers en geïnteresseerde mensen gaan we naar het René Kids Centre. We leren de problematiek kennen van deze plek, maar ook de schoonheid van het land en de mensen. Wie weet zien we samen kansen om deze gemeenschap te helpen ontsnappen aan een uitzichtloos bestaan.

  Lees meer  

 • 496_800

  Vrouwenreis

  Van in het voorjaar van 2019 organiseren we de vierde vrouwenreis naar Namibië. Op deze reis gaan we met (maximaal) 16 vrouwen naar het René Kids Centre in Rehoboth. 

  Lees meer  

 • sportevent2

  RKC Prestatietocht

  Hou je van schaatsen? En durf je wel een uitdaging aan? Eind januari 2018 staat de RKC Prestatietocht op het programma. We schaatsen de Alternatieve Elfstedentocht op de Oostenrijkse Weissensee.

  Lees meer  

 • rkcg400

  RKC Golfdag

  Een prachtige dag voor echt golfliefhebbers. Aanmelden kan door een flight (4 personen) af te nemen, individueel deel te nemen of door je aan te melden voor een clinic van een professionele golfer. Meer info via www.rkcgolfdag.nl, of via golfdag@renekidscentre.nl.

  Lees meer  

212