Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

RKC Reis

Locatie: Rehoboth, Namibië
Datum: 6 november 2018

Een indrukwekkende reis voor warmhartige mensen naar het René Kids Centre. Een reis die altijd impact heeft. We leren de problematiek kennen van deze plek, maar ook de schoonheid van het land en de mensen. We leren locals en medewerkers kennen, het werk van het René Kids Centre doorgronden. Wie weet zien we samen kansen om deze gemeenschap nog meer te helpen ontsnappen aan een uitzichtloos bestaan.

Informatie

Vertrek: dinsdag 6 november | 23.00 uur | Schiphol Amsterdam
Terug: donderdag 15 november | 05.30 uur aankomst op Schiphol
Prijs: € 1750,- (all-in)

We vertrekken vanaf Schiphol Amsterdam en vliegen met vlucht van KLM naar Windhoek, Namibië (Eén tussenlanding in Luanda, Angola)

De reis is voor ondernemers, particulieren, echtparen, singles... eigenlijk voor iedereen die interesse heeft in het werk van het René Kids Centre en Namibië van binnenuit wil leren kennen. Er is plek voor zestien personen. 

Tijdens deze 8-daagse reis willen we je graag een totaal indruk geven van het RKC en Rehoboth. Daarnaast is er volop tijd voor ontspanning, bijvoorbeeld door uitstapjes naar Windhoek, een Safaripark en de Oanobdam. René Ruitenberg en Matthé Vos zijn de reisleiders deze trip.

Informatie of aanmelden kan via: info@renekidscentre.nl

212