Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Vrouwenreis

Al drie keer gingen we met een groep vrouwen naar Namibië. Het veranderde vrijwel alle levens ingrijpend, want de reis is er één vol emotie, verdriet, plezier en vreugde. In 2018 organiseren we even geen reis, in 2019 wel weer. 

Het RKC staat in Block E, de armste wijk van Rehoboth, een stadje van 30.000 inwoners. Er is in deze wijk veel werkloosheid, waardoor er ook veel armoede, drankmisbruik en ziekte is. Veel kinderen groeien op met één ouder of zonder ouders. Zij moeten zichzelf zien te redden. Het RKC is er juist voor deze kids!

Tijdens de reis zullen we aan de slag gaan bij het RKC en zijn we aanwezig bij de volgende activiteiten:

  • Kidsclub
  • Schoolklas
  • Huiswerkklas
  • Youth Night
  • Naaldwerkgroep
  • Ziekenhuisbezoek
  • Gevangenisbezoek (afhankelijk van het aantal gevangenen)
  • Verwenmiddag voor ouderen

Naast al deze activiteiten is er ook ruimte en tijd voor ontspanning. We zullen op excursie gaan naar de Oanob Dam, een echte safaritocht maken en in de hoofdstad Windhoek rondstruinen.

De kosten van deze reis bedragen rond de € 1.500,- p.p. Dit is all-inclusive (denk aan vliegtuigtickets, heen- en terugreis Frankfurt, uitstapjes, eten, drinken, slaapplek, enz.).

Voordat we daadwerkelijk op reis gaan, zullen we een aantal keer bij elkaar komen. Zo kunnen we elkaar leren kennen, maar horen jullie ook al meer over de achtergrond van Namibië, het René Kids Centre, de taal, de cultuur, enz. 

Door je onderaan deze pagina te registreren en je gegevens in te vullen, laat je aan ons weten dat je graag mee wilt. Als je dit doet, ontvang je een mailtje waarin de registratie wordt bevestigd. Let op: dit is nog geen definitieve aanmelding! Naar aanleiding van de registratie hoor je zo snel mogelijk of er nog plaatsen vrij zijn en of we je aanmelding definitief kunnen verwerken. Registreren kan tot uiterlijk 1 december 2016. Registraties worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.

Het bijzondere is dat je denkt dat je naar een ontwikkelingsland gaat om heel veel te brengen, maar je zult zien dat je vooral veel gaat ontvangen!

Kortom: het wordt een inspirerende, onvergetelijke reis!

Block_E-4
Wat een indrukken

De vrouwenreis wordt sowieso levensveranderend. De onwaardige omstandigheden waarin mensen leven zullen je raken. Tegelijkertijd zal de vreugde die deze mensen kunnen hebben, je verbazen. Bovenal zul je zien wat hoop werkelijk betekent in deze levens.

Bekijk de fotoserie

Block_E-4Block_E-8 kopieHandwerk-1Handwerk-4Kidsclub-41Kidsclub-25huis2huisBlock_E-40Block_E-70Block_E-41
Meld je nu aan!

De reis in maart 2017 is volgeboekt! Maart 2018 zal opnieuw een vrouwenreis worden georganiseerd. Ook kun je in november met de algemene RKC Reis mee. 

Als je nog vragen hebt kun je een mail sturen naar: vrouwenreis@renekidscentre.nl

212