Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Versterk ons team in Namibië

Ervaar jij het als roeping om kinderen, en een hele gemeenschap, een hoopvolle toekomst te geven? Het René Kids Centre is op zoek naar mensen die zich willen inzetten om de wereld een stukje mooier te maken.

In de armste wijk van Rehoboth, een dorp in Namibië van ongeveer 30.000 inwoners, is het René Kids Centre gevestigd. Wij willen kinderen in deze wijk hoop geven en helpen ontsnappen aan een uitzichtloos bestaan van armoede, drankmisbruik en een gebrek aan waardigheid. Het móét veranderen en het gáát veranderen. Dat is waar wij dagelijks aan werken met een team van Nederlandse en Namibische medewerkers.

In en om ons centrum vinden Kidsclubs, jongerenavonden en ontmoetingsmomenten met allerlei groepen mensen plaats. Daarnaast geven we schoollessen en ontwikkelen we werkgelegenheidsprojecten.

Wij geloven in de kracht van God en de opdracht van Jezus om de armen te kleden en de hongerigen te voeden. “Alles wat jullie hebben gedaan voor één van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan”, zegt de Bijbel.

Op dit moment zijn er geen vacatures. Voel je je aangetrokken tot het werken in Namibië? Schrijf dan een e-mail met motivatie naar info@renekidscentre.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

190