Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

De eerste geiten op de RKC Rehoboth Farm

De ontwikkeling van onze RKC Rehoboth Farm is sinds de zomer van 2015 in een stroomversnelling gekomen. Er is een irrigatiesysteem aangelegd, een beheerderswoning gebouwd, de eerste gewassen groeien en nu zijn er ook geiten!

We houden deze geiten voor de mest voor het landbouwproject. Ook willen we ze gaan fokken om te verkopen. Het project rondom de RKC Rehoboth Farm is er op gericht om werkgelegenheid te creëren en om de gemeenschap te leren zelfvoorzienend te zijn. Vanaf het begin is het onze ambitie geweest om de kinderen en jongeren echt bij te staan in hun levensreis. We kunnen ze niet van de ene op de andere dag loslaten als ze te oud worden voor ons Kids Centre. De kans is dan groot dat ze werkloos raken en op straat belanden.

Binnenkort gaan we oogsten. En met kippen en geiten breiden we onze farm uit. Steeds meer jongeren kunnen er dan hun werk vinden en geld gaan verdienen. Onze producten verkopen we bijvoorbeeld in de supermarkten, in en buiten Rehoboth. De RKC Rehoboth Farm zal snel zelfvoorzienend kunnen zijn. Later willen we ons terrein uitbreiden, zodat bewoners van Block E er stukken grond van kunnen gaan gebruiken voor hun eigen onderneming.

Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
188