Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Een update van de RKC Farm (video)

Beelden zeggen meer dan woorden als het om de farm gaat. De natuur doet namelijk zijn werk. In augustus hebben we gezaaid en in de fotoserie van dit bericht zie je hoe we ervoor staan.

Naast de gewassen die volop groeien en bloeien, hebben we een aantal andere projecten, die gestart en afgerond worden. Zo zijn we een bijenproject begonnen, dit is in eerste instantie voor de bestuiving van de bloeiende planten, maar daarnaast kunnen we ook honing winnen! 


De kassenbouw is in een afrondende fase, deze week beginnen we met het monteren van het schaduwnet. De fundering van het kippenhok is gestort, we hopen voor het einde van het jaar de kippen in het hok te hebben.

image_00001
Vruchtbare bodem

De zomer in Namibië duurt ongeveer van oktober tot februari. In augustus hebben medewerkers van de farm volvelds gezaaid en nu, in november, ziet dat er zo uit. De bodem van Namibië is vruchtbaar!

BEKIJK DE BEELDEN

image_0000141. Overzicht40. Start kippenhok39. Werkpaats38. Bijenkorf bestuiving37. Lucerne eigen voorziening geitenvoer36. Lorrain en Alexia35. Pasgeboren lam34. Pasgeboren lam32. Geiten worden naar het veld gebracht31. Kassenbouw30. Kassenbouw29. Net geplante Kolen28. Komkommer planten voor in de kas27. Tomaten planten voor in de kas26. Snijbieten (Spinazie)25. Jong gewas Mais24. Zoete meloenen13. Water meloenen26. Snijbieten (Spinazie)25. Jong gewas Mais19. Zoete Mais13. Water meloenen30. Kassenbouw
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
188