Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Kenneth en Gerlinda niet langer werkzaam voor het RKC

 

Sinds 1 juni 2018 zijn Kenneth en Gerlinda Shipipa niet langer werkzaam bij het RKC. In goed overleg is besloten dat het beter is dat beide wegen scheiden.

Gerlinda was in de beginjaren van het René Kids Centre al zo’n vier jaar actief voor het RKC. Tijdens een jaar bij de stichting Beautiful Kidz leerde ze Kenneth kennen. Begin mei 2017 trouwden de twee. Gerlinda was actief in verschillende programma’s en Kenneth zou zijn plek innemen bij het agraproject van het RKC. In mei 2017 zouden ze zo samen van start gaan bij het RKC.

Lokale verantwoordelijkheid

Ondertussen was er een verandering gaande op het RKC. We gingen terug naar de basis met meer lokale verantwoordelijkheid. Dit was een moeilijke periode, waarin de werkzaamheden bij het RKC zelfs tijdelijk stil lagen. Ook daarna liepen sommige zaken voor zowel Kenneth en Gerlinda als voor ons niet zoals gedacht, waardoor we niet meer altijd op één lijn zaten.  

 

Nieuwe toerusting

Na een aantal gesprekken met elkaar in het afgelopen half jaar, is half mei besloten dat Kenneth en Gerlinda het RKC gaan verlaten. Kenneth en Gerlinda zullen nog een aantal maanden in Rehoboth blijven om vervolgens een DTS Bijbelschool te gaan volgen.

We wensen Kenneth en Gerlinda alle goeds toe in de stappen die ze zullen zetten, wijsheid voor de beslissingen die ze mogen maken en een gezegende tijd op de DTS Bijbelschool.

Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
188