Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Welkom MaryTheresa Mbisa

Sinds een aantal weken is MaryTheresa Mbisa, op proef, als teacher werkzaam in het schoolprogramma. We hopen dat ze snel onderdeel kan worden van ons vaste team. Benieuwd naar ons complete team? 

We hebben een speciale pagina aangemaakt voor al onze medewerkers. De mensen die dag in, dag uit met hart en ziel werken voor de kinderen van Block E. Op dit moment werken 14 mensen uit Namibië voor het RKC en 7 Nederlanders, waaronder twee gezinnen.

Bekijk alle medewerkers hier.

Sinds een aantal weken is MaryTheresa Mbisa, op proef, als teacher werkzaam in het schoolprogramma. Ze is een jonge vrouw van 26 jaar uit Malawi. Ze is getrouwd en haar man werkt als arts in het ziekenhuis van Rehoboth. MaryTheresa voelt het als haar roeping om voor het RKC te werken om zo de kinderen van Block E te helpen. Ze spreekt diverse talen, waaronder Engels, Zweeds en Frans. We hopen haar op korte termijn als vaste medewerker aan ons team te kunnen toevoegen.

Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
188