Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Reizen

Wil jij in actie komen voor het René Kids Centre? We organiseren allerlei fantastische events, zoals sponsortochten en reizen. Op deze manier zijn honderden mensen betrokken geraakt bij ons werk. 

Je kunt natuurlijk meedoen aan onze events, maar misschien wil jij er ook wel één organiseren? Velen gingen je al voor, door bijvoorbeeld een marathon te lopen voor het RKC. 

 • DSC_2086.jpg

  RKC Reis

  Met een groep van maximaal 16 betrokken en geïnteresseerde mensen/ondernemers gaan we naar het René Kids Centre. We leren de problematiek kennen van deze plek, maar ook de schoonheid van het land en de mensen. Wie weet zien we samen kansen om deze gemeenschap te helpen ontsnappen aan een uitzichtloos bestaan.

  Lees meer  

 • 496_800

  RKC Vrouwenreis

  In het voorjaar van 2021 organiseren we opnieuw een vrouwenreis naar Namibië. Op deze reis gaan we met (maximaal) 16 vrouwen naar het René Kids Centre in Rehoboth. Vanaf september 2020 hebben we meer infomatie en is het mogelijk je op te geven. 

  Lees meer  

 • Kidsclub-27

  RKC Jongerenreis 2020

  Wil jij graag op een echte safari in plaats van naar de dierentuin? Heb jij altijd al gedroomd over een onvergetelijke reis naar Afrika? Wil jij je vakantie dit keer eens op een heel bijzondere manier invullen en kennis maken met een heel andere cultuur? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor deze speciale reis naar Namibië! LET OP: deze reis is voor 2020 inmiddels volgeboekt.

  Lees meer  

212