Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

RKC Jongerenreis 2020 (afgelast)

Wil jij graag op een echte safari in plaats van naar de dierentuin? Heb jij altijd al gedroomd over een onvergetelijke reis naar Afrika? Wil jij je vakantie dit keer eens op een heel bijzondere manier invullen en kennis maken met een heel andere cultuur? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor deze speciale reis naar Namibië! 

 

Tijdens deze reis maken we kennis met het René Kids Centre. Over dit project kun je meer lezen op deze site. We gaan helpen met projecten zoals de Kidsclub, organiseren gave sportevenementen, bezoeken kinderen in het ziekenhuis en ontmoeten de mensen uit de blikkiesbuurt Block E. We zullen God beter gaan leren kennen en gaan Zijn liefde uitdelen! Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor ontspanning. We gaan op safari en ook heerlijk relaxen tijdens een uitstap naar Oanobdam. Winkelen in Windhoek staat ook op het programma! En er is nog veel meer, ontdek het zelf en meld je aan!

De RKC Jongerenreis 2020 is inmiddels volgeboekt. Het is helaas niet meer mogelijk om je hiervoor op te geven. Houd onze site in de gaten voor nieuws over de jongerenreis 2021. 

Meer informatie, klik hier!

212