Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

RKC Prestatietocht

Hou je van schaatsen? En durf je wel een uitdaging aan? Eind januari 2020 staat de RKC Prestatietocht op het programma. We schaatsen de Alternatieve Elfstedentocht op de Oostenrijkse Weissensee.

Het schilderachtige bergmeer vormt ieder jaar het decor voor deze Alternatieve Elfstedentocht. Duizenden Nederlandse schaatsfans maken van deze schaatsweek een unieke sportieve belevenis. Kleinschaligheid, betrokkenheid en een professionele organisatie, daar staan we voor. Dit jaar haalden onze deelnemers maar liefst 80.000 euro op voor het René Kids Centre.

De RKC Prestatietocht draait om jouw prestatie. Dat kan 50, 100 of 200 kilometer zijn: jij bepaalt zelf hoe hoog je de lat legt. We dagen je daarnaast uit om minimaal 1000 euro aan sponsorgeld te werven voor het RKC. Waar het om gaat is dit: we slepen elkaar er doorheen, verleggen grenzen, doen het voor een geweldig doel, genieten van omgeving en elkaars anekdotes en hebben een goede tijd.

Doe jij ook mee? Alle informatie vind je op www.rkcevents.nl

site1
Schitterend decor

De Weissensee is een prachtige plek. Al meer dan 25 jaar reizen duizenden Nederlanders naar het Oostenrijkse bergmeer. Een unieke plek en een unieke week. Als recreant geniet je van de sport en word je getrakteerd op wedstrijden van de profs.

Bekijk de fotoserie

site1sportevent2sporteventrkcwsee1
212