Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

RKC Vrouwenreis (Afgelast)

Al drie keer eerder gingen we met een groep vrouwen naar Namibië. Het veranderde vrijwel alle levens ingrijpend, want de reis is er één vol emotie, verdriet, plezier en vreugde. 

Het RKC staat in Block E, de armste wijk van Rehoboth, een stadje van 50.000 inwoners. Er is in deze wijk veel werkloosheid, waardoor er ook veel armoede, drankmisbruik en ziekte is. Veel kinderen groeien op met één ouder of zonder ouders. Zij moeten zichzelf zien te redden. Het RKC is er juist voor deze kids!

Tijdens de reis zullen we aan de slag gaan bij het RKC en zijn we aanwezig bij de volgende activiteiten:

  • Kidsclub
  • Day-care
  • Naschoolse opvang
  • Ziekenhuisbezoek
  • Sport en spel
  • Verwenmiddag voor ouderen

Naast al deze activiteiten is er ook ruimte en tijd voor ontspanning. We zullen op excursie gaan naar de Oanob Dam, een echte safaritocht maken en in de hoofdstad Windhoek rondstruinen.

De reisdata, het programma en de definieve kosten van deze reis volgen in september 2020. 

Voordat we daadwerkelijk op reis gaan, zullen we een aantal keer bij elkaar komen. We willen een eerste kennismakingsavond plannen in januari/februari 2021. Zo kunnen we elkaar leren kennen, maar horen jullie ook al meer over de achtergrond van Namibië, het René Kids Centre, de taal, de cultuur, enz.

Het bijzondere is dat je denkt dat je naar een ontwikkelingsland gaat om heel veel te brengen, maar je zult zien dat je vooral veel gaat ontvangen!

Kortom: het wordt een inspirerende, onvergetelijke reis!

Block_E-4
Wat een indrukken

De vrouwenreis wordt sowieso levensveranderend. De onwaardige omstandigheden waarin mensen leven zullen je raken. Tegelijkertijd zal de vreugde die deze mensen kunnen hebben, je verbazen. Bovenal zul je zien wat hoop werkelijk betekent in deze levens.

Bekijk de fotoserie

Block_E-4Kidsclub-25huisBlock_E-40Block_E-70Block_E-41IMG_1531IMG_3064.jpgIMG_0674.jpg
212