Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Day-care

Begin juli 2019 is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan. We zijn gestart met een daycare. Een dagopvang voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Een soort crèche van kinderen die nog niet naar school gaan. Velen van hen krijgen thuis amper aandacht. Veel vaders zijn afwezig, veel moeders in een staat waarin ze niet kunnen zorgen en liefhebben.

Het heeft ons hart om deze kinderen op te vangen. Om ze te laten spélen, lachen en ze voor te bereiden op school. Om ze gewoontes bij te brengen, zoals wassen, tanden poetsen en gezond eten. Om ze te leren hoe ze met elkaar mogen omgaan en naar ze om te zien, iedereen te kennen. 

We houden onze daycare in het René Kids Centre. Daarnaast werken we samen met andere initiatieven en steunen die initiatieven waar nodig. De hele nieuwe generatie van Block E komt op jonge leeftijd met ons in aanraking. En de verandering, die komt van deze nieuwe generatie. 

DONEER AAN DIT PROJECT >
PROJECTLOCATIE
 
 
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
191