Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Day care

Begin juli 2019 is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan. We zijn gestart met een day care. Een dagopvang voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Een soort creche van kinderen die nog niet naar school gaan. Velen van hen krijgen thuis amper aandacht. Veel vaders zijn afwezig, veel moeders in een staat waarin ze niet kunnen zorgen en liefhebben.

Het heeft ons hart om deze kinderen op te vangen. Om ze laten spélen, lachen en ze voor te bereiden op school. Om ze gewoontes bij te brengen, zoals wassen, tanden poetsen en gezond eten. Om ze leren hoe ze met elkaar mogen omgaan en naar ze om te zien, iedereen te kennen. 

We hebben niet alleen de day care in het René Kids Centre, maar op zeven plekken in de wijk. We werken samen met andere initiatieven en steunen die initiatieven waar nodig. De hele nieuwe generatie van Block E komt op jonge leeftijd met ons in aanraking. En de verandering, die komt van deze nieuwe generatie. 

DONEER AAN DIT PROJECT >
PROJECTLOCATIE
 
LAATSTE ONTWIKKELINGEN
  • Gerlinda is terug op het RKC, samen met Kenneth
    Ze is terug op het René Kids Centre. Gerlinda Bruijnes maakte het begin mee van het René Kids Centre in Block E, werkte daarna in een...
    Lees verder
  • "Rehoboth, je zit in mijn hart"
    Margreet Vink-Bos was onlangs mee met de vrouwenreis. Een indrukwekkende trip van een groep Nederlandse vrouwen die in Namibië verbonden raakten...
    Lees verder
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
191