Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • WhatsApp Image 2024-05-13 at 21.35.26 (1)

  150 dekens uitgedeeld aan kwetsbare ouderen en blije KidsClub koppies :)

  Terwijl we in Nederland kunnen genieten van een stralende zon, is het in Namibië nu winter. De temperatuur daalt daar ’s nachts geregeld tot onder het vriespunt. 

  De zinken/blikken ‘huisjes’ in Block E bieden geen enkele warmte. Vaak staat er 1 of geen bed en de overige bewoners liggen op de steenkoude grond. Iedereen in Block E is hierdoor extra kwetsbaar en met name mensen op hogere leeftijd vatten rond deze periode kou en worden ziek. Verdrietig genoeg soms zelfs met de dood tot gevolg.  


   

  Lees meer  

 • RKC Dekenactie 2023 Foto.jpg

  RKC Uitdeelactie

  Begin volgende week vindt er een grote uitdeelactie plaats vanuit het RKC. 

  In Namibië heeft de winter al vroeg zijn intrede gedaan en de temperatuur is al een aantal keer rond het vriespunt gedaald. Veel kinderen en ouderen lijden onder de kou en hebben geen middelen om zich hier tegen te beschermen. 

  Naast de kou is ook de honger een groot probleem. De steeds maar stijgende voedselprijzen, maken het voor veel bewoners van Block E bijna onmogelijk om eten te kunnen kopen.

  Lees meer  

 • WhatsApp Image 2024-03-27 at 19.47.22 (1)

  Gastlocatie Independence Day en Agriculture Training

  Op Independence Day in Namibië (Onafhankelijkheidsdag, 21 maart) mocht het René Kids Centre de gastlocatie zijn voor alle DayCare organisaties uit Rehoboth/Block E. In totaal verwelkomden de RKC medewerkers als host die dag ruim 200 kinderen en 35 begeleiders. Daarnaast heeft het RKC Team een Agriculture Training gevolgd.
   

  Lees meer  

 • DSC_3401

  UNIEKE JUBILEUMEDITIE RKC PRESTATIETOCHT 2025!

  De 10e RKC Prestatietocht staat voor de deur. En voor deze unieke jubileumeditie op vrijdag 24 januari 2025 wordt flink uitgepakt! Ben jij toe aan een onvergetelijk avontuur? Bind je schaatsen onder voor de kansarme bevolking in Namibië en geef je snel op voor de RKC Prestatietocht 2025; special edition! 

  KLIK HIER om het filmpje met alle informatie te kijken en KLIK HIER om je aan te melden!

  Lees meer  

 • WhatsApp Image 2024-02-15 at 09.12.19

  Openingsbijeenkomst Ouderenzorg

  Naast de RKC DayCare, KidsClub, Soccer Academy en de Huiswerkklas is de Ouderenzorg ook een structureel programma van het René Kids Centre. 

  Tijdens de eerste openingsbijeenkomst van het nieuwe seizoen waren er ruim 200 ‘oldies’ uit Block E aanwezig.
   

  Lees meer  

 • WhatsApp Image 2024-02-19 at 17.56.12

  RKC KidsClub ♥️

  Ruim 200 kinderen kwamen gisteren met een goede reden richting het RKC, want het was weer tijd voor de RKC KidsClub! De 4e keer op rij alweer, sinds de start van het nieuwe seizoen. 


   

  Lees meer  

 • WhatsApp Image 2024-02-11 at 12.30.39

  Alone we can do so little; together we can do so much!

  Als vervolg op de zeer geslaagde teambuildingsdag van het gehele RKC team vorige maand, heeft het leiderschapsteam van het RKC nog een 2-daagse teamsessie gevolgd.

  Persoonlijke ontwikkeling, onderlinge samenwerking en groei op beide vlakken, dat was hierbij het doel. En dat doel is meer dan bereikt. De opdrachten zorgen voor een lach en soms ook een traan en brachten vooral ook veel verbinding tot stand. 

  Lees meer  

 • WhatsApp Image 2024-01-26 at 20.52.07.jpeg

  G R A N D I O O S

   

  De RKC Prestatietocht 2024 was een groot succes! Onze schaatshelden hebben stuk voor stuk een ongekende prestatie neergezet vandaag op de Weissensee!

  Lees meer  

 • WhatsApp Image 2024-01-12 at 20.45.43

  Nieuw schoolseizoen = nieuwe schoolspullen ♥️

  Nieuwe uniformen, schoenen, tassen en schoolspulletjes voor de kinderen van het RKC.

  Volgende week begint het nieuwe schoolseizoen in Namibië. Heel veel kinderen uit Block E hebben niet de financiële middelen om de kosten voor het (verplichte) uniform en de schoolmaterialen te kunnen betalen. We zijn dankbaar dat we hier als RKC bij kunnen ondersteunen, zodat deze kinderen toch de kans krijgen op onderwijs. 

  Lees meer  

 • WhatsApp Image 2024-01-11 at 21.14.23 (4)

  T E A M B U I L D I N G

  Volgende week gaat het nieuwe seizoen van start op het RKC.
  Ter voorbereiding hierop hebben alle RKC medewerkers deelgenomen aan een waardevolle teambuildingsdag.


   

  Lees meer  

 • RKC G Team hoofdfoto.jpg

  Supertrots op deze kanjers ♥️

  Van alle deelnemers aan de RKC Prestatietocht hebben we stiekem toch wel het meest bewondering voor deze kanjers!! ♥️


   


   

  Lees meer  

 • WhatsApp Image 2023-12-11 at 18.16.18.jpeg

  Het perfecte moment is NU!

  L E T  O P ! !

  Wil jij in januari 2024 met ons mee op reis om de RKC Prestatietocht te schaatsen op de Weissensee? Dan is NU het perfecte moment om je aan te melden :)

  Deze week worden de hotelkamers e.d. geboekt, dus dit is het ideale moment om je in te schrijven en verzekerd te zijn van een plekje voor de volledig verzorgde reis. 


   


   

  Lees meer  

188