Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • IMG_7916

  Gerlinda is terug op het RKC, samen met Kenneth

  Ze is terug op het René Kids Centre. Gerlinda Bruijnes maakte het begin mee van het René Kids Centre in Block E, werkte daarna in een sloppenwijk van hoofdstad Windhoek, maar is terug. Niet meer alleen, maar getrouwd en wel. Met Kenneth.

  Lees meer  

 • Schermafbeelding 2017-07-17 om 20.10.56

  Voor na je vakantie: fietsrit op 2 september

  Jaarlijks organiseren we de Tour de Baie Dankie. Verschillende afstanden en verschillende niveaus, waardoor dit evenement voor iedere sportieve fietser een aanrader is. 

  Lees meer  

 • DSC_6281

  Fantastische RKC Golfdag levert 51.125 euro op

  Voor het vijfde jaar op rij is de RKC Golfdag een groot succes geworden. Zowel qua sportiviteit, gezelligheid als qua opbrengst. De dag leverde, dankzij de deelnemers en een veiling, 51.125 euro op. Dat is een record. 

  Lees meer  

 • Overig-39

  Jaarverslag 2016

  Heel veel mensen maken het René Kids Centre mogelijk en daarom vinden we het belangrijk om uitgebreid verslag te doen van onze activiteiten en financiën. In bijgevoegd jaarverslag leest u over 'een jaar van herbezinning'. 

  Lees meer  

 • Kidsclub-8

  Gezocht: ondersteuners van onze zendelingen

  Op het René Kids Centre werken naast de lokale bevolking mensen vanuit Nederland als zendeling. Vanuit Nederland worden zij ondersteund door het MemberCare team. En daarvoor zoeken we versterking.

  Lees meer  

 • opa

  'Opa' is overleden

  En dan was daar het bericht… Opa (84) is overleden! We noemden hem Opa, al meer dan 60 jaar getrouwd met Oma, die deels verlamd is. Hij is begin april overleden aan een combinatie van ouderdom en gebrek aan eten.

  Lees meer  

 • IMG-20170409-WA0003

  "Rehoboth, je zit in mijn hart"

  Margreet Vink-Bos was onlangs mee met de vrouwenreis. Een indrukwekkende trip van een groep Nederlandse vrouwen die in Namibië verbonden raakten met het leed van Block E. 

  Lees meer  

 • RD7A9515

  Recordopbrenst RKC Prestatietocht

  Vrijdag vond de cheque-uitreiking plaats van de RKC Prestatietocht 2017. Nadat alle donaties zijn binnengekomen en opgeteld, komen we op een einduitslag van 82.934 euro! Naast de onvergetelijke tijd en geweldige ervaring is dat een ongelofelijk opbrengst.

  Lees meer  

 • gh-1

  Laudame fietstoer voor finance professionals

  Actief in de financiële sector en houd je van fietsen? Onze partner Laudame Financials organiseert op 13 mei a.s. een leuke netwerk-fietstoer door het Groene Hart, waarbij de opbrengt voor het René Kids Centre is. 

  Lees meer  

 • IMG_2298

  Update Farm: regen en herfst

  In Nederland begint het voorjaar, in Namibië de herfst. In zeven jaar tijd viel er niet zoveel regen als in de afgelopen drie maanden. Geweldig nieuws voor de inwoners van Rehoboth. Een update van de RKC Farm. Over oogst, afzet, krekels en kippen.

  Lees meer  

 • Mathijs2

  "Er zijn genoeg moeilijke momenten die ik niet snel meer zal vergeten"

  Eind 2016 keerde Mathijs Wallenburg terug naar Nederland, nadat hij twee jaar werkzaam was op het René Kids Centre. Een reis vol indrukwekkende ervaringen. 

  Lees meer  

 • johannes

  Johannes had een alcoholprobleem, nu een baan

  Verandering gaat vaak langzaam, maar soms is het er van het één op het andere moment. Zoals bij Johannes. Hij leeft het leven dat velen leven in Block E. Maar op een dag werd alles anders. Nu heeft hij een baan en is hij trots.

  Lees meer  

Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
188