Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • DSC_2858 (1)

  Het gaat weer gebeuren: de RKC Prestatietocht 2021!

  Op vrijdag 22 januari 2021 gaat het weer gebeuren: de RKC Prestatietocht!
  Verschijn (opnieuw) aan de start van deze unieke Alternatieve Elfstedentocht en schrijf je in voor dit onvergetelijke avontuur op de Oostenrijkse Weissensee!

  Lees meer  

 • Golfdag dagdeel 1-79

  Golfdag 2020 zeer geslaagd!

  The International in Amsterdam was het unieke decor voor de 8e editie van de RKC Golfdag. We kijken terug op een geweldig geslaagd evenement. 

  Lees meer  

 • structuur2

  RKC reizen voorlopig uitgesteld

  Zowel de RKC Jongerenreis in juli als de RKC reis in november 2020 gaan vanwege het coronavirus dit jaar niet door.

  Lees meer  

 • dankbaar.jpg

  RKC Prestatietocht 2020: veel om dankbaar voor te zijn

  Dankbaar. Het is zo'n woord dat soms kan voelen als een cliché. Toch was dit het eerste woord waar wij als organisatie aan dachten toen we terugkeken op ons avontuur in Oostenrijk. Dankbaar voor een prachtige groep deelnemers, supporters en vrijwilligers. Dankbaar voor het centimeters dikke ijs met weinig scheuren en de zon die bijna elke dag scheen. Dankbaar voor de onderlinge verbinding en gezelligheid, voor de verdieping met elkaar. Dankbaar dat we ook allemaal weer veilig thuis zijn gekomen. Dankbaar voor het prachtige sponsorbedrag dat samen is opgehaald. Wat kunnen we nog meer zeggen? We zijn gewoon ontzettend dankbaar! 

  Lees meer  

 • WhatsApp Image 2020-04-10 at 23.00.01 (1).jpg

  RKC deelt voedselpakketten uit in Block E

  Corona… het treft niet alleen Nederland, maar ook Namibië. Het land is inmiddels in lockdown. Dat is extra moeilijk voor de armste mensen van het land, die vaak van dag tot dag leven en de deur wel uit moéten om aan eten te komen.

  Lees meer  

 • WhatsApp Image 2019-11-11 at 23.20.42

  Vanaf het moment dat de bal rolt, zijn deze kinderen al hun zorgen, verdriet en pijn vergeten

  “Vanaf het moment dat de bal rolt, zijn deze kinderen al hun zorgen, verdriet en pijn vergeten.” Het raakt Herbert van Werven en zijn gezin, tijdens hun bezoek aan het René Kids Centre in Namibië. Daarom heeft Heicom besloten de RKC soccer academy voor drie jaar te sponsoren. Een gesprek met het gezin over hun ervaringen op en rond het René Kids Centre.

  Lees meer  

 • sport en spel header.jpg

  Video: RKC day-care

  VIDEO | Een kleine impressie van onze day-care. We hebben twee groepen van ongeveer twintig kinderen. Olivia Diergaardt, één van de juffrouwen: "Ik geniet er enorm van om met kinderen te werken. Prachtige kinderen zijn het!"

  Lees meer  

 • WhatsApp Image 2019-09-11 at 10.11.23.jpeg

  Fysieke progressie bij kids in Namibië

  Eind juli was René opnieuw op het kids centre, samen met de familie Van Werven uit Oldebroek. Hoewel het vakantietijd was in Namibië, draaiden de programma’s nog een week door. Zoals beloofd nog een kleine update over de stand van zaken op het RKC.

  Lees meer  

 • IMG_1749.jpg

  Als totaal onverwachts je grootste droom uitkomt…

  Het was één van zijn grootste dromen, maar al sinds de oprichting van het René Kids Centre leek realiteit buiten handbereik. Eigenlijk had hij de droom al een beetje geparkeerd. Maar tijdens de laatste reis van René Ruitenberg naar Namibië werd deze droom vervuld: de start van een RKC soccer academy. Een bijzonder verhaal.

  Lees meer  

 • thumb rkc speel.jpg

  Foto’s vertellen het verhaal van Time 2

  Terwijl de winter zijn hoogtepunt bereikte, startte het René Kids Centre met Time 2. Op 8 juli reisde René Ruitenberg opnieuw naar Namibië, samen met Henri van de Ruitenbeek, Gert en Joanne en de kleine Levi Ruitenberg. Ze maakten daar het begin van de day-care mee, het nieuwe programma dat per 1 juli draait. In zes foto’s vertelt René meer over deze reis naar Namibië en de ontwikkelingen op het RKC.

  Lees meer  

 • WhatsApp Image 2019-06-24 at 15.37.08

  De start van Time 2

  2017: een jaar van herbezinning. 2018: de start van onze activiteiten vanuit een nieuwe structuur. 2019: de start van Time 2. Een nieuwe start op een ‘nieuw’ RKC. Vijf vragen aan René Ruitenberg.    

  Lees meer  

 • DSC_5925 (2)

  Nieuw begin

  Het nieuwe jaar is alweer onderweg. Het René Kids Centre wenst u allen een gezegend, gezond en vruchtvol 2019 toe.

  Lees meer  

188