Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • Overig-39

  Jaarverslag 2016

  Heel veel mensen maken het René Kids Centre mogelijk en daarom vinden we het belangrijk om uitgebreid verslag te doen van onze activiteiten en financiën. In bijgevoegd jaarverslag leest u over 'een jaar van herbezinning'. 

  Lees meer  

 • Kidsclub-8

  Gezocht: ondersteuners van onze zendelingen

  Op het René Kids Centre werken naast de lokale bevolking mensen vanuit Nederland als zendeling. Vanuit Nederland worden zij ondersteund door het MemberCare team. En daarvoor zoeken we versterking.

  Lees meer  

 • opa

  'Opa' is overleden

  En dan was daar het bericht… Opa (84) is overleden! We noemden hem Opa, al meer dan 60 jaar getrouwd met Oma, die deels verlamd is. Hij is begin april overleden aan een combinatie van ouderdom en gebrek aan eten.

  Lees meer  

 • IMG-20170409-WA0003

  "Rehoboth, je zit in mijn hart"

  Margreet Vink-Bos was onlangs mee met de vrouwenreis. Een indrukwekkende trip van een groep Nederlandse vrouwen die in Namibië verbonden raakten met het leed van Block E. 

  Lees meer  

 • RD7A9515

  Recordopbrenst RKC Prestatietocht

  Vrijdag vond de cheque-uitreiking plaats van de RKC Prestatietocht 2017. Nadat alle donaties zijn binnengekomen en opgeteld, komen we op een einduitslag van 82.934 euro! Naast de onvergetelijke tijd en geweldige ervaring is dat een ongelofelijk opbrengst.

  Lees meer  

 • gh-1

  Laudame fietstoer voor finance professionals

  Actief in de financiële sector en houd je van fietsen? Onze partner Laudame Financials organiseert op 13 mei a.s. een leuke netwerk-fietstoer door het Groene Hart, waarbij de opbrengt voor het René Kids Centre is. 

  Lees meer  

 • Mathijs2

  "Er zijn genoeg moeilijke momenten die ik niet snel meer zal vergeten"

  Eind 2016 keerde Mathijs Wallenburg terug naar Nederland, nadat hij twee jaar werkzaam was op het René Kids Centre. Een reis vol indrukwekkende ervaringen. 

  Lees meer  

 • johannes

  Johannes had een alcoholprobleem, nu een baan

  Verandering gaat vaak langzaam, maar soms is het er van het één op het andere moment. Zoals bij Johannes. Hij leeft het leven dat velen leven in Block E. Maar op een dag werd alles anders. Nu heeft hij een baan en is hij trots.

  Lees meer  

 • IMG_3409

  Schaatsen!

  In Rehoboth kunnen ze zich er maar weinig bij voorstellen, maar de Nederlandse fans van het René Kids Centre zijn in de ban van schaatsen. Zo vindt vrijdag de eerste manche van de RKC Prestatietocht plaats op de Weissensee in Oostenrijk. En gaf René Ruitenberg onlangs nog een clinic aan onze partner Uniglobe.

  Lees meer  

 • Block_E-67

  "Hulle het diep in my hart ingekruip"

  Ruim drie jaar lang verbleef Hanneke Veldhuis in Namibië, maar nu is ze terug in Nederland. Ze werkte vooral als leerkracht in de huiswerkklas. “Het heeft mij een rijk mens gemaakt. Een tijd vol uitdagingen, dat wel. Op sommige momenten heb ik me machteloos gevoeld.”

  Lees meer  

 • 17-001-facebook_RKC_uniformen-2

  Spontane inzamelactie levert 106 uniformen op

  Veel kinderen in Block E willen naar school, maar kunnen het benodigde uniform niet betalen. Daarom startten we vorige week een actie om die kinderen toch naar school te kunnen laten gaan. Maar liefst 106 kinderen zijn geholpen!

  Lees meer  

 • DSC02737

  Actie voor schooluniformen

  Op 9 januari is de zomervakantie in Namibië weer voorbij en zullen de scholen weer beginnen. In die eerste weken komen er veel oma’s, moeders, tantes en kinderen naar ons toe, vragend om hen te helpen aan een schooluniform. De kinderen zijn verplicht om in een uniform naar school te komen. Maar in Block E kan niemand dat betalen. Voor 18 euro kun jij vandaag nog helpen.

  Lees meer  

188