Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
  • WhatsApp Image 2018-06-15 at 10.24.50

    11,50 euro voor een warme deken tijdens nachtelijke vrieskou

    In Namibië is het nu winter en 's nachts kan het zelfs vriezen. De bewoners van Rehoboth leven veelal in ‘blikkies’ die zomers de warmte niet tegen houden, maar ’s winters ook niet bestand zijn tegen de kou. Vooral ouderen hebben hier last van en overlijden zelfs door de kou.

    Lees meer  

  • 17264413_1871334539745362_1106659845847482407_n

    Ook de inschrijving voor de RKC Vrouwenreis 2019 is geopend

    In het voorjaar van 2019 organiseren we voor de vierde keer een vrouwenreis naar Namibië. Op deze reis gaan we met (maximaal) 16 vrouwen naar het René Kids Centre in Rehoboth. Het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven voor deze inspirerende en onvergetelijke reis. 

    Lees meer  

  • DSC_2086

    Schrijf je in voor de RKC Reis 2018

    Spreek ál je zintuigen aan tijdens een wonderlijke reis in het mooie Namibië. Ook in 2018 staat de RKC Reis op het programma. Een unieke mogelijkheid om de sfeer op het René Kids Centre te proeven, mee te voelen met de problematiek van Rehoboth en het mooie land met eigen ogen te zien.  

    Lees meer  

  • thumb agra

    Geloof, hoop en liefde op het Agra-project

    In Nederland staat de lente voor de deur. De eerste zonnestralen tintelen op je huid, de bloesems aan de bomen kondigen vrolijk een nieuw seizoen aan. In Namibië staat het winterseizoen juist voor de deur. Op het agra-project maken Janwim, Herma en de medewerkers zich op voor dit nieuwe seizoen én wordt de balans opgemaakt van het afgelopen seizoen.

    Lees meer  

  • structuur

    Hernieuwde RKC-structuur: terug naar de basis

    Het René Kids Centre werkt sinds januari 2018 vanuit een hernieuwde structuur. 2017 was een jaar van herbezinning. Wat was ook alweer Gods plan met het RKC, hoe is het begonnen en waar wil Hij het RKC voor gebruiken? We gingen terug naar de basis en werken sinds januari 2018 vanuit een hernieuwde structuur.

    Deze nieuwe structuur betekent dat meer taken en verantwoordelijkheden overgedragen zijn aan de medewerkers in Namibië. Uitgangspunt is om gebruik te maken van de gaven en talenten die in Namibië aanwezig zijn. Ze krijgen zo steeds meer verantwoordelijkheid en groeien in zelfvertrouwen. Dit sluit helemaal aan bij de visie van het RKC om mensen en kinderen te laten ervaren dat ze waardevol zijn in Gods ogen.

    Lees meer  

  • thumb

    Eenheid en verbinding

    Van 12 tot en met 20 februari was René Ruitenberg in Namibië. Doel van de reis was om de voortgang van de verschillende projecten te bekijken. De nieuwe structuur van het RKC heeft de afgelopen maanden vorm gekregen en begin februari zijn alle (vernieuwde) programma’s op het RKC van start gegaan. Met succes. René kijkt terug op een waardevolle week in Namibië.

    Lees meer  

  • IMG_4329

    5 redenen waarom je de RKC Jongerenreis niet mag missen

    Marieke Broeksema (20) ging in 2016 mee met de RKC Jongerenreis. “Deze reis kán je leven niet veranderen, deze reis gáát je leven veranderen”, denkt de enthousiaste oud-deelneemster. Ze geeft je vijf redenen waarom je deze reis niet mag missen.

    Lees meer  

  • dans

    Dans!

    Dit zijn Christina (15), Indileni (13) en Frans (12). Twee zusjes en een neefje. Deze drie kinderen wonen alleen, zonder ouders. We schreven erover in onze nieuwsbrief. Ondanks alles dansen ze. Veel, vaak en prachtig. Bekijk hier het filmpje.

    Lees meer  

  • DSC_2410

    Een groots avontuur vol vertrouwen

    Janwim en Herma Steller en hun kinderen zijn de opvolgers van de familie Van den Berg. De overeenkomsten zijn legio. Zo zetten beide families zich in voor de RKC Rehoboth Farm, komen ze ook uit IJsselmuiden en is er opnieuw een groot Nederlands gezin bij het RKC.
     

    Lees meer  

  • DSC_2086

    Een wonderlijke reis

    Afgelopen november ging een prachtige groep mensen op bezoek in Namibië en bij het RKC. Een reis die we vanuit het RKC ieder jaar of om het jaar aanbieden. En altijd indrukwekkend is. Dit is het reisverslag, met prachtige foto's, van Einbert & Jenny. 

    Lees meer  

  • Kidsclub-12

    Een nieuwe jongerenreis, geef je op!

    Wil jij graag op een echte safari in plaats van naar de dierentuin? Heb jij altijd al gedroomd over een onvergetelijke reis naar Afrika? Wil jij je vakantie dit keer eens op een heel bijzondere manier invullen en kennis maken met een heel andere cultuur? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor deze speciale reis naar Namibië! 

    Lees meer  

  • Schermafbeelding 2017-10-16 om 09.25.37

    Nieuwsbrief oktober: verandering, keuzes en je bucketlist

    De nieuwsbrief van oktober is verstuurd naar iedereen in ons adressenbestand. Nu is de nieuwsbrief ook te downloaden. Jeffrey Kasupi over verandering, het gouden hart van Suzet Grootdood, Catherine Swartz over goede keuzes én: schaatsen op de Weissensee. 

    Lees meer  

188