Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • DSC02737

  Actie voor schooluniformen

  Op 9 januari is de zomervakantie in Namibië weer voorbij en zullen de scholen weer beginnen. In die eerste weken komen er veel oma’s, moeders, tantes en kinderen naar ons toe, vragend om hen te helpen aan een schooluniform. De kinderen zijn verplicht om in een uniform naar school te komen. Maar in Block E kan niemand dat betalen. Voor 18 euro kun jij vandaag nog helpen.

  Lees meer  

 • jj

  Kind van ‘oma’, ouders voor het RKC

  Zijn moeder Magdalena Kanana stond als inspirator aan de wieg van het René Kids Centre. Zeven jaar na haar overlijden neemt Jakobus Dreyer samen met zijn vrouw Johanna intrek op het centrum. In het huisje dat voor ‘oma Magdalena’ gemaakt was, maar nu voor hen is bedoeld.

  Lees meer  

 • Schermafbeelding 2016-12-22 om 13.01.00

  Laudame Financials omarmt het RKC

  Het René Kids Centre kan alleen bestaan met steun van heel veel mensen. En bedrijven. Sinds kort steunt Laudame Financials het René Kids Centre, een bedrijf dat 100 interim financials bij 80 verschillende opdrachtgevers aan het werk heeft. "We willen graag van betekenis zijn." Laudame combineert het leveren van kennis met het meedoen aan acties en fondswerving. Tientallen medewerkers zijn betrokken bij het project.

  Lees meer  

 • IMG_6221

  Een reis vol waardigheid

  Jack Esselink reisde in november met een groep ondernemers naar Namibië. "Er zijn reizen die na 3 dagen werken al weer heel ver weg lijken en er zijn reizen die een hele lange tijd in je geheugen gegrift blijven staan. Mijn recente reis naar het RKC in Namibië behoort zeker tot die laatste categorie."

  Lees meer  

 • DSC07676 kopie

  400 mensen krijgen gratis medische check

  Samen sterk! Afgelopen weekend is er een vierdaagse Medical Outreach gehouden in het René Kids Centre, vanuit een kerk uit Rehoboth. Er waren privé-artsen en verpleegkundigen vanuit Rehoboth en vanuit Zuid-Afrika. Deze artsen en verpleegkundigen gaven de mensen uit Block E een gratis doktersconsult. Zonodig kregen de mensen ook medicijnen of werden ze doorverwezen. 

  Lees meer  

 • DSC07053

  Een beloning voor hard werken in de huiswerkklas

  Met een groep kinderen van de huiswerkklas zijn we naar Busy Bodies Playgrond in Windhoek geweest. De kinderen konden heerlijk spelen en werden enorm verwend met drinken, een broodje hotdog, een suikerspin en popcorn. Het tweede trimester van dit schooljaar is voor de kinderen in Rehoboth vorige week afgesloten en dit was de beloning.

  Lees meer  

 • tdbd

  Fietstocht in Bollenstreek was een groot succes

  Ruim 60 deelnemers, een zonnetje, een prachtige route door de Bollenstreek en langs de duinen en een opbrengst van 15.000 euro. De negende Tour de Baie Dankie was een geweldig succes.

  Lees meer  

 • IMG_8250 1

  Een indrukwekkende jongerenreis

  19 jongeren beleefden de reis van hun leven. Ze deelden zelf hun ervaringen. Over gezelligheid, hard werken, indrukwekkende ellende, prachtige natuur en een duik in het water.

  Lees meer  

 • School-1

  19 jongeren in Namibië

  Op 19 juli stappen 19 jongeren in het vliegtuig om in twee weken tijd alles in en rondom het René Kids Centre te gaan beleven. De reis van hun leven! De jongeren houden een blog bij. Wil je hun avonturen volgen? 

  Lees meer  

 • Outreach-14

  Een goede reden om Namibië te bezoeken

  Je kent dat wel. Eigenlijk zou je wel eens naar Afrika willen, maar wat is nu een geschikte aanleiding? De RKC Reis is de ideale aanleiding. Een reis met hoogtepunten én dieptepunten. Een reis die niet alleen mooi is, maar ook impact heeft.

  Lees meer  

 • Mayron Cloete kopie

  Het beste van zichzelf voor de gemeenschap

  Mayron Cloete werkt sinds medio 2015 bij het René Kids Centre. Hij is één van de talentvolle lokale mensen die er voor kiest het beste van zichzelf voor de gemeenschap te geven. "Ik zeg iedere dag tegen mezelf dat ik hier niet zomaar ben. Ik ben hier met een reden, en dat is Gods wil doen. En hij wil dat kinderen gaan geloven in zichzelf."

  Lees meer  

 • DSC06264

  1000 kinderen ontvangen een box

  Wat een feest! 1000 kinderen ontvingen een geschenkbox, gevuld door kinderen uit Amerika. Wat waren ze blij en wat gingen ze opgewonden naar huis.   

  Lees meer  

188