Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • Lucern

  De winter is voorbij, we kunnen volvelds zaaien!

  We hebben een paar koude nachten gehad, zelfs tot -6 graden! Na 15 augustus is het aannemelijk dat de vorst weg blijft, dus eindelijk tijd om flink te gaan zaaien. Volop werk op de Rehoboth Farm dus.

  Lees meer  

 • School-1

  19 jongeren in Namibië

  Op 19 juli stappen 19 jongeren in het vliegtuig om in twee weken tijd alles in en rondom het René Kids Centre te gaan beleven. De reis van hun leven! De jongeren houden een blog bij. Wil je hun avonturen volgen? 

  Lees meer  

 • Outreach-14

  Een goede reden om Namibië te bezoeken

  Je kent dat wel. Eigenlijk zou je wel eens naar Afrika willen, maar wat is nu een geschikte aanleiding? De RKC Reis is de ideale aanleiding. Een reis met hoogtepunten én dieptepunten. Een reis die niet alleen mooi is, maar ook impact heeft.

  Lees meer  

 • Mayron Cloete kopie

  Het beste van zichzelf voor de gemeenschap

  Mayron Cloete werkt sinds medio 2015 bij het René Kids Centre. Hij is één van de talentvolle lokale mensen die er voor kiest het beste van zichzelf voor de gemeenschap te geven. "Ik zeg iedere dag tegen mezelf dat ik hier niet zomaar ben. Ik ben hier met een reden, en dat is Gods wil doen. En hij wil dat kinderen gaan geloven in zichzelf."

  Lees meer  

 • DSC06264

  1000 kinderen ontvangen een box

  Wat een feest! 1000 kinderen ontvingen een geschenkbox, gevuld door kinderen uit Amerika. Wat waren ze blij en wat gingen ze opgewonden naar huis.   

  Lees meer  

 • MIE-06439 kopie

  RKC Golfdag in vierde jaar goed voor 45.000 euro

  Voor de vierde keer werd op het Rijk van Nunspeet de RKC Golfdag georganiseerd. Met de verkoop van maar liefst 20 flights, ruim tien clinics en een veiling vol mooie kavels, leverde deze dag 45.000 euro op.

  Lees meer  

 • Schermafbeelding 2016-05-18 om 09.32.21

  Jaarverslag 2015 staat online

  Wij zijn volledig afhankelijk van giften en daarom vinden we het belangrijk om zo volledig mogelijk te rapporteren over onze activiteiten en financiën. We hebben daarom veel aandacht besteed aan ons jaarverslag. Dat verslag is nu online in te zien.

  Lees meer  

 • groepsfoto

  Vrouwenreis: gepraat, gedanst, gehuild, gelachen, genoten…

  "Wat een bijzonder gevoel toen we na een lange vliegreis uit het vliegtuig stapten en uitkeken over die eindeloze steppe! Wow, we zijn in Namibië!" Coby van de Kolk doet verslag van de vrouwenreis.

  Lees meer  

 • IMG-20160420-WA0004

  Geiten gestolen

  Dat was even schrikken vorige week. Van de onlangs aangeschafte 43 geiten zijn er 10 gestolen! Inmiddels zijn er twee daders opgepakt en twee bokken geslacht en al teruggevonden.

  Lees meer  

 • bk-ad2

  Benjamin Kids Sponsorprogramma voor 25 euro

  Met het Benjamin Kids Sponsorprogramma maken we dankzij vele donateurs al jarenlang een levensgroot verschil in levens van kinderen in Block E. We willen met dit programma graag nog meer kinderen gaan bereiken en hebben de maandelijkse bijdrage verlaagd van 35 naar 25 euro.

  Lees meer  

 • geit

  43 geiten en 70.000 liter water

  Er is de laatste tijd weer volop actie op de RKC Rehoboth Farm. Allereerst onze dieren. De geiten op de Farm zijn de afgelopen maanden flink in aantal toegenomen, namelijk 43 stuks. De mestvoorziening komt hierdoor ook mooi op gang en we hopen in juli, als het grote plantseizoen start, volledig zelfvoorzienend te zijn! In mei verwachten er heel wat geiten jongen, dus hier kijken we met spanning naar uit.

  Lees meer  

 • vuilnis

  Pionier gezocht voor recyclingproject

  Afval bepaalt het straatbeeld in Block E. Dat geeft niet alleen rommel. Het trekt ongedierte aan, het is niet goed voor de kwaliteit van de leefomgeving én: er zit waarde in afval. Daarom willen we starten met een recyclingproject!

  Lees meer  

Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
188