Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
  • IMG_1749.jpg

    Als totaal onverwachts je grootste droom uitkomt…

    Het was één van zijn grootste dromen, maar al sinds de oprichting van het René Kids Centre leek realiteit buiten handbereik. Eigenlijk had hij de droom al een beetje geparkeerd. Maar tijdens de laatste reis van René Ruitenberg naar Namibië werd deze droom vervuld: de start van een RKC soccer academy. Een bijzonder verhaal.

    Lees meer  

  • thumb rkc speel.jpg

    Foto’s vertellen het verhaal van Time 2

    Terwijl de winter zijn hoogtepunt bereikte, startte het René Kids Centre met Time 2. Op 8 juli reisde René Ruitenberg opnieuw naar Namibië, samen met Henri van de Ruitenbeek, Gert en Joanne en de kleine Levi Ruitenberg. Ze maakten daar het begin van de day-care mee, het nieuwe programma dat per 1 juli draait. In zes foto’s vertelt René meer over deze reis naar Namibië en de ontwikkelingen op het RKC.

    Lees meer  

  • WhatsApp Image 2019-06-24 at 15.37.08

    De start van Time 2

    2017: een jaar van herbezinning. 2018: de start van onze activiteiten vanuit een nieuwe structuur. 2019: de start van Time 2. Een nieuwe start op een ‘nieuw’ RKC. Vijf vragen aan René Ruitenberg.    

    Lees meer  

  • DSC_5925 (2)

    Nieuw begin

    Het nieuwe jaar is alweer onderweg. Het René Kids Centre wenst u allen een gezegend, gezond en vruchtvol 2019 toe.

    Lees meer  

  • Erik.jpg

    Elke dag 10 kilometer hardlopen voor het RKC. Erik doet het!

    In 2017 bezocht Erik de Knoop het Rene Kids Centre in Rehoboth. “Deze ondersteuning maakt het verschil. Ik besloot in actie te komen.”

    Vijf vragen aan Erik.

    Lees meer  

  • MIE-00947.jpg

    Opnieuw een recordopbrengst voor de René Kids Centre Golfdag

    Windkracht 4 tot 6, mistig, tikkeltje vochtig en het geluid van schreeuwende meeuwen; welkom op de Kennemer Golf & Country club. Dit jaar mogen we op deze prachtige golfbaan aan de kust de Goedendoelendag invullen. Dit betekent dat we gekozen zijn als ‘goede doel van het jaar’ en de baan gratis mogen gebruiken. Wat een geweldige weelde om op een top 10 baan in Nederland bijeen te mogen komen om te golfen voor het RKC.

    Lees meer  

  • ouderen2

    Nieuwsbrief extra: Ouderenochtend

    De visie van het RKC is het meest gericht op kinderen, toch zijn we dit jaar begonnen om aandacht te schenken aan de ouderen. Oma Magdalena zei altijd: de gebeden, aandacht, liefde en zorg voor de kinderen is enorm belangrijk; je ziet in de Afrikaanse cultuur vaak dat opa’s en oma’s zorgdragen voor de kleine kinderen van hun familie en/of vrienden . Deze opa’s en oma’s worden vaak vergeten en hebben echt een heel zwaar leven, er wordt vaak misbruik gemaakt van deze vaak warme en liefdevolle mensen.

    Lees meer  

  • agra2

    Nieuwsbrief extra: Terugblik agra

    De winter is voorbij en we kunnen de handen weer heerlijk uit de mouwen steken. Vanaf half augustus zijn we begonnen om de plots zaaiklaar te maken. Alle medewerkers vormen een team van twee. Dit betekent dat elke eerste-medewerker een nieuwe medewerker begeleidt en onderwijst. Elk team is verantwoordelijk voor vijf plots, vier voor het agra en één voor hunzelf. Daar hebben we voor gekozen om ze een extra stimulans te geven. Hun eigen plot kunnen ze zelf zaaien en oogsten. De opbrengst is ook voor hunzelf.

    Lees meer  

  • nieuwsbrief

    Nieuwsbrief oktober 2018

    De nieuwsbrief van oktober is verstuurd naar iedereen in ons adressenbestand. Deze nieuwsbrief is vanaf nu ook online te lezen. In deze editie onder meer een verslag van de RKC Jongerenreis en een interview met James Abram. Hij werd geraakt door de gebrokenheid van de jeugd uit Rehoboth, met name die uit Block E en zei vervolgens volmondig ja toen Jeffrey hem vroeg of hij met de jeugd bij het RKC wilde werken.

    Lees meer  

  • ict rkc2

    RKC Namibië en Nederland ook op IT-gebied ‘volledig in verbinding’

    Tussen het RKC-team in Namibië en Nederland wordt veel samengewerkt. Informatie wordt gedeeld en er vindt regelmatig overleg plaats. Dan zijn goede communicatielijnen belangrijk, tegenwoordig gaat dat veelal online. Daarom werd dit jaar de ICT op het RKC naar een hoger plan gebracht.

    Lees meer  

  • structuur2

    Blog: RKC Jongerenreis

    Een groep van 15 deelnemers is op dit moment in Namibië voor de RKC Jongerenreis. Speciaal voor het thuisfront houden ze een online blog bij, waarin ze dagelijks hun belevenissen delen. 

    Lees meer  

  • IMG_6094

    Jaarverslag over 2017 online

    Het jaarverslag van het René Kids Centre over 2017 staat online. Wij zijn volledig afhankelijk van giften en daarom vinden we het belangrijk om zo volledig mogelijk te rapporteren over onze activiteiten en financiën. Het jaarverslag is nu online te lezen. 

    Lees meer  

188