Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • Schermafbeelding 2015-12-28 om 14.45.07

  Nieuwsbrief december 2015

  Tussen Kerst en Oud & Nieuw hebben we een nieuwe nieuwsbrief naar ons adressenbestand gestuurd. Over Petrina, van tienerzwangerschap naar keukenmanager. Wilfred en Willemien vertellen over hun vertrek na zes jaar gewerkt te hebben op het RKC. We laten zien hoe een stel na zestig jaar huwelijk eindelijk weer bij elkaar in dezelfde kamer kan slapen. Er staat ook een update in over de Rehoboth Farm, over groene vingers in Afrikaans zand. 

  Lees meer  

 • Portretten-19

  Afscheidsinterview Wilfred en Willemien

  Na zes jaar terug naar Nederland

  Wilfred en Willemien van den Bosch waren maar liefst zes jaar in Namibië. In december gingen ze terug naar Nederland. Ze stonden aan de basis van veel van de programma’s die plaatsvinden op het René Kids Centre, de financiële boekhouding en organisatie rondom de bouw van het centrum. Ze blikken terug: “We zijn pioniers. Ons deel zit erop.”

  Lees meer  

 • maureen

  Maureen Swartbooi: "Ik geloof in verandering"

  Eén van onze medewerkers is Maureen Swartbooi. Ze werkt al zes jaar voor het RKC. De Kids Clubs zijn haar lust en leven. Ze is een fantastische inspiratie voor een nieuwe generatie.

  Lees meer  

 • artikel ND

  Artikel in ND: 'Iedereen drinkt in Block E'

  Op maandag 7 december verscheen een paginagroot artikel over Block E in het Nederlands Dagblad. "Oude mannen, zwangere vrouwen – iedereen drinkt in Block E"

  Lees meer  

 • De RKC Rehoboth Farm - bekijk de video

  We verwachten veel van ons agraproject, de RKC Rehoboth Farm. In een video legt onze medewerker Arjan van den Berg uit wat er staat te gebeuren en wat onze filosofie achter dit project is. 

  Lees meer  

 • Neem de rondleiding door het RKC

  Het René Kids Centre altijd al eens echt goed willen bekijken? Dat kan met deze walk through video. We vroegen enkele kinderen voor ons uit te dansen, en dat wilden ze wel. Een leuke manier om te zien hoe mooi het RKC is geworden.

  Lees meer  

 • 651_800

  130 deelnemers uit zeven landen in RKC Run

  Het René Kids Centre organiseerde op 7 november voor de 6e keer de RKC Hardap Run. Rennen, voor wat je waard bent! Dat deden 130 deelnemers uit zeven verschillende landen.

  Lees meer  

 • 635

  Sportvelden zijn klaar

  Op het RKC-terrein wordt hard gewerkt aan het afronden van de pannakooi, de multifunctionele sportvelden en de speeltuin.

  Lees meer  

 • Block_E-8 kopie

  Mathijs: alweer 1 jaar in Rehoboth!

  Mathijs is alweer één jaar in Rehoboth, als onderdeel van het team medewerkers. Even terugblikken: "Afgelopen jaar is ontzettend snel voorbijgegaan. Ik heb in één jaar tijd al gigantisch veel meegemaakt."

  Lees meer  

 • 629

  Agraproject: de eerste kopjes boven de grond

  Ons agraproject in Rehoboth begint zijn vruchten af te werpen. Het proefkasje, waar de afgelopen tijd aan gebouwd is staat er helemaal klaar voor. Op naar succesvolle landbouw en duurzame werkgelegenheid.

  Lees meer  

 • 626

  Nieuw event: de RKC Prestatietocht

  Schaatsliefhebber opgelet! Ga jij samen met schaatsteam Van Werven naar de Weissensee de Alternatieve Elfstedentocht schaatsen? Dit is een unieke kans.

  Lees meer  

 • 617

  Wilkin van der Kamp op het RKC

  Afgelopen weekend vond er een conferentie plaats op het RKC met Wilkin van der Kamp. Er gebeurde van alles. Een vrouw liep een dag om er bij te kunnen zijn, terwijl er elders op straat een feestje werd gevierd. Een dove vrouw werd genezen. 

  Lees meer  

Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
188