Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • Mais hoog (2)

  Bloeiende gewassen in Rehoboth

  De gewassen groeien en bloeien in Namibië. Dankzij de regen, dankzij het irrigatiesysteem en dankzij de bevlogen inzet van acht lokale medewerkers en Arjan van den Berg. De eerste maïs is zelfs geoogst.

  Lees meer  

 • RKCP5

  Succesvolle schaatstocht op de Weissensee

  24 schaatsers gaven alles op de Weissensee en schaatsten totdat ze niet meer konden. De eindstand is nog niet bepaald, maar de tussenstand is momenteel ruim 40.000 euro! Een fantastische bijdrage voor het werk van het René Kids Centre.

  Lees meer  

 • DSC03398

  De eerste geiten op de RKC Rehoboth Farm

  De ontwikkeling van onze RKC Rehoboth Farm is sinds de zomer van 2015 in een stroomversnelling gekomen. Er is een irrigatiesysteem aangelegd, een beheerderswoning gebouwd, de eerste gewassen groeien en nu zijn er ook geiten!

  Lees meer  

 • film1

  Mini-docu van ons project

  Er gebeurt van alles in Block E in Rehoboth, maar hoe laat je nu de problematiek van deze wijk goed zien? We hebben een professionele film gemaakt gemaakt. In 10 minuten tijd weet je precies waarom we doen wat we doen. 

  Lees meer  

 • Schermafbeelding 2015-12-28 om 14.45.07

  Nieuwsbrief december 2015

  Tussen Kerst en Oud & Nieuw hebben we een nieuwe nieuwsbrief naar ons adressenbestand gestuurd. Over Petrina, van tienerzwangerschap naar keukenmanager. Wilfred en Willemien vertellen over hun vertrek na zes jaar gewerkt te hebben op het RKC. We laten zien hoe een stel na zestig jaar huwelijk eindelijk weer bij elkaar in dezelfde kamer kan slapen. Er staat ook een update in over de Rehoboth Farm, over groene vingers in Afrikaans zand. 

  Lees meer  

 • Portretten-19

  Afscheidsinterview Wilfred en Willemien

  Na zes jaar terug naar Nederland

  Wilfred en Willemien van den Bosch waren maar liefst zes jaar in Namibië. In december gingen ze terug naar Nederland. Ze stonden aan de basis van veel van de programma’s die plaatsvinden op het René Kids Centre, de financiële boekhouding en organisatie rondom de bouw van het centrum. Ze blikken terug: “We zijn pioniers. Ons deel zit erop.”

  Lees meer  

 • maureen

  Maureen Swartbooi: "Ik geloof in verandering"

  Eén van onze medewerkers is Maureen Swartbooi. Ze werkt al zes jaar voor het RKC. De Kids Clubs zijn haar lust en leven. Ze is een fantastische inspiratie voor een nieuwe generatie.

  Lees meer  

 • artikel ND

  Artikel in ND: 'Iedereen drinkt in Block E'

  Op maandag 7 december verscheen een paginagroot artikel over Block E in het Nederlands Dagblad. "Oude mannen, zwangere vrouwen – iedereen drinkt in Block E"

  Lees meer  

 • De RKC Rehoboth Farm - bekijk de video

  We verwachten veel van ons agraproject, de RKC Rehoboth Farm. In een video legt onze medewerker Arjan van den Berg uit wat er staat te gebeuren en wat onze filosofie achter dit project is. 

  Lees meer  

 • Neem de rondleiding door het RKC

  Het René Kids Centre altijd al eens echt goed willen bekijken? Dat kan met deze walk through video. We vroegen enkele kinderen voor ons uit te dansen, en dat wilden ze wel. Een leuke manier om te zien hoe mooi het RKC is geworden.

  Lees meer  

 • 651_800

  130 deelnemers uit zeven landen in RKC Run

  Het René Kids Centre organiseerde op 7 november voor de 6e keer de RKC Hardap Run. Rennen, voor wat je waard bent! Dat deden 130 deelnemers uit zeven verschillende landen.

  Lees meer  

 • 635

  Sportvelden zijn klaar

  Op het RKC-terrein wordt hard gewerkt aan het afronden van de pannakooi, de multifunctionele sportvelden en de speeltuin.

  Lees meer  

Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
188