Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • structuur

  Hernieuwde RKC-structuur: terug naar de basis

  Het René Kids Centre werkt sinds januari 2018 vanuit een hernieuwde structuur. 2017 was een jaar van herbezinning. Wat was ook alweer Gods plan met het RKC, hoe is het begonnen en waar wil Hij het RKC voor gebruiken? We gingen terug naar de basis en werken sinds januari 2018 vanuit een hernieuwde structuur.

  Deze nieuwe structuur betekent dat meer taken en verantwoordelijkheden overgedragen zijn aan de medewerkers in Namibië. Uitgangspunt is om gebruik te maken van de gaven en talenten die in Namibië aanwezig zijn. Ze krijgen zo steeds meer verantwoordelijkheid en groeien in zelfvertrouwen. Dit sluit helemaal aan bij de visie van het RKC om mensen en kinderen te laten ervaren dat ze waardevol zijn in Gods ogen.

  Lees meer  

 • thumb

  Eenheid en verbinding

  Van 12 tot en met 20 februari was René Ruitenberg in Namibië. Doel van de reis was om de voortgang van de verschillende projecten te bekijken. De nieuwe structuur van het RKC heeft de afgelopen maanden vorm gekregen en begin februari zijn alle (vernieuwde) programma’s op het RKC van start gegaan. Met succes. René kijkt terug op een waardevolle week in Namibië.

  Lees meer  

 • IMG_4329

  5 redenen waarom je de RKC Jongerenreis niet mag missen

  Marieke Broeksema (20) ging in 2016 mee met de RKC Jongerenreis. “Deze reis kán je leven niet veranderen, deze reis gáát je leven veranderen”, denkt de enthousiaste oud-deelneemster. Ze geeft je vijf redenen waarom je deze reis niet mag missen.

  Lees meer  

 • dans

  Dans!

  Dit zijn Christina (15), Indileni (13) en Frans (12). Twee zusjes en een neefje. Deze drie kinderen wonen alleen, zonder ouders. We schreven erover in onze nieuwsbrief. Ondanks alles dansen ze. Veel, vaak en prachtig. Bekijk hier het filmpje.

  Lees meer  

 • DSC_2410

  Een groots avontuur vol vertrouwen

  Janwim en Herma Steller en hun kinderen zijn de opvolgers van de familie Van den Berg. De overeenkomsten zijn legio. Zo zetten beide families zich in voor de RKC Rehoboth Farm, komen ze ook uit IJsselmuiden en is er opnieuw een groot Nederlands gezin bij het RKC.
   

  Lees meer  

 • DSC_2086

  Een wonderlijke reis

  Afgelopen november ging een prachtige groep mensen op bezoek in Namibië en bij het RKC. Een reis die we vanuit het RKC ieder jaar of om het jaar aanbieden. En altijd indrukwekkend is. Dit is het reisverslag, met prachtige foto's, van Einbert & Jenny. 

  Lees meer  

 • Kidsclub-12

  Een nieuwe jongerenreis, geef je op!

  Wil jij graag op een echte safari in plaats van naar de dierentuin? Heb jij altijd al gedroomd over een onvergetelijke reis naar Afrika? Wil jij je vakantie dit keer eens op een heel bijzondere manier invullen en kennis maken met een heel andere cultuur? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor deze speciale reis naar Namibië! 

  Lees meer  

 • Schermafbeelding 2017-10-16 om 09.25.37

  Nieuwsbrief oktober: verandering, keuzes en je bucketlist

  De nieuwsbrief van oktober is verstuurd naar iedereen in ons adressenbestand. Nu is de nieuwsbrief ook te downloaden. Jeffrey Kasupi over verandering, het gouden hart van Suzet Grootdood, Catherine Swartz over goede keuzes én: schaatsen op de Weissensee. 

  Lees meer  

 • Kidsclub-8

  Verandering RKC-structuur en bestuur

  Zoals afgelopen maanden al is aangekondigd via de nieuwsbrief gaan er veranderingen plaatsvinden binnen het RKC. In een nieuwe structuur komt er meer verantwoordelijkheid te liggen in Namibië.

  Lees meer  

 • 2017-09-04-PHOTO-00000025

  Heerlijke Tour de Baie Dankie in de Bommelerwaard

  Oude bekenden en nieuwe gezichten. De jaarlijkse Tour de Baie Dankie is een fietstocht waarin het René Kids Centre gevierd wordt. Met naast een mooie fietsrit een ontspannen hapje eten en een prachtige opbrengst. 

  Lees meer  

 • Schermafbeelding 2017-07-17 om 20.10.56

  Voor na je vakantie: fietsrit op 2 september

  Jaarlijks organiseren we de Tour de Baie Dankie. Verschillende afstanden en verschillende niveaus, waardoor dit evenement voor iedere sportieve fietser een aanrader is. 

  Lees meer  

 • DSC_6281

  Fantastische RKC Golfdag levert 51.125 euro op

  Voor het vijfde jaar op rij is de RKC Golfdag een groot succes geworden. Zowel qua sportiviteit, gezelligheid als qua opbrengst. De dag leverde, dankzij de deelnemers en een veiling, 51.125 euro op. Dat is een record. 

  Lees meer  

188