Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Update vanuit Namibië :)

 

Hoog tijd voor een update vanuit Namibië, want er gebeurt van alles op en rondom het RKC :)

12 meisjes van de RKC Huiswerkklas zijn van 9 t/m 15 september op Girls Camp geweest. Het kamp werd georganiseerd door Welfare organisatie Hope Village en het thema was ‘This is your time to shine!’. Naast plezier en ontspanning was het kampprogramma volledig gericht op groei en ontwikkeling op zowel emotioneel, geestelijk als fysiek vlak. Dit ligt volledig in lijn met het verlangen van het RKC dat ieder kind zijn volle potentieel kan bereiken. 

Vanuit het RKC waren Winnie Eises (Hoofd RKC programma’s) en twee onderwijzers van de Huiswerkklas ook op het kamp aanwezig. Het was fijn voor de meiden van het RKC om vertrouwde gezichten mee te hebben en daarnaast was het heel mooi dat hierdoor al het geleerde nu ook na afloop van het kamp meegenomen en toegepast kan worden. Het kamp was een geweldige ervaring waar alle deelnemers dankbaar op terug kijken.

Daarnaast draaien de ‘gewone’ RKC programma’s ook op volle toeren. Op de foto’s is te zien hoe de “opa’s en oma’s” uit Block E heerlijk in de watten zijn gelegd tijdens een ouderenbijeenkomst. 

 

Ze konden terecht op het RKC voor een kappersbezoekje, een lekker voetenbadje en een pedicurebehandeling :). Ouderenzorg wordt twee keer per maand georganiseerd op het RKC en is enorm waardevol.Ouderen genieten volop, voelen zich een stuk minder eenzaam en ervaren dat er naar hen wordt omgezien. 

De kinderen van de RKC KidsClub zie je genieten van een ‘baie lekker kossie’ op de foto’s. Voor veel van deze kinderen is een warme maaltijd absoluut geen vanzelfsprekendheid. Elke maandagmiddag stroomt het RKC vol met honderden kinderen. Samen zingen, spelen, dansen én lekker eten! Even weg uit de dagelijkse beslommeringen, liefde en aandacht ontvangen en echt kind kunnen zijn. Kostbaar!

Als RKC investeren we graag in groei en ontwikkeling van de kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen uit Block E. Zonder financiële support was deelname een kamp, het bieden van een warme maaltijd en het organiseren van onze programma’s (RKC KidsClub, HomeWorkClass, DayCare en Ouderenzorg) geen haalbare kaart. 

We zijn enorm dankbaar dat het RKC verschil kan en mag maken! 

WhatsApp Image 2023-10-10 at 14.35.02
188