Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • Kidsclub

  Op maandagmiddag is het feest op het René Kids Centre. Honderden kinderen tussen de vier en vijftien jaar stromen het terrein op, om een middag plezier te hebben en gewoon voor even van het leven te genieten. Sommigen stonden al anderhalf uur voor de poort te wachten om naar binnen te mogen.

  Doneer nu  

  Meer weten over dit project

 • Naschoolse opvang

  Aandacht, liefde en zorg, op persoonlijk vlak. Dat is wat we kinderen geven op de naschoolse opvang. Gelukkig kunnen kinderen in Rehoboth veelal naar school. En bij degenen bij wie dat niet lukt, proberen we te helpen. Want school is belangrijk. Maar met school alleen zijn de problemen niet opgelost.

  Doneer nu  

  Meer weten over dit project

 • Day care

  In 2018 hopen we een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan. We starten een day care. Een dagopvang voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Een soort creche van kinderen die nog niet naar school gaan. Velen van hen krijgen thuis amper aandacht. Veel vaders zijn afwezig, veel moeders in een staat waarin ze niet kunnen zorgen en liefhebben.

  Doneer nu  

  Meer weten over dit project

 • Youth Night

  Mensen die op straat zwerven, zich vergrijpen aan alcohol en zonder schaamte afval en ontlasting op straat achter laten. Het is de setting waarin ook jongeren opgroeien in Block E in Rehoboth. Ze ontmoeten elkaar in sjabins (drankhollen) waarin buitensporigheid heel gewoon is en waar ze vaak hard met elkaar omgaan. De Youth Night is een plek waar deze tieners los kunnen komen van die vernietigende cultuur.

  Doneer nu  

  Meer weten over dit project

 • Naaldwerkgroep

  Er zijn zo veel mensen die fantastische dingen kunnen maken! Zo hebben we een club vrouwen, de naaldwerkgroep, die twee keer per week samen komt om leuke spullen te maken. Vrouwen tussen de 18 en 30 jaar die meestal met elkaar gemeen hebben dat ze op jonge leeftijd kinderen kregen en er alleen voor staan. 

  Doneer nu  

  Meer weten over dit project

 • Sport

  Al tijdens het ontstaan van het René Kids Centre werd bepaald dat sport één van de dragende pijlers van het RKC moest worden. Sport is bij uitstek een prachtig middel om kinderen te leren samenwerken en hun eigen talenten te laten ontdekken. Om die reden vormt de sportles dan ook een belangrijk onderdeel in onze verschillende activiteiten. 

   

  Doneer nu  

  Meer weten over dit project

 • Ouderenzorg

  Ouderen als lichtpunten in de wijk Block E. Dat is ons doel. Ouderen verdienen een waardige laatste periode in hun leven. Eén keer per week organiseren we een gaarkeuken op zeven plekken in de wijk, vanaf 2018. Daar komen groepen ouderen samen die genieten van elkaars gezelschap en van de bemoediging. 

  Doneer nu  

  Meer weten over dit project

 • RKC Rehoboth Farm

  Er is veel te weinig werk in Rehoboth. Jongeren die hun opleiding wel weten af te ronden, moeten nog maar zien of ze dat iets zal opleveren. Of het werk is te moeilijk voor ze, waardoor ze tegen teleurstellingen aanlopen. Of het werk wordt slecht of niet betaald. Uiteindelijk geven velen de moed op, om vervolgens op straat te belanden. En dan is alles voor niets geweest.

   

  Doneer nu  

  Meer weten over dit project

191