Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Soccer academy

Het was één van Rene's grootste dromen, al sinds de oprichting van het René Kids Centre... Sinds november 2019 is het realiteit: de RKC Soccer Academy. De soccer academy geeft de jongeren hier hoop en positieve energie. Je ziet ze stralen. Dat geeft enorm veel voldoening.

 

Ivan is trainer van de academy. “Er zit heel veel talent in deze jongeren, maar er zijn geen middelen om dat te laten groeien. Deze plek biedt alles om dit te kunnen starten. Een gedegen organisatie, de juiste middelen en nu dus ook trainers die hierin willen investeren. Ik heb in mijn leven ervaren hoe ik mijn talent mocht inzetten bij het nationale team en nu wil ik die ervaring inzetten om zo wat voor anderen te betekenen." 

Door samen te voetballen wordt de jongeren discipline bijgebracht, ze leren samen te spelen en om te gaan met teleurstellingen. Maar ook biedt het ze een kans om even alle zorgen te vergeten en misschien zelfs te dromen van een carriere als profvoetballer. 

DONEER AAN DIT PROJECT >
PROJECTLOCATIE
 
 
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
191