Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Hoop voor de toekomst dankzij u

Wij willen kinderen in Rehoboth’s armste wijk hoop geven en helpen ontsnappen aan een uitzichtloos bestaan. Het móét veranderen en samen zorgen we ervoor dat het gáát veranderen. Scholing, sport en werkgelegenheidsprojecten zijn de manieren om hoop praktisch te maken. Op een persoonlijke, toegewijde manier. Het zijn geen programma's die we bieden, maar een gezamenlijke reis.

Kinderen kunnen in ons centrum naar school, we organiseren de Kidsclub, sportevenementen en we hebben ons agrarische project op kunnen starten. Het geeft kinderen en jongeren iets om voor op te staan, iets om voor te leven, iets om aan te bouwen. 

Helpen kan op veel manieren. Door mee te doen aan onze events, door zelf een actie op te starten of door geld te doneren.


IEDERE HULP IS WELKOM

Dankzij uw hulp krijgen duizenden kinderen in Block E in Rehoboth hoop voor de toekomst!

Direct doneren >

 • kids_club

  Sponsor de Benjamin Kids

  Hoe geef je kinderen een hoopvolle toekomst? Daarop is geen eenvoudig antwoord te geven. Het is een combinatie van aandacht, goede programma’s en vooral heel veel doorzettingsvermogen. Benjamin Kids is de naam die we hebben gegeven aan onze ambitie om ieder kind dat betrokken is bij het RKC, gebruik te kunnen laten maken van onze kidsclub, day-care, naschoolse opvang en sport- en spelactiviteiten. 

  Lees meer  

 • Block_E-68

  Doneren

  Het René Kids Centre heeft jaarlijks ruim 250.000 euro nodig om alle programma's te kunnen uitvoeren en nieuwe projecten te kunnen starten. We zijn daarbij volledig afhankelijk van giften. Geeft u mee?

  Lees meer  

 • generatie.jpg

  Nalatenschap en periodieke giften

  U kunt het René Kids Centre helpen door periodieke giften over te maken of uw nalatenschap te regelen. Beide manieren zijn 100% aftrekbaar voor de belasting. U leest hier hoe u uw erfenis, legaat of periodieke gift kunt laten vastleggen.

  Lees meer  

 • 12049160_1093887207311518_3832517531525593500_n

  Help mee als kerk of school

  Vele scholen en kerken hebben al meegewerkt aan het René Kids Centre. Door collectes te houden, als onderdeel van een project over Afrika en Namibië en in combinatie met een spreekbeurt van René Ruitenberg. 

  Lees meer  

 • meehelpen-img5

  Doe mee aan een sportevent

  Jaarlijks organiseren we verschillende evenementen, waaronder de RKC Golfdag, de RKC Prestatietocht (schaatsen op de Weissensee) en de Tour de Baie Dankie (fietstocht). Daarnaast organiseren veel mensen hun eigen event, bijvoorbeeld door aan een hardloopwedstrijd mee te doen voor het RKC. 

  Met deze evenementen realiseren we jaarlijks een inkomstenbron van maar liefst 75.000 tot 125.000 euro, ongeveer de helft van de fondsen die we jaarlijks nodig hebben. Dat is werkelijk geweldig!

  Lees meer  

190