Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Help mee als kerk of school

Scholen

Onlangs hield een school nog een worstenactie, die maar liefst 5500 euro opleverde. De opbrengst was speciaal voor het agraproject. We konden van dit bedrag een hekwerk, 40 geiten, voerbakken, voer en watersproeiers kopen. Juist dit soort hele specifieke projecten zijn prettig voor kinderen om vol voor te gaan.

Vaak werken we mee aan dit soort projecten. We denken mee over waar de actie voor zou kunnen zijn, we stellen beeld- en videomateriaal beschikbaar en soms komt René Ruitenberg zelf een mooie presentatie geven. Een project voor het RKC is niet alleen goed voor het RKC. Kinderen leren over armoede, over het belang van geven, over Afrika en over hoop. 

Kerken

Ook voor kerkdiensten en jeugdgroepen in de kerk is het René Kids Centre een mooi onderwerp om te behandelen. Het gaat over barmhartigheid, over geven, over ongelijkheid in de wereld. We hebben filmmateriaal beschikbaar en kunnen studievragen aanleveren. Vele kerken hebben naast het behandelen van het onderwerp ook inzamelacties gehouden. Dat vinden we geweldig, want we zijn helemaal afhankelijk van giften.

Wekelijks spreekt René Ruitenberg in kerkdiensten over verschillende onderwerpen. Over topsport, over onrecht, of een ander thema dat op zijn hart ligt. 

Meer informatie ontvangen over een school- of kerkproject voor het RKC?
Mail of bel ons!

IMG_5107
Prachtige giften

We ontvangen soms verrassende en prachtige giften. De Rehobothschool (toepasselijke naam) uit IJsselmuiden hield een worstenactie en haalde maar liefst 5500 euro op! Speciaal voor ons agraproject. We kunnen van dit bedrag een hekwerk, 40 geiten, voerbakken, voer en watersproeiers kopen. Op de foto zie je René Ruitenberg een presentatie geven.

Bekijk de foto

IMG_5107
190