Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Hoop voor de toekomst!

"Toen ik in 2007 op de dampende vuilnisbelt in Rehoboth stond en de wanhoop bij de kinderen in de ogen zag, brak mijn hart. Deze kansarme mensen uit Namibië verdienen meer dan een uitzichtloos bestaan."

rene
Oprichter René Kids Centre

Meehelpen?

Wij willen kinderen in Rehoboth’s armste wijk hoop geven en helpen ontsnappen aan een uitzichtloos bestaan. Door aandacht, structuur, onderwijs en liefde te geven. Het móét veranderen en het gáát veranderen!


Wil je een steentje bijdragen door mee te doen aan een evenement?

Ja, ik kom in actie voor het RKC!

Wil je een eenmalige gift geven of structureel iets voor het RKC betekenen?

Ja, ik word sponsor van het RKC!

Vragen? Bel 06 543 974 85 of stuur een e-mail naar info@renekidscentre.nl

Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
rots
 • Ook de inschrijving voor de RKC Vrouwenreis 2019 is geopend
  In het voorjaar van 2019 organiseren we voor de vierde keer een vrouwenreis naar Namibië. Op deze reis gaan we met (maximaal) 16 vrouwen naar het René Kids Centre in Rehoboth. Het... Lees meer.
 • Schrijf je in voor de RKC Reis 2018
  Spreek ál je zintuigen aan tijdens een wonderlijke reis in het mooie Namibië. Ook in 2018 staat de RKC Reis op het programma. Een unieke mogelijkheid om de sfeer op het René Kids Centre te... Lees meer.
 • Geloof, hoop en liefde op het Agra-project
  In Nederland staat de lente voor de deur. De eerste zonnestralen tintelen op je huid, de bloesems aan de bomen kondigen vrolijk een nieuw seizoen aan. In Namibië staat het winterseizoen juist... Lees meer.
 • Hernieuwde RKC-structuur: terug naar de basis
  Het René Kids Centre werkt sinds januari 2018 vanuit een hernieuwde structuur. 2017 was een jaar van herbezinning. Wat was ook alweer Gods plan met het RKC, hoe is het begonnen en waar wil Hij... Lees meer.
 • Eenheid en verbinding
  Van 12 tot en met 20 februari was René Ruitenberg in Namibië. Doel van de reis was om de voortgang van de verschillende projecten te bekijken. De nieuwe structuur van het RKC heeft de... Lees meer.
 • 5 redenen waarom je de RKC Jongerenreis niet mag missen
  Marieke Broeksema (20) ging in 2016 mee met de RKC Jongerenreis. “Deze reis kán je leven niet veranderen, deze reis gáát je leven veranderen”, denkt de enthousiaste oud-deelneemster. Ze... Lees meer.
 • 08
  september
  Tour de Baie Dankie
  Oldebroek
  9.30 uur
 • 06
  november
  RKC Reis
  Rehoboth, Namibië
 • 28
  januari
  RKC Prestatietocht
  Weissensee, Oostenrijk
  7.00-18.00 uur
 • 05
  maart
  RKC Vrouwenreis
  Rehoboth, Namibië
  21.30
 • 14
  mei
  RKC Golfdag
  De Hilversumsche, Hilversum
  10.00 uur
LAATSTE TWEETS
LAATSTE POSTS
186