Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Nalatenschap en periodieke giften

Erfenis of legaat

U kunt er voor kiezen om de stichting René Kids Centre een erfenis of legaat toe te kennen. Bij een legaat laat u ons een goed na, bijvoorbeeld een schilderij, huis, effectenportefeuille of een bepaald bedrag. Als u René Kids Centre benoemt als erfgenaam, bepaalt u zelf voor welk percentage het RKC in uw nalatenschap deelt. Een notaris kan uw testament opmaken en in overleg helemaal naar uw wensen aanpassen.

Het RKC hoeft geen erfbelasting te betalen, omdat we een ANBI-stichting zijn. Uw geld wordt dus 100% ingezet om kansarme kinderen in Rehoboth een hoopvolle toekomst te geven.

Let op de officiële tenaamstelling: 

Stichting René Kids Centre
Oostendorperstraatweg 33b
8081 RJ Elburg

IBAN: NL40RABO0124702341
BIC: RABONL2U
KvK-nr : 08165928
ANBI-nr : 818675184

Periodieke giften

Gewone giften aan het René Kids Centre zijn aftrekbaar voor de belasting, er geldt echter wel een drempelbedrag en een maximum. Voor periodieke giften geldt geen drempelinkomen of maximaal aftrekbaar bedrag. Via deze link kan een “Overeenkomst Periodieke gift in geld” worden uitgeprint, één exemplaar voor de schenker, één voor de ontvanger. Als beide partijen hebben getekend dan is de gift 100% aftrekbaar voor de belasting, zonder tussenkomst van een notaris, zoals dat voor 2014 wel moest.

Natuurlijk kunt u ook doneren. Dat kan heel eenvoudig op deze pagina, per iDeal of machtiging.

Baie Dankie voor alle giften. Deze helpen kansarme kinderen te ontsnappen aan een uitzichtloos bestaan, door het geven van aandacht, structuur, onderwijs en liefde.

Doe de testamenttest

Door veranderingen in de wet of in uw eigen situatie is het verstandig
om regelmatig te controleren of uw erfenis en testament goed geregeld is.
Met de testamenttest ziet u direct of uw erfenis goed geregeld is.

 

190