Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Doe mee aan een sportevent

Onze events:

  • Jaarlijks in januari staat de RKC Prestatietocht op het programma. We schaatsen de Alternatieve Elfstedentocht op de Oostenrijke Weissensee. Het schilderachtige bergmeer vormt ieder jaar het decor voor deze Alternatieve Elfstedentocht. Duizenden Nederlandse schaatsfans maken van deze schaatsweek een unieke sportieve belevenis. Met veertig tot zestig schaatsliefhebbers reizen we af naar deze Weissensee en daarmee hopen we minimaal 50.000 euro in te zamelen. Doe jij ook mee? Alle informatie vind je op www.rkcprestatietocht.nl. ​
  • Ieder jaar in mei organiseren we de RKC Golfdag. Deze dag leverde vorig jaar maar liefst 50.000 euro op, dankzij vele gulle en trouwe ondernemers. Zie rkcgolfdag.nl.
  • In september is het tijd voor fietsliefhebbers. De Tour de Baie Dankie is inmiddels een begrip. Met een peloton van zo'n 80 fietsers rijden we een route over de Veluwe. Voor ieder wat wils, zowel korte als lange afstanden. Het inschrijfgeld komt voor 100% ten goede aan het RKC. (Later meer info.)
sportevent2
Een prachtig decor

De Weissensee is een prachtige plek. Duizenden Nederlanders komen hier ieder jaar om hun sportieve uitdaging aan te gaan.

BEKIJK DE BEELDEN

sportevent2sporteventsite1rkcwsee1
190