Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Voedselproject

In juni 2020 is het RKC voedselproject van start gegaan. En dit draait nog op volle toeren. Daar zijn we enorm dankbaar voor: door middel van het voedselproject worden bewoners van Block E structureel ondersteund en bemoedigd met voedsel- en levensmiddelenpakketten. Tegelijkertijd geeft het ook de schrijnende situatie weer. De armoede is nog nooit zo hoog geweest en voor sommigen is ondersteuning vanuit het voedselproject letterlijk van levensbelang. 

Het RKC ondersteunt gezinnen, alleenstaanden, bejaarden, weduwen en wezen uit Block E structureel met boodschappenpakketten. Naast de praktische hulp is er ook persoonlijke aandacht en gebed voor de mensen die worden bezocht of hun pakket op het RKC komen ophalen. We zijn dankbaar dat we hierin mogen voorzien. Door het schenken van bemoediging, aandacht en praktische hulp zijn we getuigen van de Heer en mogen we Zijn Licht laten schijnen!

DONEER AAN DIT PROJECT >
PROJECTLOCATIE
 
 
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
191