Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Sport en spel

Al tijdens het ontstaan van het René Kids Centre werd bepaald dat sport één van de dragende pijlers van het RKC moest worden. Sport is bij uitstek een prachtig middel om kinderen te leren samenwerken en hun eigen talenten te laten ontdekken. Om die reden vormt de sportles dan ook een belangrijk onderdeel in onze verschillende activiteiten. 

Sport is een manier om je te uiten. Om alle frustratie eruit te voetballen, samen iets moois te creëren, je talent te ontdekken en de tijd gewoon even te vergeten. Fanatieke jongeren gaan ook sporten en worden elke dag wakker met een ambitie en een doel. Een dag krijgt betekenis en ze leren dat ze iets kunnen bereiken. Dat is misschien wel de grootst mogelijke doorbraak mogelijk in het leven van deze jongeren.

We zijn gezegend met een geweldig centrum. Er is een prachtig voetbalveld met kunstgras, er kan netbal gespeeld worden, en er zijn speeltoestellen. Genoeg faciliteiten voor ieders talent.

DONEER AAN DIT PROJECT >
PROJECTLOCATIE
 
 
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
191