Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Kidsclub

Op maandagmiddag is het feest op het René Kids Centre. Honderden kinderen tussen de vier en vijftien jaar stromen het terrein op, om een middag plezier te hebben en gewoon voor even van het leven te genieten. Sommigen stonden al anderhalf uur voor de poort te wachten om naar binnen te mogen.

Normaal zouden ze zich vervelen, misschien op straat hangen en niets te eten hebben. Nu worden ze vermaakt, hebben ze plezier met elkaar, krijgen ze een warme maaltijd en worden ze begeleid door onze Namibische medewerkers. De Kidsclub is ons meest laagdrempelige programma.

Allerlei kinderen komen er op af en dat is voor ons een unieke kans nieuwe kinderen te leren kennen en hun vertrouwen te winnen. Ze mogen komen en ontvangen en ze mogen ook gewoon weer gaan. Bijna altijd komen ze, gelukkig, iedere maandag weer terug.

Regelmatig organiseren we een Kidsclub op verschillende locaties in het dorp Rehoboth. Daar komen gemiddeld tachtig kinderen op af, maar soms ook wel tweehonderd!

DONEER AAN DIT PROJECT >
PROJECTLOCATIE
 
LAATSTE ONTWIKKELINGEN
 • 1000 kinderen ontvangen een box
  Wat een feest! 1000 kinderen ontvingen een geschenkbox, gevuld door kinderen uit Amerika. Wat waren ze blij en wat gingen ze opgewonden naar huis....
  Lees verder
 • Outreach in Uisieb
  De Kidsclub trekt wekelijks honderden kinderen naar het René Kids Centre. Maar ook buiten Block E zijn medewerkers van het RKC actief om kinderen...
  Lees verder
 • Feest bij de Kidsclub
  Op maandag 28 juli was het feest bij de Kidsclub! Met pannenkoeken en geschenkjes vierden we dat het René Kids Centre nu zeven jaar elke maandag...
  Lees verder
 • 280 kinderen bereikt in Kawuki!
  Als René Kids Centre team in Namibië hadden we het verlangen om meer naar buiten te treden. We dachten hier over na en er kwam een plan, een...
  Lees verder
Kidsclub
 • Aantal kinderen dat iedere maandag op de Kidsclub is: 400
 • Aantal verstrekte maaltijden per jaar: 25000
Kidsclub-16
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
Maureen
Maureen: "Kinderen op een veilige plek."

"Ik geniet er enorm van om tijd met deze kinderen door te brengen, want ik weet dat het zaad dat we zaaien niet voor niets gezaaid wordt, want God zal het op de juiste tijd laten ontkiemen. Ik ervaar dat wat we doen niet alleen onszelf goed doet, maar ook de gemeenschap beïnvloedt. De ouders kunnen gerust zijn, want hun kinderen zijn op een veilige plek. Ik dank de Heer echt iedere dag dat ik voor Hem mag werken en ook voor het René Kids Centre-team dat het mogelijk maakt om dit te bereiken."

help ook mee en doneer >
191