Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • IMG-20160420-WA0004

  Geiten gestolen

  Dat was even schrikken vorige week. Van de onlangs aangeschafte 43 geiten zijn er 10 gestolen! Inmiddels zijn er twee daders opgepakt en twee bokken geslacht en al teruggevonden.

  Lees meer  

 • bk-ad2

  Benjamin Kids Sponsorprogramma voor 25 euro

  Met het Benjamin Kids Sponsorprogramma maken we dankzij vele donateurs al jarenlang een levensgroot verschil in levens van kinderen in Block E. We willen met dit programma graag nog meer kinderen gaan bereiken en hebben de maandelijkse bijdrage verlaagd van 35 naar 25 euro.

  Lees meer  

 • geit

  43 geiten en 70.000 liter water

  Er is de laatste tijd weer volop actie op de RKC Rehoboth Farm. Allereerst onze dieren. De geiten op de Farm zijn de afgelopen maanden flink in aantal toegenomen, namelijk 43 stuks. De mestvoorziening komt hierdoor ook mooi op gang en we hopen in juli, als het grote plantseizoen start, volledig zelfvoorzienend te zijn! In mei verwachten er heel wat geiten jongen, dus hier kijken we met spanning naar uit.

  Lees meer  

 • vuilnis

  Pionier gezocht voor recyclingproject

  Afval bepaalt het straatbeeld in Block E. Dat geeft niet alleen rommel. Het trekt ongedierte aan, het is niet goed voor de kwaliteit van de leefomgeving én: er zit waarde in afval. Daarom willen we starten met een recyclingproject!

  Lees meer  

 • Jacobus

  Jacobus Dreyer: “De generatie van nu lijdt nog onder het verleden”

  De mensen in Block E zuchten nog altijd onder een verleden van onderdrukking. Met Jacobus Dreyer gaan we op zoek naar wat Rehoboth nodig heeft. Hoop!

  Lees meer  

 • stage2

  Uniek concert op 28 mei in IJsselmuiden

  In juli gaan achttien jongeren mee met de jongerenreis van het René Kids Centre. Met een speciaal georganiseerd concert van PraiseMen5 willen zij de aandacht vestigen op het kindertehuis in Namibië. 

  Lees meer  

 • groepsfoto

  Verslag vrouwenreis: dankjewel Rehoboth!

  "Op vakantie begint mijn dag altijd met een blik door het raam: en schijnt de zon al?" Melissa Wesselius schreef een verslag van een indrukwekkende reis naar Rehoboth.

  Lees meer  

 • Mary

  Welkom MaryTheresa Mbisa

  Sinds een aantal weken is MaryTheresa Mbisa, op proef, als teacher werkzaam in het schoolprogramma. We hopen dat ze snel onderdeel kan worden van ons vaste team. Benieuwd naar ons complete team? Kijk dan verder.

  Lees meer  

 • IMG_0196

  Hier volg je de vrouwenreis

  De vrouwenreis is al even onderweg. Wil je het volgen? Klik dan op de link in dit bericht, dan krijg je iedere dag een update. Wordt je enthousiast, dan kun je je gelijk opgeven. 

  Lees meer  

 • Katinka

  Nieuwe medewerker: Katinka

  Sinds twee weken hebben we een nieuwe medewerker uit Nederland op het René Kids Centre. De 23-jarige Katinka, uit Lisse, gaf haar baan in Nederland op. "Het geeft mij veel voldoening om mensen te helpen die het nodig hebben."

  Lees meer  

 • ben

  Werken aan talent in de schoolklas

  Op de dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen hebben we drie schoolklassen op het René Kids Centre. Dit is voor jongeren van 14 jaar en ouder die nog nooit naar school zijn geweest of maar een gedeelte van hun basisschool hebben afgerond. Voor deze jongeren is er geen mogelijkheid om terug te keren in het reguliere onderwijs.

  Lees meer  

 • Kidsclub-25

  Outreach in Uisieb

  De Kidsclub trekt wekelijks honderden kinderen naar het René Kids Centre. Maar ook buiten Block E zijn medewerkers van het RKC actief om kinderen voor even een veilige plek te bieden. In Uisieb bijvoorbeeld, een klein plaatsje buiten Rehoboth waar een hostel is waar kinderen worden opgevangen om naar school te kunnen gaan.

  Lees meer  

Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen uit Namibië, van lopende projecten tot evenementen.
188