Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Supertrots op deze kanjers ♥️

 

Van alle deelnemers aan de RKC Prestatietocht hebben we stiekem toch wel het meest bewondering voor deze kanjers!! ♥️

Alle leden van het RKC G-Team stellen zichzelf graag aan jullie voor! Lees alles over hun achtergrond en motivatie om deze uitdaging aan te gaan. Los van het resultaat op de Weissensee, zijn wij nu al supertrots op deze geweldige groep!

Support deze schaatshelden en help ze aan hun streefbedrag voor het RKC. Klik op het kopje  Events op deze website en vervolgens op RKC Prestatietocht. Onder 'deelnemers' staan deze toppers als RKC G-Team.
 

EVEN VOORSTELLEN
Wij zijn een groep van 5 G-schaatsers en 3 begeleiders en doen mee met de prestatietocht op 26 januari op de Weissensee. Ons doel is om gezamenlijk 500km te schaatsen en zoveel mogelijk geld op te halen voor René Kids Centre in Namibië. Sophie, Jelle en Wietse gaan proberen om hun record van 62.5km van de laatste keer te verbreken.

Ik ben Sophie Berkhout. Samen met Papa ga ik proberen 100 kilometer te schaatsen op de Weißensee dit jaar. Papa en ik skeeleren in de zomer en we schaatsen in de winter. Met skeeleren heb ik me een paar keer laten sponsoren voor KIKA in een 24uurs-skeelermarathon.
Ik vind het leuk om me nu op de Weißensee te laten sponsoren voor het René Kids Centre. Met het sponsorbedrag krijgen kinderen in Namibië een betere toekomst.

Ik zal me nog ff voorstellen; Ik ben Jack Berkhout, de vader van Sophie.
Ik ga minimaal 1 keer in de week schaatsen op de Westfries in Hoorn en hou mijn conditie jaarrond bij op de racefiets. Ik heb er zin in! ???? We spreken elkaar uitgebreider bij de Weissensee! ????

Hallo ik ben Jelle en ik ben 24 jaar ik zit al 11 jaar op schaatsen ik vind het nog heel erg leuk om het te doen. Ik werk zelf ook bij de Albert Heijn en ik zelf daar ook een vast contract ook. Ik heb ook super veel zin in in de Weissensee.


 

 

Ik ben Wietse, ik ben 22 jaar. Ik ben degene helemaal rechts op de foto hierboven, met de rode helm. Ik ben al 2 keer naar de Weissensee geweest en 1 keer naar Zweden. Ik vind schaatsen heel erg leuk, ik schaats 3 keer in de week. Eerder heb ik gevoetbald en nog 1 jaar aan atletiek gedaan maar schaatsen vind ik het allerleukst. En ik vind het heel leuk om voor een goed doel te schaatsen, meestal zijn we zelf het goede doel.

Ik ben Thijmen Koning en ik ben 16 jaar. Ik sport altijd al veel, voetbal en nu handbal en ik geef zelf nu les bij only friends in Amsterdam. Ik schaats nu 3 jaar dus die 100 km moet wel lukken als ik veel lekkers eet onderweg. Ik weet dat het RKC een panna kooi in Namibië heeft gemaakt en dat ze altijd heel blij zijn als er genoeg eten en drinken is voor de kinderen daar. Dus ik schaats graag voor een goed doel.

Hallo! Even voorstellen. Ik ben Stefanie Huijzer, 35 jaar jong, woon in Alkmaar. Ongeveer sinds ik kan lopen sta ik al op het ijs. Ik ben graag creatief en sociaal bezig en zet me graag in voor goede doelen o.a. in de gezondheidszorg, welzijn, soociaal maatschappelijk en de flora & fauna. Ik heb de ambitie om naar de Paralympische Spelen in Parijs 2024 te gaan en het hoogst haalbare te halen voor mijzelf en Nederland. Momenteel volg ik een module Klinische Psychologie. Have a nice day!

Ik ben Irma, en misschien wel helaas besmet met het Weissensee virus. Ik weet dat het een lange dag schaatsen wordt, maar heb inmiddels wel geleerd om te genieten ondanks dat het soms zwaar is. Ik ben trots op ons Weissensee team en hoop dat we voor René Kids Centre een mooi bedrag bij elkaar kunnen schaatsen zodat de kinderen in Namibië ook lekker buiten kunnen spelen.

Ik ben Marco. Als tiener heb ik regelmatig mooie tochten op natuurijs gemaakt, helaas is de kans daarop in Nederland steeds kleiner. Vorig jaar heb ik via de livestream een indruk gekregen van hoe mooi het is op de Weissensee en dacht hoe mooi kan het zijn om met een fijne groep mensen op een fantastische locatie een uitdaging aan te gaan om zo een mooie bijdrage te kunnen leveren aan René Kids Centre. Het zal een enorme uitdaging worden maar met een heel goed doel.

Sophie en Jack Berkhout
De toppers van het RKC G-Team

Klik hier

Sophie en Jack BerkhoutJelleWietse (rechts, met de rode helm)Thijmen KoningStefanie HuijzerIrma KoningMarcoRKC G Team hoofdfoto.jpg
188