Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • DSC_2410

  Een groots avontuur vol vertrouwen

  Janwim en Herma Steller en hun kinderen zijn de opvolgers van de familie Van den Berg. De overeenkomsten zijn legio. Zo zetten beide families zich in voor de RKC Rehoboth Farm, komen ze ook uit IJsselmuiden en is er opnieuw een groot Nederlands gezin bij het RKC.
   

  Lees meer  

 • DSC_2086

  Een wonderlijke reis

  Afgelopen november ging een prachtige groep mensen op bezoek in Namibië en bij het RKC. Een reis die we vanuit het RKC ieder jaar of om het jaar aanbieden. En altijd indrukwekkend is. Dit is het reisverslag, met prachtige foto's, van Einbert & Jenny. 

  Lees meer  

 • Kidsclub-12

  Een nieuwe jongerenreis, geef je op!

  Wil jij graag op een echte safari in plaats van naar de dierentuin? Heb jij altijd al gedroomd over een onvergetelijke reis naar Afrika? Wil jij je vakantie dit keer eens op een heel bijzondere manier invullen en kennis maken met een heel andere cultuur? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor deze speciale reis naar Namibië! 

  Lees meer  

 • Schermafbeelding 2017-10-16 om 09.25.37

  Nieuwsbrief oktober: verandering, keuzes en je bucketlist

  De nieuwsbrief van oktober is verstuurd naar iedereen in ons adressenbestand. Nu is de nieuwsbrief ook te downloaden. Jeffrey Kasupi over verandering, het gouden hart van Suzet Grootdood, Catherine Swartz over goede keuzes én: schaatsen op de Weissensee. 

  Lees meer  

 • Kidsclub-8

  Verandering RKC-structuur en bestuur

  Zoals afgelopen maanden al is aangekondigd via de nieuwsbrief gaan er veranderingen plaatsvinden binnen het RKC. In een nieuwe structuur komt er meer verantwoordelijkheid te liggen in Namibië.

  Lees meer  

 • 2017-09-04-PHOTO-00000025

  Heerlijke Tour de Baie Dankie in de Bommelerwaard

  Oude bekenden en nieuwe gezichten. De jaarlijkse Tour de Baie Dankie is een fietstocht waarin het René Kids Centre gevierd wordt. Met naast een mooie fietsrit een ontspannen hapje eten en een prachtige opbrengst. 

  Lees meer  

 • Schermafbeelding 2017-07-17 om 20.10.56

  Voor na je vakantie: fietsrit op 2 september

  Jaarlijks organiseren we de Tour de Baie Dankie. Verschillende afstanden en verschillende niveaus, waardoor dit evenement voor iedere sportieve fietser een aanrader is. 

  Lees meer  

 • DSC_6281

  Fantastische RKC Golfdag levert 51.125 euro op

  Voor het vijfde jaar op rij is de RKC Golfdag een groot succes geworden. Zowel qua sportiviteit, gezelligheid als qua opbrengst. De dag leverde, dankzij de deelnemers en een veiling, 51.125 euro op. Dat is een record. 

  Lees meer  

 • Overig-39

  Jaarverslag 2016

  Heel veel mensen maken het René Kids Centre mogelijk en daarom vinden we het belangrijk om uitgebreid verslag te doen van onze activiteiten en financiën. In bijgevoegd jaarverslag leest u over 'een jaar van herbezinning'. 

  Lees meer  

 • Kidsclub-8

  Gezocht: ondersteuners van onze zendelingen

  Op het René Kids Centre werken naast de lokale bevolking mensen vanuit Nederland als zendeling. Vanuit Nederland worden zij ondersteund door het MemberCare team. En daarvoor zoeken we versterking.

  Lees meer  

 • opa

  'Opa' is overleden

  En dan was daar het bericht… Opa (84) is overleden! We noemden hem Opa, al meer dan 60 jaar getrouwd met Oma, die deels verlamd is. Hij is begin april overleden aan een combinatie van ouderdom en gebrek aan eten.

  Lees meer  

 • IMG-20170409-WA0003

  "Rehoboth, je zit in mijn hart"

  Margreet Vink-Bos was onlangs mee met de vrouwenreis. Een indrukwekkende trip van een groep Nederlandse vrouwen die in Namibië verbonden raakten met het leed van Block E. 

  Lees meer  

188