Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • MIE-06439 kopie

  RKC Golfdag in vierde jaar goed voor 45.000 euro

  Voor de vierde keer werd op het Rijk van Nunspeet de RKC Golfdag georganiseerd. Met de verkoop van maar liefst 20 flights, ruim tien clinics en een veiling vol mooie kavels, leverde deze dag 45.000 euro op.

  Lees meer  

 • Schermafbeelding 2016-05-18 om 09.32.21

  Jaarverslag 2015 staat online

  Wij zijn volledig afhankelijk van giften en daarom vinden we het belangrijk om zo volledig mogelijk te rapporteren over onze activiteiten en financiën. We hebben daarom veel aandacht besteed aan ons jaarverslag. Dat verslag is nu online in te zien.

  Lees meer  

 • groepsfoto

  Vrouwenreis: gepraat, gedanst, gehuild, gelachen, genoten…

  "Wat een bijzonder gevoel toen we na een lange vliegreis uit het vliegtuig stapten en uitkeken over die eindeloze steppe! Wow, we zijn in Namibië!" Coby van de Kolk doet verslag van de vrouwenreis.

  Lees meer  

 • bk-ad2

  Benjamin Kids Sponsorprogramma voor 25 euro

  Met het Benjamin Kids Sponsorprogramma maken we dankzij vele donateurs al jarenlang een levensgroot verschil in levens van kinderen in Block E. We willen met dit programma graag nog meer kinderen gaan bereiken en hebben de maandelijkse bijdrage verlaagd van 35 naar 25 euro.

  Lees meer  

 • Jacobus

  Jacobus Dreyer: “De generatie van nu lijdt nog onder het verleden”

  De mensen in Block E zuchten nog altijd onder een verleden van onderdrukking. Met Jacobus Dreyer gaan we op zoek naar wat Rehoboth nodig heeft. Hoop!

  Lees meer  

 • stage2

  Uniek concert op 28 mei in IJsselmuiden

  In juli gaan achttien jongeren mee met de jongerenreis van het René Kids Centre. Met een speciaal georganiseerd concert van PraiseMen5 willen zij de aandacht vestigen op het kindertehuis in Namibië. 

  Lees meer  

 • groepsfoto

  Verslag vrouwenreis: dankjewel Rehoboth!

  "Op vakantie begint mijn dag altijd met een blik door het raam: en schijnt de zon al?" Melissa Wesselius schreef een verslag van een indrukwekkende reis naar Rehoboth.

  Lees meer  

 • ben

  Werken aan talent in de schoolklas

  Op de dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen hebben we drie schoolklassen op het René Kids Centre. Dit is voor jongeren van 14 jaar en ouder die nog nooit naar school zijn geweest of maar een gedeelte van hun basisschool hebben afgerond. Voor deze jongeren is er geen mogelijkheid om terug te keren in het reguliere onderwijs.

  Lees meer  

 • Kidsclub-25

  Outreach in Uisieb

  De Kidsclub trekt wekelijks honderden kinderen naar het René Kids Centre. Maar ook buiten Block E zijn medewerkers van het RKC actief om kinderen voor even een veilige plek te bieden. In Uisieb bijvoorbeeld, een klein plaatsje buiten Rehoboth waar een hostel is waar kinderen worden opgevangen om naar school te kunnen gaan.

  Lees meer  

 • RKCP5

  Succesvolle schaatstocht op de Weissensee

  24 schaatsers gaven alles op de Weissensee en schaatsten totdat ze niet meer konden. De eindstand is nog niet bepaald, maar de tussenstand is momenteel ruim 40.000 euro! Een fantastische bijdrage voor het werk van het René Kids Centre.

  Lees meer  

 • film1

  Mini-docu van ons project

  Er gebeurt van alles in Block E in Rehoboth, maar hoe laat je nu de problematiek van deze wijk goed zien? We hebben een professionele film gemaakt gemaakt. In 10 minuten tijd weet je precies waarom we doen wat we doen. 

  Lees meer  

 • Schermafbeelding 2015-12-28 om 14.45.07

  Nieuwsbrief december 2015

  Tussen Kerst en Oud & Nieuw hebben we een nieuwe nieuwsbrief naar ons adressenbestand gestuurd. Over Petrina, van tienerzwangerschap naar keukenmanager. Wilfred en Willemien vertellen over hun vertrek na zes jaar gewerkt te hebben op het RKC. We laten zien hoe een stel na zestig jaar huwelijk eindelijk weer bij elkaar in dezelfde kamer kan slapen. Er staat ook een update in over de Rehoboth Farm, over groene vingers in Afrikaans zand. 

  Lees meer  

188