Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • 601

  "De vrouwenreis zette me met beide benen op de grond."

  Van 7 t/m 17 maart 2016 organiseren we een vrouwenreis naar het RKC in Namibië. Jenneke van Vliet was vorig jaar één van de deelneemsters. "Als ik terug denk aan de reis, herinner ik me dat ik me druk moet maken om de dingen die echt belangrijk zijn in het leven."

  Lees meer  

 • 588

  Verslag jongerenreis 2015

  Vrijdag 17 juli 2015, 11:15 uur. Enthousiast, benieuwd en flink bepakt vertrekken 21 jongeren en 5 stafleden richting Namibië. Een moment waar sinds vorig jaar november naartoe is geleefd in de vorm van vergaderingen, sponsoracties en (zelfs) een uitzwaaidienst. In dit verslag willen we u graag een beeld geven van de indrukwekkende, maar prachtige belevenissen die volgenden.

  Lees meer  

 • 580

  Nijmeegse 4daagse levert mooi bedrag op voor het RKC

  Van 21 tot en met 24 juli 2015 werd de Nijmeegse 4daagse door veel mensen gelopen, zo ook door Jarnie Bok (13) uit Bruchem.

  Lees meer  

 • 578

  Pregnant Woman Event

  Elke maand organiseren we een event voor een bepaalde doelgroep en deze maand was het de beurt aan alle zwangere vrouwen: een “Pregnant Woman Event”.

  Lees meer  

 • 570

  Leven gered?!

  Afgelopen zaterdagmiddag kwamen Corwin , Gerdien en René aan op het RKC en zagen zij een vrouw strompelend en bloedend bij de poort van het RKC lopen. Ze had een flinke hoofdwond en het bloed gutste uit de wond.

  Lees meer  

 • 561

  Verslag halve marathon/4 Engelse Mijl Zwolle

  Op zaterdag 13 juni 2015 deden er zo’n 108 warmlopers mee tijdens de halve marathon van Zwolle.

  Lees meer  

 • 542

  Golfdag 2015

  Afgelopen donderdag 28 mei 2015 is de 3e RKC Golfdag georganiseerd. Deze dag is een initiatief van drie ondernemers en is spontaan ontstaan na een bezoek van deze ondernemers aan het RKC in Rehoboth in 2012.

  Lees meer  

 • 501

  “Samen delen maakt het leven rijk.”

  Gerda Vos uit Elburg gaf zich een aantal maanden geleden op voor een vrouwenreis, georganiseerd door Stichting René Kids Centre (RKC). Het inspireerde haar om een inzamelactie te houden.

  Lees meer  

 • 496

  Verslag vrouwenreis 2015

  Afgelopen maart hebben 16 vrouwen het René Kids Centre bezocht. Lees het boeiende verslag van één van de deelneemsters!

  Lees meer  

 • 489

  Open deuren brengt nieuwe doelgroep

  Ons schoolprogramma biedt in het 4e jaar één trimester les aan met thema’s als: “Wat zijn je dromen?”, “Hoe bereik je die?”, “Hoe maak je een goede indruk?”, “Hoe besteed je je geld?” en  “Hoe maak je een CV en voer je een sollicitatiegesprek?”

  Lees meer  

 • 485

  Toerusting pre-primary schooltjes

  Afgelopen jaar hebben we elke dinsdag- en donderdagochtend uitgereikt naar de pre-primary schooltjes (kleuterschooltjes) in Block E. Deze worden gestart door vrouwen met een hart voor kleine kinderen, maar vaak zonder de materialen die nodig zijn om les te geven.

  Lees meer  

 • 484

  Rugzakken sparen voor het RKC!

  Afgelopen jaar heeft de Rehobothschool uit Nieuwerkerk aan den IJssel voor het Rene kidscentre geld opgehaald. Het Rene kidscentre (RKC) was namelijk het zendingsdoel voor de school.  De kinderen hebben speciaal gespaard voor materialen voor de huiswerkklas.

  Lees meer  

188