Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
  • Outreach-14

    Een goede reden om Namibië te bezoeken

    Je kent dat wel. Eigenlijk zou je wel eens naar Afrika willen, maar wat is nu een geschikte aanleiding? De RKC Reis is de ideale aanleiding. Een reis met hoogtepunten én dieptepunten. Een reis die niet alleen mooi is, maar ook impact heeft.

    Lees meer  

  • Mayron Cloete kopie

    Het beste van zichzelf voor de gemeenschap

    Mayron Cloete werkt sinds medio 2015 bij het René Kids Centre. Hij is één van de talentvolle lokale mensen die er voor kiest het beste van zichzelf voor de gemeenschap te geven. "Ik zeg iedere dag tegen mezelf dat ik hier niet zomaar ben. Ik ben hier met een reden, en dat is Gods wil doen. En hij wil dat kinderen gaan geloven in zichzelf."

    Lees meer  

  • DSC06264

    1000 kinderen ontvangen een box

    Wat een feest! 1000 kinderen ontvingen een geschenkbox, gevuld door kinderen uit Amerika. Wat waren ze blij en wat gingen ze opgewonden naar huis.



     

    Lees meer  

  • MIE-06439 kopie

    RKC Golfdag in vierde jaar goed voor 45.000 euro

    Voor de vierde keer werd op het Rijk van Nunspeet de RKC Golfdag georganiseerd. Met de verkoop van maar liefst 20 flights, ruim tien clinics en een veiling vol mooie kavels, leverde deze dag 45.000 euro op.

    Lees meer  

  • Schermafbeelding 2016-05-18 om 09.32.21

    Jaarverslag 2015 staat online

    Wij zijn volledig afhankelijk van giften en daarom vinden we het belangrijk om zo volledig mogelijk te rapporteren over onze activiteiten en financiën. We hebben daarom veel aandacht besteed aan ons jaarverslag. Dat verslag is nu online in te zien.

    Lees meer  

  • groepsfoto

    Vrouwenreis: gepraat, gedanst, gehuild, gelachen, genoten…

    "Wat een bijzonder gevoel toen we na een lange vliegreis uit het vliegtuig stapten en uitkeken over die eindeloze steppe! Wow, we zijn in Namibië!" Coby van de Kolk doet verslag van de vrouwenreis.

    Lees meer  

  • bk-ad2

    Benjamin Kids Sponsorprogramma voor 25 euro

    Met het Benjamin Kids Sponsorprogramma maken we dankzij vele donateurs al jarenlang een levensgroot verschil in levens van kinderen in Block E. We willen met dit programma graag nog meer kinderen gaan bereiken en hebben de maandelijkse bijdrage verlaagd van 35 naar 25 euro.

    Lees meer  

  • Jacobus

    Jacobus Dreyer: “De generatie van nu lijdt nog onder het verleden”

    De mensen in Block E zuchten nog altijd onder een verleden van onderdrukking. Met Jacobus Dreyer gaan we op zoek naar wat Rehoboth nodig heeft. Hoop!

    Lees meer  

  • stage2

    Uniek concert op 28 mei in IJsselmuiden

    In juli gaan achttien jongeren mee met de jongerenreis van het René Kids Centre. Met een speciaal georganiseerd concert van PraiseMen5 willen zij de aandacht vestigen op het kindertehuis in Namibië. 

    Lees meer  

  • groepsfoto

    Verslag vrouwenreis: dankjewel Rehoboth!

    "Op vakantie begint mijn dag altijd met een blik door het raam: en schijnt de zon al?" Melissa Wesselius schreef een verslag van een indrukwekkende reis naar Rehoboth.

    Lees meer  

  • ben

    Werken aan talent in de schoolklas

    Op de dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen hebben we drie schoolklassen op het René Kids Centre. Dit is voor jongeren van 14 jaar en ouder die nog nooit naar school zijn geweest of maar een gedeelte van hun basisschool hebben afgerond. Voor deze jongeren is er geen mogelijkheid om terug te keren in het reguliere onderwijs.

    Lees meer  

  • Kidsclub-25

    Outreach in Uisieb

    De Kidsclub trekt wekelijks honderden kinderen naar het René Kids Centre. Maar ook buiten Block E zijn medewerkers van het RKC actief om kinderen voor even een veilige plek te bieden. In Uisieb bijvoorbeeld, een klein plaatsje buiten Rehoboth waar een hostel is waar kinderen worden opgevangen om naar school te kunnen gaan.

    Lees meer  

188