Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • DSC07053

  Een beloning voor hard werken in de huiswerkklas

  Met een groep kinderen van de huiswerkklas zijn we naar Busy Bodies Playgrond in Windhoek geweest. De kinderen konden heerlijk spelen en werden enorm verwend met drinken, een broodje hotdog, een suikerspin en popcorn. Het tweede trimester van dit schooljaar is voor de kinderen in Rehoboth vorige week afgesloten en dit was de beloning.

  Lees meer  

 • tdbd

  Fietstocht in Bollenstreek was een groot succes

  Ruim 60 deelnemers, een zonnetje, een prachtige route door de Bollenstreek en langs de duinen en een opbrengst van 15.000 euro. De negende Tour de Baie Dankie was een geweldig succes.

  Lees meer  

 • IMG_8250 1

  Een indrukwekkende jongerenreis

  19 jongeren beleefden de reis van hun leven. Ze deelden zelf hun ervaringen. Over gezelligheid, hard werken, indrukwekkende ellende, prachtige natuur en een duik in het water.

  Lees meer  

 • School-1

  19 jongeren in Namibië

  Op 19 juli stappen 19 jongeren in het vliegtuig om in twee weken tijd alles in en rondom het René Kids Centre te gaan beleven. De reis van hun leven! De jongeren houden een blog bij. Wil je hun avonturen volgen? 

  Lees meer  

 • Outreach-14

  Een goede reden om Namibië te bezoeken

  Je kent dat wel. Eigenlijk zou je wel eens naar Afrika willen, maar wat is nu een geschikte aanleiding? De RKC Reis is de ideale aanleiding. Een reis met hoogtepunten én dieptepunten. Een reis die niet alleen mooi is, maar ook impact heeft.

  Lees meer  

 • Mayron Cloete kopie

  Het beste van zichzelf voor de gemeenschap

  Mayron Cloete werkt sinds medio 2015 bij het René Kids Centre. Hij is één van de talentvolle lokale mensen die er voor kiest het beste van zichzelf voor de gemeenschap te geven. "Ik zeg iedere dag tegen mezelf dat ik hier niet zomaar ben. Ik ben hier met een reden, en dat is Gods wil doen. En hij wil dat kinderen gaan geloven in zichzelf."

  Lees meer  

 • DSC06264

  1000 kinderen ontvangen een box

  Wat een feest! 1000 kinderen ontvingen een geschenkbox, gevuld door kinderen uit Amerika. Wat waren ze blij en wat gingen ze opgewonden naar huis.   

  Lees meer  

 • MIE-06439 kopie

  RKC Golfdag in vierde jaar goed voor 45.000 euro

  Voor de vierde keer werd op het Rijk van Nunspeet de RKC Golfdag georganiseerd. Met de verkoop van maar liefst 20 flights, ruim tien clinics en een veiling vol mooie kavels, leverde deze dag 45.000 euro op.

  Lees meer  

 • Schermafbeelding 2016-05-18 om 09.32.21

  Jaarverslag 2015 staat online

  Wij zijn volledig afhankelijk van giften en daarom vinden we het belangrijk om zo volledig mogelijk te rapporteren over onze activiteiten en financiën. We hebben daarom veel aandacht besteed aan ons jaarverslag. Dat verslag is nu online in te zien.

  Lees meer  

 • groepsfoto

  Vrouwenreis: gepraat, gedanst, gehuild, gelachen, genoten…

  "Wat een bijzonder gevoel toen we na een lange vliegreis uit het vliegtuig stapten en uitkeken over die eindeloze steppe! Wow, we zijn in Namibië!" Coby van de Kolk doet verslag van de vrouwenreis.

  Lees meer  

 • bk-ad2

  Benjamin Kids Sponsorprogramma voor 25 euro

  Met het Benjamin Kids Sponsorprogramma maken we dankzij vele donateurs al jarenlang een levensgroot verschil in levens van kinderen in Block E. We willen met dit programma graag nog meer kinderen gaan bereiken en hebben de maandelijkse bijdrage verlaagd van 35 naar 25 euro.

  Lees meer  

 • Jacobus

  Jacobus Dreyer: “De generatie van nu lijdt nog onder het verleden”

  De mensen in Block E zuchten nog altijd onder een verleden van onderdrukking. Met Jacobus Dreyer gaan we op zoek naar wat Rehoboth nodig heeft. Hoop!

  Lees meer  

188