Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
  • 626

    Nieuw event: de RKC Prestatietocht

    Schaatsliefhebber opgelet! Ga jij samen met schaatsteam Van Werven naar de Weissensee de Alternatieve Elfstedentocht schaatsen? Dit is een unieke kans.

    Lees meer  

  • 617

    Wilkin van der Kamp op het RKC

    Afgelopen weekend vond er een conferentie plaats op het RKC met Wilkin van der Kamp. Er gebeurde van alles. Een vrouw liep een dag om er bij te kunnen zijn, terwijl er elders op straat een feestje werd gevierd. Een dove vrouw werd genezen. 

    Lees meer  

  • 607

    Nieuwe vacatures online

    Ervaar jij het als roeping om kinderen, en een hele gemeenschap, een hoopvolle toekomst te geven? Het René Kids Centre is op zoek naar mensen die zich willen inzetten om de wereld een stukje mooier te maken. 

    Lees meer  

  • 602

    6e editie Tour de Baie dankie

    “Ontmoeting en gezelligheid” staan centraal tijdens de 6e Tour de Baie Dankie, aldus initiatiefnemer René Ruitenberg. Toch werd er maar liefst € 12.500,- (na aftrek van kosten) opgehaald, wat volledig ten goede komt aan het werk in Namibië.

    Lees meer  

  • 601

    "De vrouwenreis zette me met beide benen op de grond."

    Van 7 t/m 17 maart 2016 organiseren we een vrouwenreis naar het RKC in Namibië. Jenneke van Vliet was vorig jaar één van de deelneemsters. "Als ik terug denk aan de reis, herinner ik me dat ik me druk moet maken om de dingen die echt belangrijk zijn in het leven."

    Lees meer  

  • 588

    Verslag jongerenreis 2015

    Vrijdag 17 juli 2015, 11:15 uur. Enthousiast, benieuwd en flink bepakt vertrekken 21 jongeren en 5 stafleden richting Namibië. Een moment waar sinds vorig jaar november naartoe is geleefd in de vorm van vergaderingen, sponsoracties en (zelfs) een uitzwaaidienst. In dit verslag willen we u graag een beeld geven van de indrukwekkende, maar prachtige belevenissen die volgenden.

    Lees meer  

  • 580

    Nijmeegse 4daagse levert mooi bedrag op voor het RKC

    Van 21 tot en met 24 juli 2015 werd de Nijmeegse 4daagse door veel mensen gelopen, zo ook door Jarnie Bok (13) uit Bruchem.

    Lees meer  

  • 578

    Pregnant Woman Event

    Elke maand organiseren we een event voor een bepaalde doelgroep en deze maand was het de beurt aan alle zwangere vrouwen: een “Pregnant Woman Event”.

    Lees meer  

  • 570

    Leven gered?!

    Afgelopen zaterdagmiddag kwamen Corwin , Gerdien en René aan op het RKC en zagen zij een vrouw strompelend en bloedend bij de poort van het RKC lopen. Ze had een flinke hoofdwond en het bloed gutste uit de wond.

    Lees meer  

  • 561

    Verslag halve marathon/4 Engelse Mijl Zwolle

    Op zaterdag 13 juni 2015 deden er zo’n 108 warmlopers mee tijdens de halve marathon van Zwolle.

    Lees meer  

  • 542

    Golfdag 2015

    Afgelopen donderdag 28 mei 2015 is de 3e RKC Golfdag georganiseerd. Deze dag is een initiatief van drie ondernemers en is spontaan ontstaan na een bezoek van deze ondernemers aan het RKC in Rehoboth in 2012.

    Lees meer  

  • 501

    “Samen delen maakt het leven rijk.”

    Gerda Vos uit Elburg gaf zich een aantal maanden geleden op voor een vrouwenreis, georganiseerd door Stichting René Kids Centre (RKC). Het inspireerde haar om een inzamelactie te houden.

    Lees meer  

188