Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • 651_800

  130 deelnemers uit zeven landen in RKC Run

  Het René Kids Centre organiseerde op 7 november voor de 6e keer de RKC Hardap Run. Rennen, voor wat je waard bent! Dat deden 130 deelnemers uit zeven verschillende landen.

  Lees meer  

 • 635

  Sportvelden zijn klaar

  Op het RKC-terrein wordt hard gewerkt aan het afronden van de pannakooi, de multifunctionele sportvelden en de speeltuin.

  Lees meer  

 • Block_E-8 kopie

  Mathijs: alweer 1 jaar in Rehoboth!

  Mathijs is alweer één jaar in Rehoboth, als onderdeel van het team medewerkers. Even terugblikken: "Afgelopen jaar is ontzettend snel voorbijgegaan. Ik heb in één jaar tijd al gigantisch veel meegemaakt."

  Lees meer  

 • 629

  Agraproject: de eerste kopjes boven de grond

  Ons agraproject in Rehoboth begint zijn vruchten af te werpen. Het proefkasje, waar de afgelopen tijd aan gebouwd is staat er helemaal klaar voor. Op naar succesvolle landbouw en duurzame werkgelegenheid.

  Lees meer  

 • 626

  Nieuw event: de RKC Prestatietocht

  Schaatsliefhebber opgelet! Ga jij samen met schaatsteam Van Werven naar de Weissensee de Alternatieve Elfstedentocht schaatsen? Dit is een unieke kans.

  Lees meer  

 • 617

  Wilkin van der Kamp op het RKC

  Afgelopen weekend vond er een conferentie plaats op het RKC met Wilkin van der Kamp. Er gebeurde van alles. Een vrouw liep een dag om er bij te kunnen zijn, terwijl er elders op straat een feestje werd gevierd. Een dove vrouw werd genezen. 

  Lees meer  

 • 607

  Nieuwe vacatures online

  Ervaar jij het als roeping om kinderen, en een hele gemeenschap, een hoopvolle toekomst te geven? Het René Kids Centre is op zoek naar mensen die zich willen inzetten om de wereld een stukje mooier te maken. 

  Lees meer  

 • 602

  6e editie Tour de Baie dankie

  “Ontmoeting en gezelligheid” staan centraal tijdens de 6e Tour de Baie Dankie, aldus initiatiefnemer René Ruitenberg. Toch werd er maar liefst € 12.500,- (na aftrek van kosten) opgehaald, wat volledig ten goede komt aan het werk in Namibië.

  Lees meer  

 • 601

  "De vrouwenreis zette me met beide benen op de grond."

  Van 7 t/m 17 maart 2016 organiseren we een vrouwenreis naar het RKC in Namibië. Jenneke van Vliet was vorig jaar één van de deelneemsters. "Als ik terug denk aan de reis, herinner ik me dat ik me druk moet maken om de dingen die echt belangrijk zijn in het leven."

  Lees meer  

 • 588

  Verslag jongerenreis 2015

  Vrijdag 17 juli 2015, 11:15 uur. Enthousiast, benieuwd en flink bepakt vertrekken 21 jongeren en 5 stafleden richting Namibië. Een moment waar sinds vorig jaar november naartoe is geleefd in de vorm van vergaderingen, sponsoracties en (zelfs) een uitzwaaidienst. In dit verslag willen we u graag een beeld geven van de indrukwekkende, maar prachtige belevenissen die volgenden.

  Lees meer  

 • 580

  Nijmeegse 4daagse levert mooi bedrag op voor het RKC

  Van 21 tot en met 24 juli 2015 werd de Nijmeegse 4daagse door veel mensen gelopen, zo ook door Jarnie Bok (13) uit Bruchem.

  Lees meer  

 • 578

  Pregnant Woman Event

  Elke maand organiseren we een event voor een bepaalde doelgroep en deze maand was het de beurt aan alle zwangere vrouwen: een “Pregnant Woman Event”.

  Lees meer  

188