Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Ook de inschrijving voor de RKC Vrouwenreis 2019 is geopend

In het voorjaar van 2019 organiseren we voor de vierde keer een vrouwenreis naar Namibië. Op deze reis gaan we met (maximaal) 16 vrouwen naar het René Kids Centre in Rehoboth. Het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven. 

Al drie keer eerder gingen we met een groep vrouwen naar Namibië. Het veranderde vrijwel alle levens ingrijpend, want de reis is er één vol emotie, verdriet, plezier en vreugde. Vorig jaar organiseerden we even geen reis, dit jaar (2019) hopen we samen weer op pad te gaan.

Tijdens de reis zullen we aan de slag gaan bij het RKC en zijn we aanwezig bij onder andere de Kidsclub, de Huiswerkklas en helpen we mee bij een verwenmiddag voor ouderen. Naast de verschillende activiteiten is er ook ruimte voor ontspanning.

We vertrekken op 5 maart 2019 om 21.30 uur vanuit Amsterdam en hopen op 13 maart om 5.15 uur weer voet op Nederlandse bodem te zetten. De kosten van deze reis bedragen rond de € 1.625,- p.p. Dit is all-inclusive (denk aan vliegtuigtickets, heen- en terugreis vanaf Amsterdam, uitstapjes, eten, drinken, slaapplek, enz.).

Het bijzondere is dat je denkt dat je naar een ontwikkelingsland gaat om heel veel te brengen, maar je zult zien dat je vooral veel gaat ontvangen!

Kortom: het wordt een inspirerende, onvergetelijke reis!

Klik hier voor meer informatie over de RKC Vrouwenreis
Of mail direct voor info/aanmelding

188