Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
  • 420

    Eenmaal… Andermaal… Verkocht!

    Donderdagavond 26 juni vormde evenementenlocatie De Kaaihof in Genemuiden het schitterende decor voor een geweldige veiling voor het Rene Kids Centre. 

    Lees meer  

  • School-6

    Een goed begin van het tweede trimester!

    Het is de eerste schooldag na de vakantie. Zouden al ‘onze’ kinderen straks weer in de schoolbanken zitten? Zijn ze weer allemaal terug in Rehoboth, of zijn ze misschien nog op ‘de plaas’ of bij familie ergens anders? Op de eerste school die we bezochten, was de opkomst boven verwachting: op één na waren ze er allemaal. Vol goede moed gingen we naar de volgende school. 

    Lees meer  

  • 404

    René Kids Centre Golfdag weer groot succes

    Onder schitterende weersomstandigheden werd voor het tweede jaar op rij door ruim 80 vertegenwoordigers van verschillende ondernemingen uit het netwerk van de AW Groep en Heicom gegolfd ten behoeve van de bouw van het René Kids Centre in Namibië. 

    Lees meer  

  • 400

    Nog twee maandjes...

    De laatste sponsoracties, laatste vaccinaties, laatste bijeenkomst van de jongerenreis, laatste voorbereidingen van de werkgroepjes... We zijn er bijna klaar voor! Nog een krappe twee maanden en we vertrekken met 28 jongeren, 6 leiding (en hun twee kleine kids) naar het Kids Centre. We hebben er heel veel zin in! Op deze website kunt u vanaf 18 julie elke dag een blog lezen over onze belevenisen in Namibie. Verder zullen we elke dag de blogs ook plaatsen op de facebookpagina van deze jongerenreis. Hieronder leest u over de voorbereidingen van Roal, Ferdinand en Danielle... 

    Lees meer  

  •  

    Spannende uren na de kidsclub

    Op het moment dat de kinderen na de kidsclub met een boterham en een appel het hek uitlopen barst er een stevige bui los. De kinderen rennen naar huis, behalve een jongetje van vier. Hij raak in alle tumult de kinderen kwijt waarmee gekomen was en de weg naar huis weet het jongetje niet

    Lees meer  

  • 397

    Youth Alpha afgesloten met geslaagd weekend

    Afgelopen trimester hebben we voor een groep van 23 jongeren uit blok E de Alpha course aangeboden. We zien zo vaak dat jongeren wel een keus maken voor Jezus, maar de verandering blijft uit. Discipelen van jongeren is erg belangrijk en daarom hebben we naast de vrijdagavond Youth Night op de maandagen voor een vaste groep de Alpha course aangeboden. Na 7 avonden is het dan tijd voor een weekend weg.

    Lees meer  

  • 394

    Opbrengst Kwekerij Jakobs naar Rene Kids Centre

    De 23-jarige tuinder Hans Jakobs uit Oldebroek stelt sinds kort de opbrengst van zijn tuin beschikbaar aan het Rene Kids Centre. De producten die u bestelt levert hij u vers van het land. 

    Lees meer  

  • 388

    In China of toch in Namibië?

    De kinderen uit jaar 1 van de schoolklas hebben zich een ochtend in China gewaand. 

    Lees meer  

  • 378

    Social Work

    Sinds de komst van Gerdien Vente is er nu ook een Social worker bij het RKC. Hieronder vertelt ze wat haar werk inhoud.

    Lees meer  

  • 370

    Prachtig!

    Afgelopen week was het zover. Het nieuwe meubilair werd geleverd. Wat zien de klaslokalen er nu prachtig uit!

    Lees meer  

  • 363

    Een eerste kennismaking op stage...

    Dit is het eerste jaar dat het René Kids Centre een 4e jaars schoolklas heeft. De eerste examenleerlingen van het RKC schoolprogramma zijn een feit. 3 jongens hebben de afgelopen jaren het schoolprogramma goed doorlopen en zijn nu “senior student”. Ze dragen nu dan ook een paarse stropdas om dit aan te duiden en wat voelen ze zich trots!

    Lees meer  

  • 359

    Markt voor het René Kids Centre

    Het begon met drie meiden van 11 jaar. Nadat ze een presentatie hadden gehoord over het René Kids Centre, bedachten ze dat ze graag geld wilden inzamelen voor de kinderen in Namibië.

    Lees meer  

188