Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • 432

  Op naar de opening!

  In Rehoboth is het alles of niets, en op vrijdag 18 juli was het weer eens ouderwets ‘alles’. 

  Lees meer  

 • 430

  Creatieve schoolklas

  Met de naaldwerkvrouwen maken we creatieve spulletjes voor in de RKC-shop, maar ook voor
  bestellingen vanuit Nederland. De kinderen van de schoolklas vinden het resultaat altijd mooi. 
  Genoeg reden om ook met hen eens lekker creatief aan de slag te gaan! 

  Lees meer  

 • 425

  Vastenactie VMBO Oostenlicht brengt ruim 900 euro op

  Veertig leerlingen uit de eerste klas van het VMBO Oostenlicht hebben van donderdag 10 juli tot vrijdag 11 juli 24 uur lang niets gegeten. Met deze actie hebben zij geld ingezameld voor het René Kids Centre.

  Lees meer  

 • 424

  Hardlopen in Swakupmond

  Begin juni is het hardloopseizoen vol van start gegaan in Namibië. De komende vier maanden zullen er op verschillende plekken in het land diverse grote wedstrijden worden georganiseerd. Het zijn de wedstrijden waar Wendelinus en Johannes een heel jaar voor trainen. 

  Lees meer  

 • 420

  Eenmaal… Andermaal… Verkocht!

  Donderdagavond 26 juni vormde evenementenlocatie De Kaaihof in Genemuiden het schitterende decor voor een geweldige veiling voor het Rene Kids Centre. 

  Lees meer  

 • School-6

  Een goed begin van het tweede trimester!

  Het is de eerste schooldag na de vakantie. Zouden al ‘onze’ kinderen straks weer in de schoolbanken zitten? Zijn ze weer allemaal terug in Rehoboth, of zijn ze misschien nog op ‘de plaas’ of bij familie ergens anders? Op de eerste school die we bezochten, was de opkomst boven verwachting: op één na waren ze er allemaal. Vol goede moed gingen we naar de volgende school. 

  Lees meer  

 • 404

  René Kids Centre Golfdag weer groot succes

  Onder schitterende weersomstandigheden werd voor het tweede jaar op rij door ruim 80 vertegenwoordigers van verschillende ondernemingen uit het netwerk van de AW Groep en Heicom gegolfd ten behoeve van de bouw van het René Kids Centre in Namibië. 

  Lees meer  

 • 400

  Nog twee maandjes...

  De laatste sponsoracties, laatste vaccinaties, laatste bijeenkomst van de jongerenreis, laatste voorbereidingen van de werkgroepjes... We zijn er bijna klaar voor! Nog een krappe twee maanden en we vertrekken met 28 jongeren, 6 leiding (en hun twee kleine kids) naar het Kids Centre. We hebben er heel veel zin in! Op deze website kunt u vanaf 18 julie elke dag een blog lezen over onze belevenisen in Namibie. Verder zullen we elke dag de blogs ook plaatsen op de facebookpagina van deze jongerenreis. Hieronder leest u over de voorbereidingen van Roal, Ferdinand en Danielle... 

  Lees meer  

 •  

  Spannende uren na de kidsclub

  Op het moment dat de kinderen na de kidsclub met een boterham en een appel het hek uitlopen barst er een stevige bui los. De kinderen rennen naar huis, behalve een jongetje van vier. Hij raak in alle tumult de kinderen kwijt waarmee gekomen was en de weg naar huis weet het jongetje niet

  Lees meer  

 • 397

  Youth Alpha afgesloten met geslaagd weekend

  Afgelopen trimester hebben we voor een groep van 23 jongeren uit blok E de Alpha course aangeboden. We zien zo vaak dat jongeren wel een keus maken voor Jezus, maar de verandering blijft uit. Discipelen van jongeren is erg belangrijk en daarom hebben we naast de vrijdagavond Youth Night op de maandagen voor een vaste groep de Alpha course aangeboden. Na 7 avonden is het dan tijd voor een weekend weg.

  Lees meer  

 • 394

  Opbrengst Kwekerij Jakobs naar Rene Kids Centre

  De 23-jarige tuinder Hans Jakobs uit Oldebroek stelt sinds kort de opbrengst van zijn tuin beschikbaar aan het Rene Kids Centre. De producten die u bestelt levert hij u vers van het land. 

  Lees meer  

 • 388

  In China of toch in Namibië?

  De kinderen uit jaar 1 van de schoolklas hebben zich een ochtend in China gewaand. 

  Lees meer  

188