Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • 333

  Op bezoek in Genemuiden

  Een tijdje terug zijn René en Henri op bezoek geweest bij Heutink & Heij Financieel Adviseurs. Zij waren daar uitgenodigd ter ere van de opening van het nieuwe kantoor in Genemuiden en werden hartelijk ontvangen door de eigenaren Cor Heutink en Gert Heij. Na het welkom stond er een hapje en een drankje klaar en werd er geld ingezameld voor twee goede doelen, waaronder het René Kids Centre.

  Lees meer  

 • 331

  Hoop en verwachting?

  De kerstdagen liggen net achter ons. Kerst…

  Lees meer  

 • 319

  Op bezoek bij AW Groep

  Begin december waren wij te gast bij Ad Wijnhout van de AW Groep te Lisse. Ad en zijn vrouw Mieke zijn al jaren nauw betrokken bij het Rene Kids Centre.

  Lees meer  

 • 314

  Er is een laatste keer voor alles…

  De laatste week van november was een week van afsluiten. Het was de laatste week dat de programma’s draaiden en in dit geval ook de laatste week samen met sommige van onze Nederlandse collega’s.

  Het is een “woelige” tijd, waarin nog veel gedaan moest worden in korte tijd en afscheid nemen is natuurlijk nooit leuk. En dan is het toch tijd voor de laatste keer….

  Lees meer  

 • 309

  Uitzien!

  Elke dag komt er weer een kruisje op de kalender. De kinderen tellen af… nee niet tot Sinterklaas, maar tot het einde van het schooljaar!

  Lees meer  

 • 306

  Medewerkersweekend!

  Afgelopen weekend was er een medewerkers weekend op het René Kids Centre. Zaterdag en zondag waren (bijna) al de Namibische medewerkers van het Kids Centre hier. Een groep van 15 Namibische medewerkers en vier Nederlandse medewerkers die het organiseerden.

  Lees meer  

 • 301

  Ondernemersreis

  Een week geleden is er een groep ondernemers uit Nederland naar Namibië gekomen. Ze zijn een week op het centrum geweest. Lees hieronder over de ervaringen van één van de ondernemers!

  Lees meer  

 • 293

  RKC Marathon en Fundag

  Zaterdag 9 november was het weer zover, de jaarlijkse hardloopwedstrijd van het RKC. Lees hier over hoe dit verlopen is!

  Lees meer  

 • 290

  Een boek van vrouwen voor vrouwen!

  Sinds kort is er een nieuw boek uitgebracht: FEM! Een dagboek met 101 overdenkingen van vrouwen voor vrouwen. Achterin het boek wordt het René Kids Centre genoemd en een gedeelte van de opbrengst van dit boek gaat naar de naaldwerkgroep van het René Kids Centre. Zo worden er met dit boek ook weer vrouwen in een ander werelddeel geholpen. Het René Kids Centre is blij met dit initiatief! Lees er hier meer over!
   

  Lees meer  

 • 284

  Uit de gevangenis...

  Op 12 september 2013 schreven we over de “juveniles”. Een nieuw programma binnen het RKC. Twee keer in de week wordt er letterlijk les gegeven aan de jongeren in de gevangenis. Door het regelmatige contact horen we hoe hun situatie ervoor staat. Vaak kunnen de jongeren wel eerder uit de gevangenis, maar dan moet er een borg betaald worden. Echter als jezelf geen geld hebt en je ouder(s) komen om allerlei (vage) redenen niet opdagen, blijf je zitten in je cel. Reden voor het Kids Centre om met twee jongens een overeenkomst aan te gaan.

  Lees meer  

 • 263

  Onderwijs alleen voor kinderen?

  Een ieder die bekend is met het René Kids Centre weet dat onze doelgroep bestaat uit de kinderen van Block E. Zij komen op de Kidsclubs voor Bijbelsonderwijs. Jongeren die niet meer terecht kunnen op de reguliere basisscholen, kunnen terecht in onze schoolklassen. Op de middagen komen er kinderen voor de huiswerkklassen, extra hulp en begeleiding na schooltijd. Maar het RKC biedt ook onderwijs aan volwassen, namelijk aan onze medewerkers. Lees hier meer over hoe dit gaat!

  Lees meer  

 • 271

  Een geslaagde kampweek!

  Afgelopen week was het zover, het jaarlijkse schoolkamp voor de schoolklasjongeren. Afgelopen maanden waren de jongeren er al druk mee. Ze moesten 20 muntjes sparen om mee te mogen. Die muntjes konden ze verdienen door werkjes te doen. En uiteindelijk hadden ze allemaal genoeg muntjes gespaard om mee te mogen. Lees hier hoe de week is verlopen!

  Lees meer  

188