Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • 256

  Kidsclub-reachout weer een groot succes!

  Al eerder schreven we op de site over de Kidsclub-Reachout. Een nieuw programma wat we zijn gestart en waarbij we op de woensdagmiddagen op meerdere plekken Kidsclub houden. We wisselen af tussen drie plaatsen. Afgelopen week waren we in Usib, bij een hostel. Lees hier hoe dit is gegaan!

  Lees meer  

 • 204

  280 kinderen bereikt in Kawuki!

  Als René Kids Centre team in Namibië hadden we het verlangen om meer naar buiten te treden. We dachten hier over na en er kwam een plan, een Kidsclub Outreach. Niet alleen onze kinderen in Block E bereiken, maar ook andere kinderen in Rehoboth! Woensdag 4 september werd dit plan voor het eerst uitgevoerd. Lees hier hoe dit gegaan is!

  Lees meer  

 • 199

  RKC Sponsorloop tijdens de Vechtloop in Maarssen

  Hier volgt een verslag van Martin Noordzij over de sponsorloop voor het RKC in Maarssen. 

  Lees meer  

 • 177

  Met de huiswerkklas een dagje naar Windhoek

  De laatste dag voor de vakantie doen we altijd iets leuks met de kinderen. Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zo ver! Dit keer bleven we niet in Rehoboth maar zijn we helemaal naar Windhoek gegaan. Nu is dit maar een uur rijden, maar de meeste kinderen zijn er nog nooit geweest. Lees hier meer over ons uitje met de kinderen!

  Lees meer  

 • 24

  Een begenadigd hardloper!

  Wendelinus is één van onze Namibische medewerkers. Naast dat hij hier als terreinmedewerker werkt, helpen wij hem ook om aan zijn sportcarrière te werken. Wendelinus is een hardloper met zeer veel talent. Lees hier hoe we hem begeleiden om zijn talent nog verder te ontwikkelen!

  Lees meer  

 • 147

  Sarah’s geld goed besteed!

  Zoals u een tijdje geleden heeft kunnen lezen heeft Sarah Pruim (9 jaar) geld ingezameld voor de kinderen in het ziekenhuis in Rehoboth. Zelf weet ze hoe het is om een poos in het ziekenhuis te liggen. En juist daarom wil ze graag ook iets betekenen voor de kinderen in Rehoboth die in het ziekenhuis liggen. Ze heeft kaarten verkocht en heeft hiermee geld opgehaald. Dit heeft een mooi bedrag opgeleverd waarvoor we veel hebben kunnen kopen. Lees hieronder wat we voor de kinderen in het ziekenhuis hebben gekocht!

  Lees meer  

 • 113

  Het verhaal van James

  Vandaag wil ik u voorstellen aan James. James is net 16 geworden en zit in graad 7. Hij gaat keurig elke dag naar school. ’s Middags komt hij altijd met veel plezier naar het René Kids Centre, naar de huiswerkklas.
  Het is goed om te zien hoe James geniet van het naar school gaan en de huiswerkklas, maar dit is absoluut niet altijd zo geweest....

  Lees meer  

 • 111

  Een bezoek aan supermarkt 'de Spar'

  Een paar weken geleden zijn de kinderen van de schoolklas bij supermarkt 'de Spar' wezen kijken, om een indruk te krijgen wat voor werk er in een supermarkt wordt gedaan. Lees hier meer over dit bezoekje aan de supermarkt!

  Lees meer  

 • 107

  Dankbaar voor deze mooie acties!

  Dankbaar zijn we voor alle acties die overal in het land worden gehouden om geld in te zamelen voor het Kids Centre in Namibie. Hier lees je twee verslagen van verschillende acties.

  Lees meer  

 • 84

  Hoop voor de toekomst

  Deze week heeft Auke Drost, één van de Nederlandse medewerkers in Namibië, een stuk geschreven voor op de site. Een stuk waarin de volgende tekst centraal staat: “Komt tot Mij, allen, die vermoeid en belast zijt, en Ik zal u rust geven” (mattheus 11:28).  Hier volgt een korte overdenking over hoe we deze tekst ook kunnen toepassen op hoe we met de kinderen op het René Kids Centre om kunnen gaan.

  Lees meer  

 • 75

  Teambuildings weekend; een verslag van medewerker Maureen

  Een paar weken terug is er een teambuildingsweekend met het team van het RKC in Namibie gehouden. Een hele belevenis voor velen. Maureen helpt elke maandag mee bij de kidsclub en doet schoonmaak werkzaamheden op het Kids Centre. Lees hier haar verslag van dit weekend. 

  Maureen heeft het stukje in het Afrikaans geschreven, in cursieve letters staat de vertaling eronder.

  Lees meer  

 • 66

  Netwerkgolfdag groot succes

  16 mei, jongsleden vond de eerste R.K.C. golfdag plaats. Wepro organiseerde samen met de AW Groep en Heicom een netwerkgolfdag voor zakelijke relaties van de drie partijen en dit evenement zorgde ervoor dat er voor het René Kids Centre een prachtig bedrag werd opgehaald om de bouw van het kids centre te stimuleren.

  Lees meer  

188