Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • 378

  Social Work

  Sinds de komst van Gerdien Vente is er nu ook een Social worker bij het RKC. Hieronder vertelt ze wat haar werk inhoud.

  Lees meer  

 • 370

  Prachtig!

  Afgelopen week was het zover. Het nieuwe meubilair werd geleverd. Wat zien de klaslokalen er nu prachtig uit!

  Lees meer  

 • 363

  Een eerste kennismaking op stage...

  Dit is het eerste jaar dat het René Kids Centre een 4e jaars schoolklas heeft. De eerste examenleerlingen van het RKC schoolprogramma zijn een feit. 3 jongens hebben de afgelopen jaren het schoolprogramma goed doorlopen en zijn nu “senior student”. Ze dragen nu dan ook een paarse stropdas om dit aan te duiden en wat voelen ze zich trots!

  Lees meer  

 • 359

  Markt voor het René Kids Centre

  Het begon met drie meiden van 11 jaar. Nadat ze een presentatie hadden gehoord over het René Kids Centre, bedachten ze dat ze graag geld wilden inzamelen voor de kinderen in Namibië.

  Lees meer  

 • 357

  Stilte...

  Het is eigenlijk nooit stil op het René Kids Centre. Toch zijn er dingen waar je stil van kunt worden...

  Lees meer  

 • 351

  Schaatsen op de Weissensee

  Deze zomer kreeg Wilfred van Werven, voorzitter van de Stichting WSR4K, het idee om te gaan schaatsen voor het René Kids Centre op de Weissensee. Afgelopen week was het dan zover en bonden 6 heren de schaatsen onder om de alternatieve Elfstedentocht (200km) te gaan rijden. een enorme uitdaging, mede omdat het extreem sneeuwde.

  Lees meer  

 • 347

  Bouw & Planning

  Inmiddels is de zomervakantie achter de rug, zijn de programma’s op het René Kids Centre allemaal weer gestart en zijn ook de laatste bedrijven in Windhoek gestart met hun werkzaamheden. Kortom; we kunnen weer flink aan de bak. Wat zal het jaar 2014 ons brengen? Stiekem hopen we als team dat het gebouw in zijn geheel in 2014 afgerond zal zijn, mits de financiën het toelaten.

  Lees meer  

 • 345

  Vakantie & opstarten

  Vanaf 1 december waren er even geen kinderen op het centrum.... tijd voor vakantie! Maar ook een tijd om weer na te denken over het volgende schooljaar en weer dingen opnieuw op te starten!

  Lees meer  

 • 333

  Op bezoek in Genemuiden

  Een tijdje terug zijn René en Henri op bezoek geweest bij Heutink & Heij Financieel Adviseurs. Zij waren daar uitgenodigd ter ere van de opening van het nieuwe kantoor in Genemuiden en werden hartelijk ontvangen door de eigenaren Cor Heutink en Gert Heij. Na het welkom stond er een hapje en een drankje klaar en werd er geld ingezameld voor twee goede doelen, waaronder het René Kids Centre.

  Lees meer  

 • 331

  Hoop en verwachting?

  De kerstdagen liggen net achter ons. Kerst…

  Lees meer  

 • 319

  Op bezoek bij AW Groep

  Begin december waren wij te gast bij Ad Wijnhout van de AW Groep te Lisse. Ad en zijn vrouw Mieke zijn al jaren nauw betrokken bij het Rene Kids Centre.

  Lees meer  

 • 314

  Er is een laatste keer voor alles…

  De laatste week van november was een week van afsluiten. Het was de laatste week dat de programma’s draaiden en in dit geval ook de laatste week samen met sommige van onze Nederlandse collega’s.

  Het is een “woelige” tijd, waarin nog veel gedaan moest worden in korte tijd en afscheid nemen is natuurlijk nooit leuk. En dan is het toch tijd voor de laatste keer….

  Lees meer  

188