Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
  • 359

    Markt voor het René Kids Centre

    Het begon met drie meiden van 11 jaar. Nadat ze een presentatie hadden gehoord over het René Kids Centre, bedachten ze dat ze graag geld wilden inzamelen voor de kinderen in Namibië.

    Lees meer  

  • 357

    Stilte...

    Het is eigenlijk nooit stil op het René Kids Centre. Toch zijn er dingen waar je stil van kunt worden...

    Lees meer  

  • 351

    Schaatsen op de Weissensee

    Deze zomer kreeg Wilfred van Werven, voorzitter van de Stichting WSR4K, het idee om te gaan schaatsen voor het René Kids Centre op de Weissensee. Afgelopen week was het dan zover en bonden 6 heren de schaatsen onder om de alternatieve Elfstedentocht (200km) te gaan rijden. een enorme uitdaging, mede omdat het extreem sneeuwde.

    Lees meer  

  • 347

    Bouw & Planning

    Inmiddels is de zomervakantie achter de rug, zijn de programma’s op het René Kids Centre allemaal weer gestart en zijn ook de laatste bedrijven in Windhoek gestart met hun werkzaamheden. Kortom; we kunnen weer flink aan de bak. Wat zal het jaar 2014 ons brengen? Stiekem hopen we als team dat het gebouw in zijn geheel in 2014 afgerond zal zijn, mits de financiën het toelaten.

    Lees meer  

  • 345

    Vakantie & opstarten

    Vanaf 1 december waren er even geen kinderen op het centrum.... tijd voor vakantie! Maar ook een tijd om weer na te denken over het volgende schooljaar en weer dingen opnieuw op te starten!

    Lees meer  

  • 333

    Op bezoek in Genemuiden

    Een tijdje terug zijn René en Henri op bezoek geweest bij Heutink & Heij Financieel Adviseurs. Zij waren daar uitgenodigd ter ere van de opening van het nieuwe kantoor in Genemuiden en werden hartelijk ontvangen door de eigenaren Cor Heutink en Gert Heij. Na het welkom stond er een hapje en een drankje klaar en werd er geld ingezameld voor twee goede doelen, waaronder het René Kids Centre.

    Lees meer  

  • 331

    Hoop en verwachting?

    De kerstdagen liggen net achter ons. Kerst…

    Lees meer  

  • 319

    Op bezoek bij AW Groep

    Begin december waren wij te gast bij Ad Wijnhout van de AW Groep te Lisse. Ad en zijn vrouw Mieke zijn al jaren nauw betrokken bij het Rene Kids Centre.

    Lees meer  

  • 314

    Er is een laatste keer voor alles…

    De laatste week van november was een week van afsluiten. Het was de laatste week dat de programma’s draaiden en in dit geval ook de laatste week samen met sommige van onze Nederlandse collega’s.

    Het is een “woelige” tijd, waarin nog veel gedaan moest worden in korte tijd en afscheid nemen is natuurlijk nooit leuk. En dan is het toch tijd voor de laatste keer….

    Lees meer  

  • 309

    Uitzien!

    Elke dag komt er weer een kruisje op de kalender. De kinderen tellen af… nee niet tot Sinterklaas, maar tot het einde van het schooljaar!

    Lees meer  

  • 306

    Medewerkersweekend!

    Afgelopen weekend was er een medewerkers weekend op het René Kids Centre. Zaterdag en zondag waren (bijna) al de Namibische medewerkers van het Kids Centre hier. Een groep van 15 Namibische medewerkers en vier Nederlandse medewerkers die het organiseerden.

    Lees meer  

  • 301

    Ondernemersreis

    Een week geleden is er een groep ondernemers uit Nederland naar Namibië gekomen. Ze zijn een week op het centrum geweest. Lees hieronder over de ervaringen van één van de ondernemers!

    Lees meer  

188