Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
  • 496

    Verslag vrouwenreis 2015

    Afgelopen maart hebben 16 vrouwen het René Kids Centre bezocht. Lees het boeiende verslag van één van de deelneemsters!

    Lees meer  

  • 489

    Open deuren brengt nieuwe doelgroep

    Ons schoolprogramma biedt in het 4e jaar één trimester les aan met thema’s als: “Wat zijn je dromen?”, “Hoe bereik je die?”, “Hoe maak je een goede indruk?”, “Hoe besteed je je geld?” en  “Hoe maak je een CV en voer je een sollicitatiegesprek?”

    Lees meer  

  • 485

    Toerusting pre-primary schooltjes

    Afgelopen jaar hebben we elke dinsdag- en donderdagochtend uitgereikt naar de pre-primary schooltjes (kleuterschooltjes) in Block E. Deze worden gestart door vrouwen met een hart voor kleine kinderen, maar vaak zonder de materialen die nodig zijn om les te geven.

    Lees meer  

  • 484

    Rugzakken sparen voor het RKC!

    Afgelopen jaar heeft de Rehobothschool uit Nieuwerkerk aan den IJssel voor het Rene kidscentre geld opgehaald. Het Rene kidscentre (RKC) was namelijk het zendingsdoel voor de school.  De kinderen hebben speciaal gespaard voor materialen voor de huiswerkklas.

    Lees meer  

  • 480

    Petraschool uit Nunspeet doneert € 1.000,-

    CNS De Petraschool uit Nunspeet heeft in de maanden november en december 2014 het zendingsgeld opgespaard voor het René Kids Centre. Ook hebben de groepen 5/6, 6 en 8 (85 leerlingen) meegedaan met de kraskaartenactie.

    Lees meer  

  • 476

    Bijzondere schaatsweek levert € 23.500,- op voor het RKC

    Zes medewerkers van Van Werven, onze voorzitter Henri van de Ruitenbeek, Mieke en Ben Wijnhout en Ben Schoo hebben door het schaatsen van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee maar liefst 23.500 euro opgehaald.

    Lees meer  

  • 465

    Opening RKC

    9 November 2014  is een hele speciale dag voor het RKC en ook voor Wilfred en Willemien van den Bosch. Zij zijn deze dag precies 5 jaar werkzaam op het RKC en mogen samen met het bestuur en het hele team terugblikken op de afgelopen 5 jaar.

    Lees meer  

  • 462

    RKC Fundag

    Aansluitend op de hardloopwedstrijd is er een fundag. Een gezellige ochtend waarin er van alles te doen is.  Ook dit jaar stond het terrein weer  vol met kraampjes.

    Lees meer  

  • 459

    RKC Hardap Championship halve marathon

    Het is 8 november, 4.30 uur de wekker gaat! Vandaag vindt de jaarlijkse run plaats! De afgelopen dagen stonden in het teken van de voorbereidingen hiervoor. Van het opzetten van tenten, het uitzetten van het parcours tot het regelen van de inschrijvingen.

    Lees meer  

  • 458

    De Hardup-run

    Daar stonden we dan, ‘s morgens om 5.15u, 4 Nederlanders in hardloopkleding tussen allemaal Namibische toppers.

    Lees meer  

  • 568

    Een zaaier ging uit om te zaaien…

    Het RKC wil hoop bieden voor de toekomst. Een van de manieren om dit te doen is door te starten met een agrarisch project. Hiermee willen we werkgelegenheid bieden en tegelijkertijd een beetje zelfvoorzienend worden. 

    Lees meer  

  • 455

    Nieuwe Youth Alpha Cursus van start

    Dit trimester zijn we begonnen aan alweer onze derde Youth Alpha cursus. Maar deze groep is anders.

    Lees meer  

188