Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • 570

  Leven gered?!

  Afgelopen zaterdagmiddag kwamen Corwin , Gerdien en René aan op het RKC en zagen zij een vrouw strompelend en bloedend bij de poort van het RKC lopen. Ze had een flinke hoofdwond en het bloed gutste uit de wond.

  Lees meer  

 • 561

  Verslag halve marathon/4 Engelse Mijl Zwolle

  Op zaterdag 13 juni 2015 deden er zo’n 108 warmlopers mee tijdens de halve marathon van Zwolle.

  Lees meer  

 • 542

  Golfdag 2015

  Afgelopen donderdag 28 mei 2015 is de 3e RKC Golfdag georganiseerd. Deze dag is een initiatief van drie ondernemers en is spontaan ontstaan na een bezoek van deze ondernemers aan het RKC in Rehoboth in 2012.

  Lees meer  

 • 501

  “Samen delen maakt het leven rijk.”

  Gerda Vos uit Elburg gaf zich een aantal maanden geleden op voor een vrouwenreis, georganiseerd door Stichting René Kids Centre (RKC). Het inspireerde haar om een inzamelactie te houden.

  Lees meer  

 • 496

  Verslag vrouwenreis 2015

  Afgelopen maart hebben 16 vrouwen het René Kids Centre bezocht. Lees het boeiende verslag van één van de deelneemsters!

  Lees meer  

 • 489

  Open deuren brengt nieuwe doelgroep

  Ons schoolprogramma biedt in het 4e jaar één trimester les aan met thema’s als: “Wat zijn je dromen?”, “Hoe bereik je die?”, “Hoe maak je een goede indruk?”, “Hoe besteed je je geld?” en  “Hoe maak je een CV en voer je een sollicitatiegesprek?”

  Lees meer  

 • 485

  Toerusting pre-primary schooltjes

  Afgelopen jaar hebben we elke dinsdag- en donderdagochtend uitgereikt naar de pre-primary schooltjes (kleuterschooltjes) in Block E. Deze worden gestart door vrouwen met een hart voor kleine kinderen, maar vaak zonder de materialen die nodig zijn om les te geven.

  Lees meer  

 • 484

  Rugzakken sparen voor het RKC!

  Afgelopen jaar heeft de Rehobothschool uit Nieuwerkerk aan den IJssel voor het Rene kidscentre geld opgehaald. Het Rene kidscentre (RKC) was namelijk het zendingsdoel voor de school.  De kinderen hebben speciaal gespaard voor materialen voor de huiswerkklas.

  Lees meer  

 • 480

  Petraschool uit Nunspeet doneert € 1.000,-

  CNS De Petraschool uit Nunspeet heeft in de maanden november en december 2014 het zendingsgeld opgespaard voor het René Kids Centre. Ook hebben de groepen 5/6, 6 en 8 (85 leerlingen) meegedaan met de kraskaartenactie.

  Lees meer  

 • 476

  Bijzondere schaatsweek levert € 23.500,- op voor het RKC

  Zes medewerkers van Van Werven, onze voorzitter Henri van de Ruitenbeek, Mieke en Ben Wijnhout en Ben Schoo hebben door het schaatsen van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee maar liefst 23.500 euro opgehaald.

  Lees meer  

 • 465

  Opening RKC

  9 November 2014  is een hele speciale dag voor het RKC en ook voor Wilfred en Willemien van den Bosch. Zij zijn deze dag precies 5 jaar werkzaam op het RKC en mogen samen met het bestuur en het hele team terugblikken op de afgelopen 5 jaar.

  Lees meer  

 • 462

  RKC Fundag

  Aansluitend op de hardloopwedstrijd is er een fundag. Een gezellige ochtend waarin er van alles te doen is.  Ook dit jaar stond het terrein weer  vol met kraampjes.

  Lees meer  

188