Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Verandering RKC-structuur en bestuur

Zoals afgelopen maanden al is aangekondigd via de nieuwsbrief gaan er veranderingen plaatsvinden binnen het RKC. René Ruitenberg en Henri van de Ruitenbeek zijn in september bijna twee weken in Namibie geweest om de nieuwe RKC-structuur te presenteren.

Deze structuur heeft als gevolg dat er meer verantwoordelijkheid komt te liggen in Namibië. Komende periode zal deze nieuwe structuur in Namibië verder worden uitgewerkt. In de nieuwe structuur zal ook de rol van het bestuur een ander invulling krijgen, zowel in Nederland als in Namibie.

Het bestuur zal duidelijk meer een bestuur op afstand zijn, in een bemoedigende, adviserende en controlerende rol. Dat betekent dat op dit moment in Nederland de taken van het bestuur alleen nog de zaken zijn die lopen, deze zullen komende  periode worden afgerond.   

Op dit moment heeft Annemieke de Jong haar bestuurstaken al neergelegd, zij zal zich alleen nog gaan richten op de onderwijsbegeleiding van de programma’s. Komende weken/maand zal er een nieuw bestuur worden aangesteld, dat zoals aangegeven meer op afstand zal besturen.

In november zullen we ook de hele nieuwe structuur van het RKC presenteren op de website, dat zal hopelijk een goed beeld geven hoe de structuur van het RKC er voor de komende jaren uit zal zien. We zien uit naar deze periode en blijven u informeren.

188