Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Fantastische RKC Golfdag levert 51.125 euro op

Voor het vijfde jaar op rij is de RKC Golfdag een groot succes geworden. Zowel qua sportiviteit, gezelligheid als qua opbrengst​. De dag leverde, dankzij de deelnemers en een veiling, 51.125 euro op. Dat is een record. 

Terwijl nog enkele regenspetters op de holes op golfbaan het Rijk van Nunspeet vielen, begon de dag met een knaller. De eerst afslag van Gert Heij was een hole-in-one. Honderd deelnemers verdeelden zich in groepen over de holes, de niet ervaren golfers volgden een clinic. ’s Middags brak de zon door en genoten de deelnemers op het terras van een barbecue. Tijdens de barbecue konden de deelnemers nog vanaf het terras in de waterhole proberen te slaan. Dat lukte Frits van Noppen. 

Tijdens de veiling gingen er prachtige kavels uit, waaronder een vliegreis naar Namibië, een ATB en een maatpak. Met dank aan de vele bedrijven die hier aan meewerkten.

De RKC Golfdag is een initiatief van de bedrijven Copijn, AW Groep en Heicom. Michelle Wijnhout kijkt namens de organisatie terug op een heel geslaagde dag. “We hadden veel deelnemers, het weer werd goed en de sfeer was geweldig. En met elkaar hebben we een heel mooi bedrag opgehaald​, een record in de vijf jaar dat we dit nu georganiseerd hebben.”

MIE-04688

De RKC Golfdag vond voor de vijfde keer plaats, op het prachtige complex van het Rijk van Nunspeet. Een selectie van de foto's van deze dag zie je hiernaast. Via onze Flickr fotopagina bekijk je meer dan 200 foto's. 

Bekijk de Flickr fotopagina

Bekijk een selectie foto's

MIE-04688DSC_6281DSC_6232DSC_6213DSC_6203DSC_6190DSC_6180DSC_6164DSC_6143
188