Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 •  

  Spannende uren na de kidsclub

  Op het moment dat de kinderen na de kidsclub met een boterham en een appel het hek uitlopen barst er een stevige bui los. De kinderen rennen naar huis, behalve een jongetje van vier. Hij raak in alle tumult de kinderen kwijt waarmee gekomen was en de weg naar huis weet het jongetje niet

  Lees meer  

 • 397

  Youth Alpha afgesloten met geslaagd weekend

  Afgelopen trimester hebben we voor een groep van 23 jongeren uit blok E de Alpha course aangeboden. We zien zo vaak dat jongeren wel een keus maken voor Jezus, maar de verandering blijft uit. Discipelen van jongeren is erg belangrijk en daarom hebben we naast de vrijdagavond Youth Night op de maandagen voor een vaste groep de Alpha course aangeboden. Na 7 avonden is het dan tijd voor een weekend weg.

  Lees meer  

 • 394

  Opbrengst Kwekerij Jakobs naar Rene Kids Centre

  De 23-jarige tuinder Hans Jakobs uit Oldebroek stelt sinds kort de opbrengst van zijn tuin beschikbaar aan het Rene Kids Centre. De producten die u bestelt levert hij u vers van het land. 

  Lees meer  

 • 388

  In China of toch in Namibië?

  De kinderen uit jaar 1 van de schoolklas hebben zich een ochtend in China gewaand. 

  Lees meer  

 • 378

  Social Work

  Sinds de komst van Gerdien Vente is er nu ook een Social worker bij het RKC. Hieronder vertelt ze wat haar werk inhoud.

  Lees meer  

 • 370

  Prachtig!

  Afgelopen week was het zover. Het nieuwe meubilair werd geleverd. Wat zien de klaslokalen er nu prachtig uit!

  Lees meer  

 • 363

  Een eerste kennismaking op stage...

  Dit is het eerste jaar dat het René Kids Centre een 4e jaars schoolklas heeft. De eerste examenleerlingen van het RKC schoolprogramma zijn een feit. 3 jongens hebben de afgelopen jaren het schoolprogramma goed doorlopen en zijn nu “senior student”. Ze dragen nu dan ook een paarse stropdas om dit aan te duiden en wat voelen ze zich trots!

  Lees meer  

 • 359

  Markt voor het René Kids Centre

  Het begon met drie meiden van 11 jaar. Nadat ze een presentatie hadden gehoord over het René Kids Centre, bedachten ze dat ze graag geld wilden inzamelen voor de kinderen in Namibië.

  Lees meer  

 • 357

  Stilte...

  Het is eigenlijk nooit stil op het René Kids Centre. Toch zijn er dingen waar je stil van kunt worden...

  Lees meer  

 • 351

  Schaatsen op de Weissensee

  Deze zomer kreeg Wilfred van Werven, voorzitter van de Stichting WSR4K, het idee om te gaan schaatsen voor het René Kids Centre op de Weissensee. Afgelopen week was het dan zover en bonden 6 heren de schaatsen onder om de alternatieve Elfstedentocht (200km) te gaan rijden. een enorme uitdaging, mede omdat het extreem sneeuwde.

  Lees meer  

 • 347

  Bouw & Planning

  Inmiddels is de zomervakantie achter de rug, zijn de programma’s op het René Kids Centre allemaal weer gestart en zijn ook de laatste bedrijven in Windhoek gestart met hun werkzaamheden. Kortom; we kunnen weer flink aan de bak. Wat zal het jaar 2014 ons brengen? Stiekem hopen we als team dat het gebouw in zijn geheel in 2014 afgerond zal zijn, mits de financiën het toelaten.

  Lees meer  

 • 345

  Vakantie & opstarten

  Vanaf 1 december waren er even geen kinderen op het centrum.... tijd voor vakantie! Maar ook een tijd om weer na te denken over het volgende schooljaar en weer dingen opnieuw op te starten!

  Lees meer  

188