Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
  • 455

    Nieuwe Youth Alpha Cursus van start

    Dit trimester zijn we begonnen aan alweer onze derde Youth Alpha cursus. Maar deze groep is anders.

    Lees meer  

  • 453

    Basisschool doet mee aan RKC kraskaarten actie.

    Zelf een spelletje verdienen en toch iets weggeven?! Dat is de opzet van de kras actie van het René Kids Centre.

    Lees meer  

  • 449

    Even ontspannen op de kermis

    Van afgelopen donderdag tot en met afgelopen zaterdag was het tijd voor het grote, jaarlijks terugkerende event in Rehoboth: de Skou. Ieder jaar komen alle boeren uit de omtrek van Rehoboth op dit event af. In een opgezette arena presenteren zij koeien en geiten, waar op geboden kan worden. Naast de veiling staat een kermis met allerlei attracties en als RCK ontvangen we altijd gratis entree voor de kinderen.

    Lees meer  

  • 443

    5e editie “Tour de Baie Dankie” 6 september 2014

    Tussen 10.00 en 13.00 uur melden zich ruim 130 fietsers uit allerlei windstreken van Nederland. Met een lach op hun gezicht parkeren ze de auto of racefiets op de prachtige accommodatie van de ATB vereniging Oldebroek. Doel: deelname TdB. 

    Lees meer  

  • 442

    Jongerenreis 2014: tof en indrukwekkend

    Irene van der Kooi en Guus Tichelaar gingen mee met de jongerenreis deze zomer. Verwachtingen over de reis liepen vooraf uiteen maar beiden kijken terug op een onvergetelijke reis die niet alleen super leuk was, maar ook veel indruk maakte.

    Lees meer  

  • 439

    Een geweldig schooluitje voor Cris

    Cris zit in graad 4 en mist bijna nooit een dag op het René Kids Centre. Hij heeft het naar zijn zin op school. Op de middagen waarop hij niet naar school gaat, komt hij naar het RKC. Hier geniet hij van het spelen met de andere kinderen. Vaak eet hij hier de eerste goede maaltijd van de dag. Daarna toont hij een goede inzet bij de lessen die worden aangeboden. Soms heeft hij ook zelf huiswerk. Dan maakt hij dat tijdens de les op het RKC Uit ervaring weet hij dat er aan het eind van elk trimester een middag iets leuks op de planning staat. Hij keek er al naar uit.

    Lees meer  

  • 437

    Feest bij de Kidsclub

    Op maandag 28 juli was het feest bij de Kidsclub! Met pannenkoeken en geschenkjes vierden we dat het René Kids Centre nu zeven jaar elke maandag Kidsclub houdt. We zijn dankbaar dat God ons al zeven jaar gebruikt om zijn evangelie te brengen aan de kinderen in Block E.

     

    Lees meer  

  • 435

    U got talent!

    Elke vrijdagavond organiseren we een jeugdavond voor de tieners.  Nu de geluidsapparatuur en lichten in de grote zaal hangen, leek het de moeite waard om eens iets anders te proberen. Afgelopen vrijdag hebben we daarom een talentenshow gehouden met het thema ‘U got talent!’.

    Lees meer  

  • 434

    Jongeren bezorgen ouderen Rehoboth een onvergetelijke ochtend

    Van 19 juli tot 4 augustus zijn er 29 jongeren + leiding op het Rene Kids Centre. Ze zijn hier op een werkvakantie dus helpen mee met de bestaande programma’s en verzinnen zelf ook extra activiteiten erbij. Één activiteit was de ouderenochtend, die deze week gehouden werd.

    Lees meer  

  • 432

    Op naar de opening!

    In Rehoboth is het alles of niets, en op vrijdag 18 juli was het weer eens ouderwets ‘alles’. 

    Lees meer  

  • 430

    Creatieve schoolklas

    Met de naaldwerkvrouwen maken we creatieve spulletjes voor in de RKC-shop, maar ook voor
    bestellingen vanuit Nederland. De kinderen van de schoolklas vinden het resultaat altijd mooi. 
    Genoeg reden om ook met hen eens lekker creatief aan de slag te gaan! 

    Lees meer  

  • 425

    Vastenactie VMBO Oostenlicht brengt ruim 900 euro op

    Veertig leerlingen uit de eerste klas van het VMBO Oostenlicht hebben van donderdag 10 juli tot vrijdag 11 juli 24 uur lang niets gegeten. Met deze actie hebben zij geld ingezameld voor het René Kids Centre.

    Lees meer  

188