Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85
 • 459

  RKC Hardap Championship halve marathon

  Het is 8 november, 4.30 uur de wekker gaat! Vandaag vindt de jaarlijkse run plaats! De afgelopen dagen stonden in het teken van de voorbereidingen hiervoor. Van het opzetten van tenten, het uitzetten van het parcours tot het regelen van de inschrijvingen.

  Lees meer  

 • 458

  De Hardup-run

  Daar stonden we dan, ‘s morgens om 5.15u, 4 Nederlanders in hardloopkleding tussen allemaal Namibische toppers.

  Lees meer  

 • 568

  Een zaaier ging uit om te zaaien…

  Het RKC wil hoop bieden voor de toekomst. Een van de manieren om dit te doen is door te starten met een agrarisch project. Hiermee willen we werkgelegenheid bieden en tegelijkertijd een beetje zelfvoorzienend worden. 

  Lees meer  

 • 455

  Nieuwe Youth Alpha Cursus van start

  Dit trimester zijn we begonnen aan alweer onze derde Youth Alpha cursus. Maar deze groep is anders.

  Lees meer  

 • 453

  Basisschool doet mee aan RKC kraskaarten actie.

  Zelf een spelletje verdienen en toch iets weggeven?! Dat is de opzet van de kras actie van het René Kids Centre.

  Lees meer  

 • 449

  Even ontspannen op de kermis

  Van afgelopen donderdag tot en met afgelopen zaterdag was het tijd voor het grote, jaarlijks terugkerende event in Rehoboth: de Skou. Ieder jaar komen alle boeren uit de omtrek van Rehoboth op dit event af. In een opgezette arena presenteren zij koeien en geiten, waar op geboden kan worden. Naast de veiling staat een kermis met allerlei attracties en als RCK ontvangen we altijd gratis entree voor de kinderen.

  Lees meer  

 • 443

  5e editie “Tour de Baie Dankie” 6 september 2014

  Tussen 10.00 en 13.00 uur melden zich ruim 130 fietsers uit allerlei windstreken van Nederland. Met een lach op hun gezicht parkeren ze de auto of racefiets op de prachtige accommodatie van de ATB vereniging Oldebroek. Doel: deelname TdB. 

  Lees meer  

 • 442

  Jongerenreis 2014: tof en indrukwekkend

  Irene van der Kooi en Guus Tichelaar gingen mee met de jongerenreis deze zomer. Verwachtingen over de reis liepen vooraf uiteen maar beiden kijken terug op een onvergetelijke reis die niet alleen super leuk was, maar ook veel indruk maakte.

  Lees meer  

 • 439

  Een geweldig schooluitje voor Cris

  Cris zit in graad 4 en mist bijna nooit een dag op het René Kids Centre. Hij heeft het naar zijn zin op school. Op de middagen waarop hij niet naar school gaat, komt hij naar het RKC. Hier geniet hij van het spelen met de andere kinderen. Vaak eet hij hier de eerste goede maaltijd van de dag. Daarna toont hij een goede inzet bij de lessen die worden aangeboden. Soms heeft hij ook zelf huiswerk. Dan maakt hij dat tijdens de les op het RKC Uit ervaring weet hij dat er aan het eind van elk trimester een middag iets leuks op de planning staat. Hij keek er al naar uit.

  Lees meer  

 • 437

  Feest bij de Kidsclub

  Op maandag 28 juli was het feest bij de Kidsclub! Met pannenkoeken en geschenkjes vierden we dat het René Kids Centre nu zeven jaar elke maandag Kidsclub houdt. We zijn dankbaar dat God ons al zeven jaar gebruikt om zijn evangelie te brengen aan de kinderen in Block E.

   

  Lees meer  

 • 435

  U got talent!

  Elke vrijdagavond organiseren we een jeugdavond voor de tieners.  Nu de geluidsapparatuur en lichten in de grote zaal hangen, leek het de moeite waard om eens iets anders te proberen. Afgelopen vrijdag hebben we daarom een talentenshow gehouden met het thema ‘U got talent!’.

  Lees meer  

 • 434

  Jongeren bezorgen ouderen Rehoboth een onvergetelijke ochtend

  Van 19 juli tot 4 augustus zijn er 29 jongeren + leiding op het Rene Kids Centre. Ze zijn hier op een werkvakantie dus helpen mee met de bestaande programma’s en verzinnen zelf ook extra activiteiten erbij. Één activiteit was de ouderenochtend, die deze week gehouden werd.

  Lees meer  

188