Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Laudame Financials omarmt het RKC

"Wij willen enerzijds van betekenis zijn door middel van het overdragen van onze kennis en ervaring en door actief mee te doen in verschillende RKC-projecten en sponsoractiviteiten. Anderzijds dragen wij het RKC een warm hart toe door geld op te halen om alle verbeteracties en –initiatieven te financieren", zegt managing director Hein Heuvelmans. 

Verbinding medewerkers en het project

In september is een aantal interim financials gestart met het project ‘Verbetering Finance & Organisatie van het RKC’, waarmee ze onder andere de financiële administraties van het RKC in Namibië en in Nederland gaan voeren en beheren.

In november heeft een aantal medewerkers een verkenningstocht naar Namibië gemaakt om ter plekke te ontdekken op welke wijze Laudame Financials betekenisvol kan zijn voor het RKC. Tijdens deze tocht is de volgende visie ontwikkeld: ‘Laudame Financials wil de RKC-organisatie en haar ondersteunende processen verbeteren en faciliteren, zodat RKC-medewerkers ontzorgd worden en maximaal toekomen aan hun kerntaken.’

In januari gaat een negental medewerkers van hun team meedoen aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee om geld op te halen voor het RKC. 

Laudame Financials heeft jaarlijks een ‘Laudame doet’-actie, waarmee we ons als organisatie een dag actief inzetten voor een goed doel. Dit jaar zetten ze deze traditie voort door het René Kids Centre (RKC) te helpen met het realiseren van hun droom in Namibië. Dat willen ze niet alleen doen in 2016. In het voorjaar van 2016 is de samenwerking van Laudame Financials met het RKC van start gegaan. Wij hebben ervoor gekozen om het RKC de komende jaren actief te ondersteunen.

"We willen goede dingen doen"

"Ons voornemen is om goede dingen te doen voor kansarme kinderen in Rehoboth (Namibië)", zegt Hein Heuvelmans. "Door de inzet van onze medewerkers en financieel vanuit Stichting Laudame Charity ondersteunen wij verschillende projecten die morgen een verschil kunnen maken, maar vooral op lange termijn tot verbetering moeten leiden."

"Natuurlijk is het een druppel op een gloeiende plaat, maar hebben we redenen om die druppel achter te houden? De plaat kunnen we niet veranderen. Het beste wat we kunnen doen, is zoveel mogelijk druppels geven."

Laudame maakte een speciale folder, waar u alles leest over hun project in Namibië en over de groep die mee gaat doen aan de RKC Prestatietocht. 

188