Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Sportvelden zijn klaar

De staalconstructie is inmiddels op de pannakooi geplaatst, zodat het schaduwnet erover gespannen kan worden. De verlichting is aangebracht, zodat er ook ‘s avonds (als de temperaturen wat aangenamer zijn) gesport kan worden. De multifunctionele sportvelden zijn ingestraat, de hekken en basketbalnetten staan en binnenkort zullen de velden worden voorzien van een verflaag en belijningen. 

 

De speeltuin is onlangs uitgebreid met een heuse glijbaan, die is bevestigd aan het speelhuisje dat tijdens de jongerenreis is gemaakt.

Het huisje is voorzien van een golfplaten dak, zodat de kinderen in de schaduw kunnen spelen.

 

Van een gedeelte van de opbrengst van de RKC Golfdag is een busje aangeschaft, zodat we ook als we met de kinderen een weekendje op kamp gaan over voldoende vervoer beschikken. Al met al wordt er veel werk verzet en komt ook het terrein steeds verder af.

veld
Hard werken

Een groep lokale medewerkers werkt hard om het terrein netjes te maken. Mannen via onze aannemer, maar ook de mannen die dagelijks werken op het agraproject. Ze zijn trots op wat ze maken, en terecht. De verharding zorgt ervoor dat het veel schoner blijft en de gebouwen en spullen minder slijten.

BEKIJK DE BEELDEN

veldsportveld639Veld2
188