Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Schrijf je in voor de RKC Reis 2018

16-08-2018: De RKC Reis 2018 gaat, vanwege te weinig aanmeldingen, niet door. In 2019 hopen we wél met een groep het RKC te bezoeken. 

Spreek ál je zintuigen aan tijdens een wonderlijke reis in het mooie Namibië. Ook in 2018 staat de RKC Reis op het programma. Een unieke mogelijkheid om de sfeer op het René Kids Centre te proeven, mee te voelen met de problematiek van Rehoboth en het mooie land met eigen ogen te zien.  

Tegenstellingen

Als er één reis is, waarvan het zeker is dat het je kijk op de wereld verandert, dan is het de RKC Reis. Het René Kids Centre is gevestigd in Rehoboth, in het binnenland van Namibië. Het is een plek vol tegenstellingen. Je leert de dieptepunten van Block E kennen, de armste wijk van dit grote dorp, met al zijn drankmisbruik, armoede en uitzichtloosheid. Maar je zult de mensheid ook van zijn mooiste kant zien. Kinderen die ondanks alles dansen en zingen, de medewerkers van het RKC die meer geven dan ze ontvangen. Mensen die wonder boven wonder leven in hoop!

Je krijgt een indruk van het agraproject, je vangt tijdens de safaritrip ook een glimp op van de prachtige natuur, je bezoekt de westers ogende stad Windhoek en terwijl je even ontspant bij het water van de Oanobdam ervaar je hoe scherp het contrast is tussen arm en rijk.

Het is een enerverende reis, die je met een groep van zestien mensen gaat beleven, onder leiding van onder andere initiatiefnemer van het RKC, René Ruitenberg. De reis is voor ondernemers, particulieren, echtparen, singles… eigenlijk voor iedereen die interesse heeft in het werk van het René Kids Centre en Namibie van binnenuit wil leren kennen.

Informatie

Vertrek: dinsdag 6 november | 23.00 uur | Schiphol Amsterdam
Terug: donderdag 15 november | 05.30 uur aankomst op Schiphol
Prijs: € 1750,- (all-in)

We vertrekken vanaf Schiphol Amsterdam en vliegen met vlucht van KLM naar Windhoek, Namibië (één tussenlanding in Luanda, Angola).

Wil je meer informatie of direct aanmelden? Dat kan via info@renekidscentre.nl

Lees hier het reisverslag van de RKC Reis 2017

188