Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Het gaat weer gebeuren: de RKC Prestatietocht 2021!

 

Op vrijdag 22 januari 2021 gaat het weer gebeuren: de RKC Prestatietocht!
Verschijn (opnieuw) aan de start van deze unieke Alternatieve Elfstedentocht en schrijf je in voor dit onvergetelijke avontuur op de Oostenrijkse Weissensee!

NIEUW DIT JAAR: Naast individuele deelname kun je nu ook samen met je collega's, vrienden, familie, enz. als team de RKC prestatietocht schaatsen. Is de 200 kilometer een iets té grote uitdaging, dan rijd je bijvoorbeeld met zijn tweeën allebei 100 kilometer. Of in een team van 4, waarvan iedere deelnemer 50 kilometer voor zijn of haar rekening neemt. Met elkaar volbreng je als team de uitdaging van 200 kilometer. Maak je bedrijf, familie, vriendenkring, enz. enthousiast en geef jullie individueel of als team op!

 

Ga deze sportieve schaatsuitdaging aan op het schilderachtige bergmeer en bied hiermee hoop aan kansarme kinderen in Namibië. Afgelopen editie haalden onze deelnemers ruim 71.000 euro op voor het René Kids Centre. Op onze website www.rkcevents.nl staat uitgebreide informatie over de RKC prestatietocht. Opgeven kan tot uiterlijk 27 november a.s. via deze link: https://www.rkcevents.nl/events/rkc-prestatietocht/

Uiteraard zijn we allemaal op de hoogte van de situatie rondom Covid-19. De richtlijnen en maatregelen zijn wisselend en verschillen per land. Mocht de RKC prestatietocht t.z.t. niet door kunnen gaan, dan zal er sprake zijn van volledige restitutie voor iedereen die zich heeft ingeschreven. Meld je dus met een gerust hart aan. We zien er naar uit!

188