Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Een verhaal van hoop

 

Een verhaal van hoop 
geschreven door Winnie, hoofd van alle RKC programma’s.

Verschil maken
Het hoofddoel van het RKC is het bieden van hoop aan gebroken en kwetsbare kinderen. Wij willen hen inspireren en stimuleren in geloof en in hun ontwikkeling. 

Als onderdeel van onze gemeenschap zijn we als RKC dankbaar dat we een toekomst mogen creëren voor hen die de hoop zijn verloren. Wij doen ons werk met veel blijdschap en plezier vanuit ons motto dat er hoop is voor wie gelooft!

Voor de tweeling op deze foto heeft het RKC een heel groot verschil gemaakt. Zij kwamen vanuit een onveilige thuissituatie bij het RKC terecht. In eerste instantie bij de RKC Kidsclub en daarna zijn ze ook gestart in ons DayCare programma. 

Tijdens onze programma’s zijn hun talenten blootgelegd en gegroeid. Hun karakter werd gevormd en ze ontwikkelden zelfvertrouwen. Gemotiveerd in het behalen van hun doelen en in het geloof dat ze het konden hebben de jongens enorm goed gepresteerd op onze DayCare. Ze hebben dit met vlag en wimpel afgesloten en zitten inmiddels op de basisschool. 
 

 

Deze kinderen voelden zich gezien en begrepen op het RKC. Wij hebben hun ontwikkeling mogen stimuleren en getoond dat ze nooit de hoop hoeven te verliezen.  Wij mochten deze tweeling aanmoedigen en zij hebben ons geïnspireerd om met nog meer passie ons werk te doen. 

In het besef van onze afhankelijk van God, streven we er bij het RKC naar om betere levens te creëren voor alle kinderen die hier komen. Zowel praktische als geestelijk willen wij in de nood voorzien. Wie honger heeft, wordt door ons gevoed en door middel van onze programma’s stimuleren wij hun ontwikkeling. Bovenal willen wij hen de Liefde tonen die alles overwint. 

De jongens op de foto zijn tweeling, maar allebei uniek. Zoals ieder kind uniek is. Er is hier veel gebrokenheid, maar als RKC team staan wij iedere dag klaar om het potentieel in ieder kind naar boven te halen. Dat is de reden dat wij ons werk doen. 

Wij willen onze gemeenschap dienen en het fundament leggen voor de kinderen op het RKC om op te groeien tot gezonde en gewetensvolle volwassenen. Onze hoop en ons doel is dat nog veel meer kinderen de Weg vinden in het leven!
 

WhatsApp Image 2022-05-25 at 1.31.27 PM
Voor deze tweeling betekende het RKC een groot verschil!

BEKIJK DE BEELDEN

WhatsApp Image 2022-05-25 at 1.31.27 PMWhatsApp Image 2022-05-25 at 1.31.26 PMWhatsApp Image 2022-05-25 at 1.31.26 PM (1)
188