Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Dubbelop Feest!

 

Exact 7 jaar geleden vond de officiële opening van het RKC plaats! We zijn enorm dankbaar dat de langgekoesterde droom van Oma Magdalena werkelijkheid is geworden. Haar passie om kinderen een betere toekomst te geven en met René een kindertehuis op te richten in Block E is realiteit geworden. 

Nadat het fundament was gelegd, overleed ‘oma’, maar haar werk blijft voortgaan. Inmiddels nemen honderden kinderen deel aan programma’s bij het RKC. Daycare, KidsClub, Soccer Academy, Home Work Class, Sport en Spel, de ouderenzorg en het voedselproject: ze bieden stuk voor stuk hoop in Block E.

En het is dubbelop feest, want afgelopen zaterdag is het RKC Soccer team kampioen geworden tijdens een regionaal voetbaltoernooi.

 

Aan het toernooi deden diverse teams en scholen mee. Doordat het RKC een eigen Soccer veld heeft, kon er flink getraind worden door ‘onze jongens’ en hun inzet werd beloond! Ze gingen er zaterdag met de 1e prijs vandoor! Wat een knappe prestatie!

Als RKC verlangen we er naar om kinderen in Rehoboth hoop te bieden en ze te helpen ontsnappen aan een uitzichtloos bestaan.  Daarom draaien onze programma’s op volle toeren en hopen we zolang het nodig is door te gaan met het schenken van aandacht, liefde en (praktische) zorg in Block E. Prijs God dat Hij voorziet in alles wat hier voor nodig is. 

Klik hieronder op de foto's voor een terugblik op de opening, het winnende soccer team en Kidsclub in actie!

WhatsApp Image 2021-11-08 at 17.57.54
188